De cat timp incercati sa aveti un copil?
Raspunsuri - Pagina 6
gabiu spune:
De patru ani si ceva. Nici nu mai stiu. Toate investigatiile la activ, ok. Concluzia-lipsa ovulatiei chiar si cu stimulente. Acum ma pregatesc de a doua laparoscopie (peste 6 zile).
Stari? Multiple ( le-ati enumerat voi mai bine). Nu stiu daca ati mentionat si de indiferenta-pina ieri am avut starea asta care m-a tinut aprox.2 luni, chiar ma linistisem si imi spuneam ca bb poate aparea oricand, nu mai sunt asa stresata. Azi, schimbare la 180 grade. Ce sa faci? Speram!
GeorgianaI spune:
Sa ma inscriu si eu pe aceasta lunga lista de asteptare! De cand incerc? Pai cred ca de vreo 7 ani, daca ma gandesc bine. Primul an, hai ca nu m-am stresat foarte tare, ce de, anticonceptionale luate, etc. Pe urma, incet incet cautat medici, schimbat, tratat rana pe col, cauterizat, 7 saptamani repaus, pe urma, tratat diferite infectii, iar aproape un an si ceva, pana le-am rezolvat si pe astea, pe urma schimbat doctorul, reluat toate analizele, timp, investigatii, 2 HSG, 4 ture diferite de instilatii, 1 histeroscopie, 1 laparoscopie, 4 luni stimulare, rau, cazut parul, 3 ani de zile de luat temperaturi in fiecare dimineata, monitorizari, controale peste controale, etc.
Cam asta ar fi istoricul, mai pe scurt.
Starea mea? Cad, ma ridic, nu am ce face! Important este ca pana acum doua zile am reusit sa ma ridic de fiecare data.
Sper ca si de data asta sa reusesc sa ma ridic de jos.
Va doresc la toate sa vi se implineasca acest vis cat mai repede cu putinta.
monagan spune:
Cred ca detin locul I.Am 16 ani de ..sperante si incercari. Intre timp reincep sa traiesc.
MG
jeni71 spune:
quote:Fetelor buna ziua
, sa nu radeti de mine daca gresesc ceva in corpul mesajului ca e prima oara ca scriu pe forumul asta
. Am o fetita de 9 ani - si la prima sarcina a fost cu cerclaj da a mers pana la capat(eu am 34 ani, imediat 35). De vreo 4 luni incercam pt un al doilea bebe. Dar tare imi e frica pt ca acum 2 ani am avut o operatie destul de uratica (chist dermoid) si mi-a scos un ovar si jumatate
. Mi-a zis insa doctorita care m-a operat la Bucur ca avand mai departe CM exista sanse pt un al doilea BB. Acum cand am fost la control mi-a zis ca teoretic dupa 6 luni de incercari nereusite sa ma duc pt un tratament cu vitamina E si progesteron. Dar pana atunci cautand pe net am inceput sa iau vitamina E 1/zi si acid folic 1/zi. Dupa ce imi vine CM incep si cu tinctura de branca-ursului si vreau sa-mi iau si ceai de napraznic si de cretisoara. Va doresc la toate bafta sa facem bebei frumosi si sanatosi. Doamne cat imi doresc bebele asta!!!!!!!!! Va iubesc pe toate sunteti niste dragute, stau si citesc mereu tot ce e pe site-ul asta cu mare drag si ma bucur cand vad inca o gravidutza noua
andrruzza spune:
Fetelor, nu va pierdeti speranta, nu renuntati. Intr-o zi o sa mergeti acasa cu bebelul vostru! Rares a venit pe lume dupa 7 ani de asteptare. 7 ani de investigatii, luat cei mai renumiti doctori la rand, fetele mai vechi aici pe forum ma stiu. Fiti convinse ca bebe va aparea intr-o zi, atunci cand nu va asteptati. Va doresc mult noroc, sa fiti fericite, sa vi se implineasca dorintele!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
jeni71 spune:
licurici2000 - Foarte adevarat ai grait despre cele care fac copii si ii arunca, nu le trebuie si tot asa. Ca exemplu am doau foarte bune prietene care anul asta au facut chiuretaj-una ca a considerat ca nu mai e momentul iar altaaaaa din EGOISM
ca vrea sa-si traiasca viata !!! Imi venea s-o bat
cand am auzit-o ca face chiuretaj din egoism ca vrea sa-si traiasca viata. Iar alta prietena care are o fetita de 1 an si jumatate a constatat ca e iar gravida si pentru ca e f bisericoasa nu a vrut sa faca chiuretaj in schimb isi punea fata sa-i sara pe burta doar doar pierde sarcina. Evident ca nu a pierdut-o ci e bine mersi bebele. iar ieri tocmai a nascut alta prietena si mai am vreo alte 2-3 prietene insarcinate. Eu, am mai scris asta, imi doresc enorm un al doilea copil. Nimeni nu intelege ce e in sufletele noastre decat cine trece prin asta. Si, culmea ca unf acut pe unde merg nu dau decat de femei insarcinate care-si mangaie burtica ![]()
![]()
![]()
Poate ne vok vedea visul sa fim si noi cu burtica.......Jeni
urziceanu spune:
Cred ca locul I in top imi revine mie.20 de ani de asteptari,incercari,emotii,speranta,deznadejde,insa pe lumea asta nimic nu este intamplator.M-am hotarat:ADOPTIE!
Din nou incercari,asteptari,speranta...dar curand ,curand voi deveni mama la 39 de ani(chiar daca nu voi fi mama biologica)Probabil ca o sa-mi reprosez faptul ca nu m-am gandit mai demult la adoptie....sau poate inca nu eram pregatita.
corina urziceanu
urziceanu spune:
Liana30 si aici dau de tine!(glumesc!)
Ma bucur sa am sustinere din partea forumului.Multumesc ca exista!!!!
corina urziceanu
lucia1 spune:
De 3 ani jumate.am doua inseminari si un fiv,cu rezultat negativ

.La anu in ianuarie mai fac un FIV,sper ca va fi ultimul cu rezultat pozitiv.Nu trebuie sa ne pierdem speranta.PUPICI!