Celebrul punct G

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oancea spune:

Daca nu sti,sa-mi spui.Nu este nici o rusine ca nu sti.S-ar putea ca filingul sa nu te insele.Eu am sa-ti spun,dar promiti sa-mi spui in ce categorie te incadrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by oancea
...Stie careva care este relatia dintre viata sexuala si varsta?

Un an nou fericit la toata lumea.
LA MULTI ANI!

Eu astept cu maaaaaaaaaareeeeeeeee interes raspunsul...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragul meu, nu e nici o rusine, nu sunt absurda...ideea e ca femeile cam pot la orice varsta; femeile incep mai tarziu si pot pana tarziu, necazul e ca la barbati incepe mai repede si se termina mai repede...

astept cu interes opinia ta :)

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Nu am avut timp sa-ti raspund.Am gasit cartea in biblioteca,si-ti voi raspunde cit de curind.Trebuie sa fac mai intii o selectie a pasajelor pe care ti le voi trimite.Ca sa vezi ca nu ma tin de glume,iti dau si titlul cartii.Se cheama:"TAO,SAU ARTA DE A IUBI".
Pe curind.

Mergi la inceput

STIE CINEVA CE S-A INTIMPLAT CU SUBIECTUL LUI NARANCEA?
L-AU STERS CUMVA MODERATORII?VEVE,ATI AJUNS SI VOI LA CONCLUZIA CA INCEPUSE SA FIE PREA MULTA INVERSUNARE(SA NU-I SPUNEM MIZERIE),IN MESAJELE TRIMISE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

a fost mutat la "un ochi rade...."

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by oancea

STIE CINEVA CE S-A INTIMPLAT CU SUBIECTUL LUI NARANCEA?
L-AU STERS CUMVA MODERATORII?VEVE,ATI AJUNS SI VOI LA CONCLUZIA CA INCEPUSE SA FIE PREA MULTA INVERSUNARE(SA NU-I SPUNEM MIZERIE),IN MESAJELE TRIMISE?

Chiar si asa,subiectul n-ar fi fost sters!Lumea a depus eforturi serioase sa posteze,ce crezi tu?!Din fericire,a fost doar mutat acolo unde-i era locul...

PS nu vrei diloc sa renunti la majusculele astea,huh?Hai sa-ti dau un imbold:
10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor).

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3131512&T=1" target="_blank">

Mergi la inceput

VEVE ai dreptate.Am scris asa pentru ca-mi era mai usor. Am retinut ideea si-ti multumesc pt.observatie

P.S.
Poate ca exprimarea mea,nu a fost cea mai potrivita,dar cred ca tu ai inteles ideea.Referitoare la femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Oancea,apreciez seriozitatea ta si faptul ca iei in serios femeia.Totusi,un pic de neseriozitate nu strica...cel putin mie.Si-am tratat subiectul respectiv ca atare.Am aflat intre timp ca asta se numeste carcoteala...fie:sunt o carcotasa!...Oare ajung si io la tv?

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3131512&T=1" target="_blank">

Mergi la inceput

Cred ca eu am gresit.Am fost prea serios cu acest subiect.Cind am intrat pe acest forum crede-am ca vor fi discutii serioase,dar m-am inselat.Este adevarat ca unele topicuri sunt interesante,dar altele,sa ma ierte dumnezeul,te intrebi ce se intimpla cu oamenii astia.Sa intrebi pe unul si pe altul, cum iti sta steriletul,cum sa te tratezi de anumite boli,daca-ti place sexul anal,cum trebuie sa-ti pui OB-ul si alte lucruri de acest gen,mie mi se par deplasate.Iar pe urma te superi cind isi da si altul cu parerea,referitor la un subiect de care na-i habar. Si ti se spune sa-ti freci prostata ca nu stii "nik".Ca ea stie mai bine, ca de cind freaca ea prostata...!?Dar daca stilul de discutii este mai putin conventional,mie unul imi convine.Dar vezi tu,unii se supara si cand nu mai au argumente te cam jignesc.Una peste alta stiu si de gluma,iar la capitolul"misto" stau chiar foarte bine.
Roxana draga mea,azi m-am intors de la Budapesta si sper ca pina la urmatoarea deplasare,sa-ti scriu despre metoda TAO sau Arta de a iubii.
Imi este teama ca anumite pasaje sa nu fie sterse de catre moderatori.Eu iti recomand cartea.Tot ce pot sa-ti spun pentru inceput,este faptul ca ejacularea barbatului nu este sinonima cu orgasmul barbatului.Sunt doua lucruri total diferite.Multe femei fac aceasta confuzie. Vezi ca nu stiai chestia asta ?
Si ultimul lucru in aceasta seara:stiai ca taoistii perfectionase asa de mult actul sexual incit facuse din el o arta? Ei considerau ca exista act sexual(arta) si contact genital.
Poate miine iti voi spune mai multe.
Noapte buna!

P.S.Stii la ce spuneau ei "Tija de jad"?
Si crede-ma,ca nu cautau in mod deosebit sa afle unde-i punctul G.

Mergi la inceput