Montignac: ce am mancat azi? (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tot eu...deh, la mine e abia 9 seara. am inceput de azi. dimineata am baut un pahar cu lapte 0%, la pranz am papat niste oua in sos de rosii picant (oua in purgatoriu), mere la 4 ore dupa pranz si seara cotlet de miel cu salata verde. e ok asa? pot praji ceapa? de exemplu, fasole prajita sau batuta? ciorbita fara morcov si cartof, de fasole sau de vita? supa de rosii cu alte legume? poti asocia branza si carne la aceeasi masa? of, doar am citit cartea, dar pe alocuri nu e chiar asa explicita, am sa va zapacesc cu intrebarile mele.
sincer, am admirat rezultatele voastre frumoase si sper sa va pot urma.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dupa cum am spus, am inceput de ieri, sa va dau si datele cum trebuie. ralu, please, pune-ma si pe mine in tabel.
H:1.67, Data I: 29.10.2005, GI:72, IMC: 25.8, GT: 65, IMC:23.3. sper ca astea sunt suficiente, daca nu, spuneti-mi si ma execut.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

philip, fasolea uscata este considerata glucida buna, insa monti recomanda sa o eviti in faza I, cu exceptia cazului in care o maninci dimineata in loc de piine. in faza II recomanda sa o maninci "cu rezerve".
si DA, supa/ciorba fara morcov , cartof sau pastirnac. "alte legume" ? nu stiu, asta ar fi si intrebarea mea. la ciorba ai putea sa pui radacina de telina. la supa de rosii cred ca poti sa pui si radacina de patrunjel.
din cite am citit in carte, brinza se poate minca la orice masa, daca masa este proteino-lipidica. acum ...despre brinza ce sa zic ? ca ba recomanda doar brinza de vaci 0%...ba zice ca e ok aproape orice fel de brinza cu exceptia celei de capra sau camembert.
mi-am adus aminte claudiaH, cauta in magazin, daca au ceai decofeinizat. aici exista. poate se gaseste si acolo. stiu ca nu asta cauti...insa e o varianta sanatoasa. incearca sa maninci multe alimente din categoria fibrelor, pentru ca astea dau energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

md: cereale integrale cu lapte 0%
p: oua in sos de rosii picant (deh, rasol de vita dar fierbe greu vaca asa ca-l las pe seara)
c: rasol de vita cu legume si mujdei de usturoi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Vad ca au aparut alte fete noi aici la Monty. Bine ati venit alaturi de noi!!
Eu am fost mai cumintica zilele astea, dar nu chiar foarte , ca sa zic asa...

Meniul de sambata:
ora 10: un colt de graham cu gem fara zahar, 160ml lapte batut 0%;
ora 15.30: file de somn la gratar, 2 linguri spanac, salata de morcov ras;
ora 18.30: un kiwi, 1/2 portocala, o para, 1/4 ananas;
ora 19: un fel de briose Monty (suc de portocala, faina integrala, fructoza, albus de ou, vanilie, scortisoara, cacao, praf de copt; nu au iesit prea bune... ) cu 160ml lapte batut 0%.

Meniul de duminica:
ora 10: un kiwi, o para;
ora 10.30: un colt de graham cu gem fara zahar, 160ml lapte batut 0%;
ora 13.30: ciorba de os afumat cu legume permise si ou batut cu smantana + sarmalute in foi de vita (din carne de vita fara orez) cu smantana light;
ora 18: salata de fructe;
ora 18.30: 2 hamburgeri de vita (facuti de mine pe grill: carne tocata de vita, cascaval ras, ciuperci si masline maruntite, ou)+ salata de cruditati (morcov, telina, varza, ridiche, ardei, salata verde, rosie);
ora 21.30: o para.
Azi am avut o mica abatere: o bomboana de ciocolata!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Bravos, Laura!

Revin maine cu meniuri si alte alea, plus ca trebuie sa ma tin serios de treaba! Acul cantarului a ajuns la 71 kg, ceea ce este INADMISIBIL!!

Vorbim maine,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim, laura! chiar voiam sa te intreb de gem, ca tare-mi mai face cu ochiul. e voie sa-l papam? nu e din fructe? cum se impaca cu monti?
si altceva, pt fetele din state sau canada, unde gasiti fructoza?
eu m-am gansit sa fac si poze la ce voi gati si daca veti vrea, le pot pune pe webshots ca sa se mai inspire si altii.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

philip, pune poze! pune poze, ca asa inteleg eu cel mai bine!
multumim laura !
gem...cred ca nu, pen' ca e facut din fructe, iar fructele "se consuma singure". probabil ca si gemul la fel - consumat singur. iar fructele, daca vrei sa le consumi la amiaza, tb sa fi trecut 3 ore de la masa de prinz si sa mai fie inca o ora pina la cina.
eu nu stiu sa se gaseasca asta aici, canada asta...e cam limitata din anumite puncte de vedere. sau poate ca e si orasul mai mic, cerere mai putina.
eu ca indulcitor folosesc "Splenda" care mi se pare un inlocuitor bun. nu tb sa masori, sa calculezi.... cit zahar as fi pus, atita "Splenda" pun. am facut chec cu el si a iesit ok, sotul nici nu si-a dat seama.
si mi-am adus aminte, la ciorba poti sa pui si ardei gras. hai ca pina la urma...umplem oala.

laura tu esti la faza I sau II ? ca..masline...morcov...banuiesc ca faza II

poate ar fi mai bine ca inaintea meniului pe care il scriem de fiecare data, sa scriem si faza in care sintem, ca cele care sint mai noi (inclusiv "io") sa nu se incurce. ce ziceti ?

eu ce sa zic ? cred ca sint la faza -1 pentru ca am multe kile de dat jos. muuulte ! dar LE DAU fir-ar mama lor... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anda, am sa pun poze, numai ca tre sa-mi dea fetele user si parola de pe webshots, sau sa le trimit lor. eu abia m-am apucat oricum asa ca de-abia acum incep sa vina si pozicile. si eu folosesc indulcitor imediat dupa ce am nascut (sweet&low), dar cred ca splenda e misto pt crema de zahar ars. oare se poate arde? o pot manca la faza I? eh, multe intrebari am, dar cu timpul...pai la ciorbita punem ardei, fasole verde, rosii, telina...ma indoiesc ca avem voie dovlecei....as incerca sa pun conopida, doar ca sa inlocuiesc unele legume.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

habar nu am daca poti sa il arzi. stai ca o sa caut ceva, un ibric mic, in care pot sa incerc, si-ti zic rezultatul. iar splenda s-ar putea sa gasesti la "safeway" - o fi magazinu' asta acolo, ca doar de la voi reteaua.

a fost mai demult o discutie despre crema de zahar ars, dar am uitat concluzia la care se ajunsese.

referitor la rintas nu am gasit raspuns, mai caut...
sau poate s-o indura cineva si de noi sa ne spuna daca este ok pt faza I

si apropos, ce am mincat eu azi, FAZA I (sau faza -1)
d: banane, cafea slaba cu lapte si indulcitor
p: salata: rosii, castraveti, ton, ulei masline, sare, piper
fasole verde cu pui
s: ...nu stiu inca, insa am niste legume congelate (permise) pe care o sa le bag la cuptor. nu am insa idee ce as putea sa pun pe deasupra.

stie cineva retete de sosuri pt legume sau carne permise pentru faza I ?

Mergi la inceput