eu nu stiu sa bag poze!Cine are rabdare sa-mi explice?Vreau sa le iau de la mine din calc.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
eu am inteles ca Mia vrea sa puna pozele la acest topic; cred ca e necesar sa deschida intai un album pe webshot sau un site de acest gen si apoi sa le puna aici, din pacate nu stiu cum se deschide acel album ca eu nu mi-am facut niciodata unul.
vocalistul trupei kripton, uite aici
http://www.cat-music.ro/home.php?identifier=krypton
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Cam liniste pe aici!
Hai sa va arat ceva www.freewebs.com/darrenhayesegypt/hothothot.jpg" target="_blank">frumos ![]()
Dar www.hotmencentral.com/patrick_swayze/_patrick_swayze3.jpg" target="_blank">Dirty www.crazy4cinema.com/Actor/imgs/swayze.jpg" target="_blank">Dancing nu v`a placut? ![]()
Un AS al tenisului: www.tennis-japan.com/agassi/newsimg/agassi-graf129.jpg" target="_blank">Andre Agassi
quote:
Originally posted by Iubika
Un AS al tenisului: www.tennis-japan.com/agassi/newsimg/agassi-graf129.jpg" target="_blank">Andre Agassi

si
mademoiselle Amelie-Boubou
feeetili..., ma doare suflitzalu meu di fimeie samtzatoare...
vaaai vaai vai ce-i aici... eeee... asa da subiect
iubika- multzumesc de-o mie de ori!! eu nu-l cunosteam pe garko, l-am vazut sambata in emisiunea lu` de filippi, "c`e posta per te" si-am ramas cu gurita cascata... nici nu stiam bine cum il cheama...
gabriel garko asta e efectiv

vai de pacatele mele...![]()