De cat timp incercati sa aveti un copil?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Costi

, chiar azi am ajuns la data scadenta, 37 ani,

LA MULTI ANI!
Iti doresc sa vina fetita mult visata cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Eu vad ca sunt cea mai "mica" la capitolul de cand imi doresc bb-le. Fac 1 an in decembrie. Stiu ca nu e asa mult dar tot o vesnicie mi se pare. In mod normal acum trebuia sa am un copil. Stari: hmmmm, multe din cele pe care le-ati descris imi par cunoscute.
Nu am ramas niciodata insarcinata si in afara de prolactina putin marita sunt destul de sanatoasa (nici macar o anexita nu am avut vreodata). Sotul este fericitul posesor al unei polispermi. Teoretic suntem apti si capabili.
Sperante: singura speranta . Si dupa primul o sa mai sper la unul

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu sunt in aceeasi situatie cu Madana, daca nu vine barza pana in decembrie, "implinim" un an de incercari. Eu am sterilitate secundara, intrucat cand barza a venit la mine nu eram pregatita si acum se pare ca nu mai vrea sa vina
Mi-am facut HSG si se pare ca o anexita acum cativa ani m-a lasat fara o trompa si mi-a iesit prolactina marita la analizele hormonale.
Incerc sa fiu optimista in continuare, chiar daca uneori mai trec prin stari de neputinta si deznadejde.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Daca as calcula dupa perioada de sex neprotejat sunt cam 11 ani, daca as calcula dupa cautarile pe la medici sunt vreo 2 anisori. Medicii au gasit niste explicatii, pe care le-am remediat, de aceea incep drumul inseminarilor, caci cauze dovedite (desi am tooooot sapat) de infertilitate nu exista.
Tocmai am facut-o pe prima si astept rezultatul....
Iuliamaria incompatibilitatea voastra e banuita (ca urmare a multiplelor esecuri) sau e confirmata prin teste genetice? La cele 10 IAS-uri cati spermatozoizi cu calitate A+B ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Fetelor, cand citesc cele scrise aici, imi dau lacrimile...Si tare as vrea sa stiti ca va inteleg...Am trecut prin ceea ce treceti voi vreme de 5 ani.Cu sarcini pierdute inexplicabil, cu tratamente, depresii, chiar tendinte de sinucidere.Dar ceea ce vreau sa spun e ca reteta mea a fost urmatoarea(scrisa acum cativa ani -2 cred, cand m-am inscris pe forum)am renuntat la medici, la ttratamente si m-am incredintat voii lui Dumnezeu!in sufletul meu cu toata fiinta mea...Am intalnit un om minunat, care acum nu mai e(duhovnicul nostru drag)...ce ne-a calauzit pasii atunci cand nu mai credeam ca e speranta..Si am reusit!Avem 3 copii minunati.Si in momentele in care am plans de fericire, mi-am jurat sa spun SE POATE oricarei femei care trece prin ce-am trecut eu....Deci va spun :nu incetati sa credeti, gasiti-va speranta in sufletul vostru si cautati puterea de a merge inainte la DUMNEZEU!Va sunt alaturi cu toata fiinta mea si sper ca tot aici, pe forum sau cine stie unde sa ne intalnim toate cu puiutii nostri....

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu incerc din 2002 la sfarsit. Am facut investigatii, 5 IUI si acum FIV (sunt in perioada de asteptare). Nu s-a gasit cauza de infertilitate. Nu are rost sa va spun prin ce stari am trecut, va dati seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

Eu nu mai stiu de cand incerc... probabil de vreo 5 ani... Am fost si sunt inca plina de intrebari si chiar daca in sufletul meu ma rog Domnului sa dea viata visului meu, nu ma pot abtine sa ma intreb DE CE eu, care imi doresc si am cu ce sa il cresc nu am un copil, iar altele care nu ii vor ii au si ii arunca sau ii fac numai ca sa aiba de cine isi bate joc. Ironia sortii face ca eu sa lucrez cu copii si sa vad cum dezinteresul pt propriul copil are dimensiuni astronomice...
dar va rasari soarele si pe strada noastra intr-o zi si atunci sigur toate lacrimile noastre vor fi rasplatite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

cred ca io sunt pe locul 2 deoarece am 14 ani de incercari!!!
restul il cunoasteti....

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

eu de 2ani,incerc sa raman gravida,anul trecut am avut o sarcina extrauterina,si deocamdata nimic.va doresc si voua sa vi se indeplineasca visul cat mai curand si sa aveti rabdare si sper sa iasa soarele si pe strada noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Si eu sunt veterana , incerc de 14 ani. In ultimul am am facut doua FIV-uri(fara succes din pacate)si intentionez sa mai incerc unul la anul.
Nu pot sa renunt la visul meu.

Mergi la inceput