Montignac: ce am mancat azi? (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

buna fetelor.meniul meu de azi:dim.omleta cu ciuperci+1 rosie,prinz:fasolica verde cu pui ,seara :incerc cu fructe ca deja ma roade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu nu ma mai pot tine de treabaNici de cantarit nu ma mai cantaresc, ca mi-e frica. Zilele astea am racit rau de tot, am facut si laringita, si nu am avut chef de nimic. Incep sa imi recapat vocea, si poate si curajul pt dieta, desi fara nici o legatura una cu alta...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Nu am mai scris pentru ca am avut un program de nu am avut timp nici sa respir. Abateri nu au fost foarte mari. Insa, eu de cateva zile mai am o problema. M-am lasat de fumat, asa ca... sunt curioasa cand voi mai da ceva eu jos...

Laura, suntem aici!
Liliana, nu te da batuta!
Ponei, Sanse, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sal'tare ! in sfirsit am terminat de citit cartea, dar doar capitolul ref. la faza I. Ca rezumat, sa inteleg ca micul dejun si cina tb sa fie proteino-lipidic sau glucide bune, iar prinzul proteino-lipidic ? Am creierii inca imprastiati, din cauza vocabularului cu care nu prea am fost obisnuita pina acum.
Iar de citit,cred ca am citit cartea, insa varianta veche, de la Karina. Este vreo diferenta intre varianta veche si cea noua ? Daca da, o sa va rog sa imi trimiteti si mie varianta noua, la 3ene@3web.com.

va f multumesc si la mai multe kilograme in minus !!!!!

PS: merge sa fac mincare de spanac dar sa pun lapte in ea ?
....hai ca am inceput cu intrebarile...

Mergi la inceput

ha.. tot eu sint
vad ca in retetele voastre se tot caleste ceapa in ulei, care nu neg, da un gust f bun, insa e voie chiar si in faza I ?

gata...deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Salut fetelor!
Revin pe forum dupa 1 an de absenta! Intre timp am pierdut din computer (printre altele) cartea lui Montignac pe care mi-o trimisese cineva de pe aici. Chiar daca acum alaptez al 2-lea copil si nu am cum sa incep dieta as vrea totusi sa am cartea!
Intrebare: Cine e disponibil sa mi-o trimita si mie pe adresa: pet.alexe@email.it ???
Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salutare tuturor!

As vrea sa tin si eu Montignac, n-am mai tinut niciodata dar as vrea sa incerc. De-abia am citit cartea si am luat primul mic dejun Monti. Am insa o mare nelamurire: cum e cu cofeina si teina? In carte sunt trecute la interzise insa am vazut ca voi consumati cafea. Eu sunt o mare amatoare de cafea si ceai verde, in plus am nevoie de efectul lor excitant nervos deoarece am un copil mic si sunt si studenta asa ca am nevoie de energie ca sa fiu cat mai eficienta. Asta e singura problema cu acest regim in rest mi se pare acceptabil de tinut fata de regimurile pe care le-am incercat pana acum. Va rog, lamuriti-ma si pe mine e sau nu compatibila dieta Montignac cu cafeaua si ceaiul verde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Madisor,multumesc pentru urari si vreau sa-ti spun ca nici eu nu mai fumez de o saptamina si tare mi-e frica....toata ziua as rontaidar incerc sa ma abtin .Oare este adevarat ca ne vom ingrasa acum!?

Mergi la inceput

ClaudiaH din cite am citit, nu ai voie cofeina, care o gasesti si atit in cafea cit si in ceai (de oricare ar fi el). ce recomanda monti e sa renunti la ele, pentru ca meniul pe care il ofera iti va da suficienta energie pentru intreaga zi. altfel, daca nu poti sa "rabzi" tot el, recomanda o cafea slaba dimineata. cele care le vezi tu ca beau cafea, poate beau decofeinizata. eu cel putin asta beau.
Spor si bafta la examene !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dragele mele,
m-am hotarat si eu sa tin monti. acum sunt la 72 de kg, am 1.67 m. fac sport aproape zilnic, am pierdut aproape toata grasimea, nu mai am burta, totusi nu ma multumeste ce vad pe cantar. eu am avut 55 de kg inainte sa vin in state, adica acum 2 ani. am un bebeliche de 15 luni frumos si destept. am facut download la cartea veche dar tare mult as dori-o si pe cea noua. please! antandreea@yahoo.com. si nu stiu ce sa ma fac cu dulcele. pana acum papam fructe cand aveam chef, vad ca monti nu e chiar de aceeasi parere. voi cum rezolvati problema asta?
va rog bagati-ma si pe mine in gasca, abia astept sfaturile voastre

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput