De cat timp incercati sa aveti un copil?
Raspunsuri - Pagina 9
Tabitha spune:
annitha_cl: nu am cuvinte. Iti doresc ca starea de spirit sa iti revina si sa speram intr-un viitor mai roz pentru toata lumea.
Nu dispera cand greul te apasa
Si-n lacrimi sa nu plangi al tau destin,
Caci dupa suferinta viata-i mai frumoasa
Asa cum dupa poaie ceru-i mai senin.
Nu stiu daca vor avea vreun efect aceste versuri gasite intr-un carnet de-al tatalui meu, dar hai sa fim optimiste si sa nu ne pierdem speranta
Tabi
annitha_cl spune:
Tabi, iti multumesc din suflet pentru versuri, sunt mai mult decat minunate. Eu sper ca intr-o zi toate sa ne putem tine la piept bebeii, sa simtim toate cum in noi se trezeste la viata un suflet, cum creste, cum traieste pur si simplu. Imi doresc sa TRAIM toate caci un bebe te face sa simti ca traiesti. Eu stiu ce am simtit in acele momente si este mai mult decat minunat si, desi minunea mea a durat doar foarte putin pot spune ca sper. M-am impacat cu Dumnezeu, cu destinul dar mai am un pas mic ca sa ajung sa ma impac si cu mine... Nu stiu daca voi putea face lucrul acesta prea curand... Sotul meu imi spune ca ar trebui sa nu ma mai simt asa ca ar trebui sa nu ma mai urasc pentru ca eu nu am nici o vina... Stiu si eu? Poate ca are dreptate dar eu tot simt ca este vina mea...Cand imi amintesc traiesc aceeasi senzatie de ura fata de mine. Simt ca daca as fi fost mai puternica lucrurile ar fi stat cu totul altfel desi rationand stiu ca este total gresit ceea ce simt.
Imi cer scuze...
Uneori cand imi amintesc devin pesimista desi eu nu sunt asa. Poate ca sunt putin sarita de pe fix dar sunt convinsa ca o sa se intample minunea in curand si sunt mai mult decat sigura ca va fi o fetita.
Va sarut,
Cristina
Liana30 spune:
annitha te inteleg perfect pt ca si eu am trecut stiu e dureros..dar trebe sa-ti iei sufletul in maini si sa mergi mai departe,,,eu asa fac de fiecare data..
motzunica.. mai alerg mama mult dupa tine?????esti cumva olteanca de m-ai intrebat daca am facut IA in Craiova???
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
io ratai si de data asta...imi venira scarbeleeeeeee...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
sa va urez o zi minunata..pe la noi aparu soarele..va trimit o raza

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
gabid spune:
Dupa 5 ani de incercari am ajuns la FIV...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
SilvanaPopovici spune:
Corina, sa inteleg ca ati luat-o acasa pe bebi???
Daca e asa, super!!!
Parerea mea ca toti copiii, indiferent de varsta, sunt marcati de lipsa mamei. E bine ca a fost foarte mica, nici nu o sa aiba amintiri de la asa o varsta frageda, si asta e mare lucru.
Deasemenea, mai cred ca o sa simta dragostea voastra si in foarte scurt timp o sa inceapa sa se indrepte, sa ia in greutate, sa invete sa rada...
M-ar interesa detalii legate de procesul de adoptie. Stiu ca acest subiect se dezbate in alta parte dar tu esti din oras cu mine si probabil o sa fac demersuri identice cu cele pe care le-ai facut tu. Daca esti draguta (si daca mai ai timp sa intri pe forum) se poate sa iti trimit un PM cu niste intrebari? Multumesc.
Silvana
SilvanaPopovici spune:
Motzunica, in general, oamenilor buni li se intampla lucruri bune...pana la urma ![]()
La randul meu am avut stari proaste insotite de depresie, in acesti sase ani de tratamente. Acum sunt bine moral desi oficial ma aflu la menopauza in urma tratamentului cu diphereline.
Stiu ca tu esti fan tratamente naturiste. Ei, sa-ti dau un pont referitor la cum am iesit eu din starea de depresie pe care am avut-o in septembrie: tinctura de arnica, de doua ori pe zi cate o lingurita in jumatate de pahar cu lichid. M-a ajutat atat de mult incat acum sunt entuziasmata ca un copil numai la ideea ca mai e un pic si vine Mos Craciun! 
Este foarte buna si pentru alte afectiuni. Cere prospectul la plafar si vezi ce scrie acolo. Sunt alaturi de tine cu gandul.
Te pup.
Silvana