Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

medicul meu favorit-dr. carter.
dar nici dr.luka si dr. ross nu sunt de lepadat!

Mie in general mi`e groaza de doctori, dar pe Dr.Luka l`as lasa sa ma consulte oricand. Si sa ma si trateze sub stricta supravegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

April, asta-i triada din "E.R.-Spitalul de urgenta",serialul pe care l-am trait la mare intensitate, mai ales primele serii, de ma tot lua sotul peste picior.
Va dau si un bonus cu www.mostbeautifulman.com/actors/goranvisnjic/index.shtml" target="_blank">GORAN(in paranteza fie spus, si Madonna l-a apreciat si l-a "expus" in videoclipul acela in care juca sah si era bruneta, cum i-o fi zicand melodiei? batranetile astea!)

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Citesc de 9 pagini si nu-mi vine sa cez ca nimeni nu-l pace pe www.enriqueiglesias.com/ si http://www.askmen.com/men/entertainment/44_brad_pitt.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
Citesc de 9 pagini si nu-mi vine sa cez ca nimeni nu-l pace pe www.enriqueiglesias.com/ http://www.askmen.com/men/entertainment/44_brad_pitt.htmlsi .... http://www.the-alist.org/RickyMartin/

Mergi la inceput

Nu stiu cum am putut sa-l uit pe Ricky Martin, poate pt. ca a intrat intr-un con de umbra de ceva vreme, dar orisicum-nu mi-o iert, mai ales ca am auzit ca e implicat intr-o multime de acte umanitare.De aceea vin si eu cu o poza cu el.ah,mamacita.
Despre enrique, dupa ragetele de la coca-cola foria, doar atat am de zis-bleah, oricat de bine ar arata.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Si mie imi place Ricky Martin.... din spate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, mie www.johnnydeppfan.com/portraits/cjohn.jpg" target="_blank"> asta imi place si mie www.stefanbanicajr.ro/main.htm" target="_blank"> asta, stiti voi, gusturile nu se discuta

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.
Nu stiu cum am putut sa-l uit pe Ricky Martin, poate pt. ca a intrat intr-un con de umbra de ceva vreme, dar orisicum-nu mi-o iert, mai ales ca am auzit ca e implicat intr-o multime de acte umanitare.De aceea vin si eu cu o poza cu el.ah,mamacita.

Poftim sa va incante, dar sa aveti boxele deschise!
www.rickymartin.com/site_english_f.html" target="_blank">dedicatie

Mergi la inceput

pentru mine e cea mai carismatica persoana din show-bizz-ul romanesc:Danwww.viva.ro/images/content/articles/2005/05/03/vedete/11327748804e4a24175ad_265_317_.jpg" target="_blank">Bittman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cum am putut uita www.bolero.ro/index.php?req=album_foto&num=2#front" target="_blank"> frumushata asta de baiet

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput