De cat timp incercati sa aveti un copil?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Buna ,fetelor.Inca nu ma adus-o pe bebelina acasa ,dar am fost vineri la a doua vizita.De data asta cu taticul.Nu va pot spune ca ma rugam tot timpul ca sotului meu sa-i fie draga.Rugile mele au fost ascultate.De data asta bebelina a fost o dragalasa,o zambareata,o varbareata.....un pufusor roz si gingas.Bineinteles ca l-a cucerit pe tati imediat(a luat-o in brate).Ma rog intr-una ca fericirea mea de a o avea pe bebelina cat mai repede casa sa vina cat mai repede.Vreti sa-l rugati si voi pe Doamne -Doamne pentru noi?
Silvana ,adresa mea de mess este:corina_urziceanu.Te astept!
Zilele acestea nu prea mi-a mers pc-ul.Imi cer scuze lui Liana 30!!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razva spune:

Dragele mele e bine cand ai cu cine discuta despre aceste lucruri, care fie vorba nu sunt deloc placute. Noi eu, Dana si Razvan, ne chinuim de trei ani, dupa ce am pierdut o sarcina cam in 2 luni si un pic si de atunci nimic. Ne-am facut toate analizele suntem apti amandoi dar bebe se lasa asteptat; am ajuns sa cred ca la noi si ovulul meu trec unii pe langa altii fara sa se bage in seama... nu stiu in ciuda cui fac. Ma rog sa se intalneasca odata si sa ni se intample si noua minunea. Numai cred ca copii se fac in cinci minute, cine zice asta inseamna ca nu a muncit deloc pentru copilul lui. Va doresc tuturor aspirantelor la un bebe mic mult noroc ca poate Mos Craciun ne aude si pe noi... . MULT NOROC SI SPOR LA TREABA ! Va pup pe toate. Dana

Mergi la inceput