De cat timp incercati sa aveti un copil?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by urziceanu

Oltencelor,sa va dau draga o veste.Azi am fost sa o vad oficial.In sfarsit ,am crezut ca lesin de emotie.Am vazut o pitica mica,slabuta si palida cu niste ochisori tristi. Imi venea sa iau in brate si sa o rup la fuga cu ea.Urmeaza o noua intalnire si sa-l conving pe sotul meu ca este "EA".Tineti-mi pumnii!!!!!!!!

corina urziceanu

Din tot sufletul: BAFTA !

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

multa bafta Corina. Sa aveti o fetita sanatoasa si cu ochisorii veseli.

Eu am venit sa aduc putina speranta, sau prospetime aici: eu am reusit sa raman insarcinata din prima luna de incercari. Ieri am facut testul si a iesit pozitiv, cu toate ca nu speram sa iasa asa repede. Din pacate am prietene care incearca de mult timp si nu reusesc sa se bucure de un bebe, si asta ma face de fiecare data sa bazai putin

Va doresc sa se ia de la mine la voi si sa ramaneti toate insarcinate peste noapte

Monicutza_graviduta 5 saptamani

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu intru pentru incurajari si sa-mi exprim admiratia pentru cele care adopta copilasi. , Corina si Doamne ajuta!
Eu am reusit tot din prima luna de incercari. E un sentiment foarte frumos, sa va ajute Dumnezeu pe toate ca sa-l traiti!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor vreau sa va multumesc ca nu ati ezitat sa-mi impartasiti bucuria.Sunt f. emotionata,trec de la o stare la alta.Atata tot ca bebica mea este f trista,slabuta.Desi are 3,5 luni nu stie inca sa zambeasca.De 20 ani incerc sa am un bb biologic ,dar Dumnezeu mi-a pregatit altceva.Am luptat pt bb inca de cand avea 14 zile cu toate ca nu o vazusem niciodata.Din nefericire nu o putusem lua in plasament cum au facut alte fete ,drept pt care fetita a ajuns la maternali.Acuma ,in sfarsit are situatia clara.ESte un copil adoptabil.Vreau sa va intreb pe voi cele care sunteti mamici de bbici mici cum trebuie sa arate si ce trebuie"sa faca"un bb la 3,5 luni?Cam cat ar fi trebuit sa ia in greutate un bb care s-a nascut cu 2,600 pana acuma?

corina urziceanu

Mergi la inceput

Corina, sper sa nu gresesc... bebe ar trebui sa aiba in jur de 6000 grame. Fetita mea avea la varsta ei 7000 grame, s-a nascut cu 3300. sincer, nu-mi amintesc mare lucru de atunci...Stiu ca era tocmai perioada caniculara -jumatatea lunii iulie spre sfarsit- si o tineam afara pe paturi, numai in pampers si tricoas...avea o placere deosebita sa stea asa, nu ii mai trebuia altceva, nici macar somn, dormea foarte putin. Radea cand ne vedea pe noi, cei din familie, radea in hohote daca ii faceai jocurile preferate, scotea sunete si chiote scurte si incepea sa apuce jucariile cu care, evident, facea cunostinta, indreptandu-le spre gura.
In afara de san, mai papa suc de morcovel.

Iti urez bafta si Doamne ajuta!

Geani de Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

buna fetelor, va pup pe toate si va doresc ca Mosii sa va aduca anul acesta ingerasii multi visati. Eu incerc cam de vreo 4 ani sa am parte de o minunca, dar se pare ca se lasa asteptat. dar sunt sigura ca atunci cand o sa fie pregatit o sa-mi ciocaneasca in burtica si o sa intrebe daca mami si tati sunt acasa. Daca nu, sunt convinsa ca o alta inimioara o sa bata pt.fiecare din noi si o sa ne astepte sa o luam acasa. PUTEM SA DEVENIM MAMICI SI SA AVEM PARTE DE BUCURIA UNUI ZAMBET DE INGER INDIFERENT DACA IL PURTAM IN PANTEC SAU NU. cOPIII SUNT DARUL DOMNULUI!!!
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Geani,iti multumesc pt raspunsul tau.Si eu mi-am imaginat ca este sub greutate pitica ,pentru ca dealtfel se vede cu ochii liberi,obrajorii sunt aproape subti,privirea trista.Nu prea stie sa faca mare lucru.Nu am auzito chicotind..de zambit....cred ca nu stie ce e acela un zambet.cand doarme tine manutele ridicate in sus,cica ar fii sanatoasa,eu stiu?Cred ca-i lipseste dragostea,nu

corina urziceanu

Mergi la inceput

Corina, intr-adevar asa se zice...copiii care dorm cu bratele ridicate sunt sanatosi.
Cu dragoste, rabdare si mult devotament, printesa ta va invata sa rada si sa fie un copil fericit.
Inca o data, te felicit si multa bafta!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

off topic:

quote:
Originally posted by urziceanu
Vreau sa va intreb pe voi cele care sunteti mamici de bbici mici cum trebuie sa arate si ce trebuie"sa faca"un bb la 3,5 luni?Cam cat ar fi trebuit sa ia in greutate un bb care s-a nascut cu 2,600 pana acuma?

Corina, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voioasa si sa va bucurati de ea.

Despre luat in greutate (ca si noi ne-am chinuit la acest capitol):
- in primele 4 luni un bebe creste in greutate cu 500-1000 g/luna, media fiind de 750 g/luna.

Deci un bebe de 3,5 luni, nascut cu 2,6 kg, ar trebui sa cantareasca minim 4,35 kg, media fiind de 5,3 kg. Dupa 4 luni curba de crestere incetineste un pic.

Cat despre restul, sigur o sa-si dea drumul la veselie. Iubiti-o si dragaliti-o.

Numai bine,
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Uffff!!! Eu incerc de sase ani de zile... Acum patru ani am si ramas insarcinata si am pierdut sarcina la patru luni si jumatate. A fost foarte greu... este prima oara cand discut despre asta si inca mai simt ceea ce am simtit atunci... inca ma mai doare la fel de tare. Nu stiu de ce am pierdut acei copilasi si nici doctorii nu stiu. A fost avort spontan. Unul din copii l-am pierdut la serviciu si nici macar nu realizam ce se intampla...Imi vine sa urlu efectiv si acum...Mintea mea proasta nu reactiona si ca o tampita am avut idioata inspiratie sa ma uit in toaleta sa vad ce este am vazut ceva si... nu mai stiu m-am trezit la spital plina de perfuzii cu sange. Am mai ramas insarcinata acum doi ani si jumatate dar ghinionul a facut ca eu sa urmez un tratament foarte puternic si... verdictul doctorului a fost ca sarcina trebuie intrerupta pentru ca bebe v-a avea probleme mari. De atunci... nu am mai ramas insarcinata desi imi doresc enorm... Am ajuns in stadiul in care daca am o durere de masea mai intai fac un test de sarcina si apoi iau ceva contra durerii. Starea mea de spirit? Nu prea mai este buna...

Mergi la inceput