Celebrul punct G

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hai, ma, Oancea, ca nu cred ca e cazul sa ne dai citate din cartea despre Tao, sa descoperim roata iar si sa ne faci tu educatie sexuala... Eu si banuiesc ca multe alte fete, am trecut de faza aia din adolescenta cand , evident, orice literatura despre sex era de devorat.
Taoistii aia erau cam razna, parerea mea. Ca tot chinezu cand n-are ce face, mai sculpteaza un bob de orez, mai cauta orgasmul fara ejaculare si alte chinezarii
Si, da , stiam toate cele "revelate" de tine, ca doar nu ne-am nascut ieri. Si nu "multe femei fac confuzie intre ejaculare si orgasm" ci le iau impreuna asa cum in mod normal vin, asa cum si cei mai multi barbati le iau. Nu e vorba de vreo confuzie. Si abtinerea asta de la ejaculare mie mi se pare suspecta rau, ca si fascinatia exagerata a unora inspre tot felul de chestii venite dinspre Orient , gen energia chi , pozitiile sexuale cu denumiri neinteligibile gen "cainele toamna latrand pe pajiste cu tija de jad in portile de jad deschise de labe de tigru bengalez...bla-bla..." si alte abracadabrenii...
Deci, pe mine sa ma lasati cu chinezariile astea; cum nu mananc carne de caine si nu beau sange de sarpe caldutz cu ochiul sarpelui plutind in paharel, nici nu as face sex 8 ore incontinuu (sau mai mult) cat se lauda un taoist d-ala, cu barbate-miu intr-un continuu du-te-vino fara finalitate..bleah...
Mare arta, my ass! Noi vorbim aici de tavaleala normala, europeana (ba chiar romaneasca, as zice) dom'ne...parerea mea

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Hai, ma, Oancea, ca nu cred ca e cazul sa ne dai citate din cartea despre Tao, sa descoperim roata iar si sa ne faci tu educatie sexuala... Eu si banuiesc ca multe alte fete, am trecut de faza aia din adolescenta cand , evident, orice literatura despre sex era de devorat.
Taoistii aia erau cam razna, parerea mea. Ca tot chinezu cand n-are ce face, mai sculpteaza un bob de orez, mai cauta orgasmul fara ejaculare si alte chinezarii
Si, da , stiam toate cele "revelate" de tine, ca doar nu ne-am nascut ieri. Si nu "multe femei fac confuzie intre ejaculare si orgasm" ci le iau impreuna asa cum in mod normal vin, asa cum si cei mai multi barbati le iau. Nu e vorba de vreo confuzie. Si abtinerea asta de la ejaculare mie mi se pare suspecta rau, ca si fascinatia exagerata a unora inspre tot felul de chestii venite dinspre Orient , gen energia chi , pozitiile sexuale cu denumiri neinteligibile gen "cainele toamna latrand pe pajiste cu tija de jad in portile de jad deschise de labe de tigru bengalez...bla-bla..." si alte abracadabrenii...
Deci, pe mine sa ma lasati cu chinezariile astea; cum nu mananc carne de caine si nu beau sange de sarpe caldutz cu ochiul sarpelui plutind in paharel, nici nu as face sex 8 ore incontinuu (sau mai mult) cat se lauda un taoist d-ala, cu barbate-miu intr-un continuu du-te-vino fara finalitate..bleah...
Mare arta, my ass! Noi vorbim aici de tavaleala normala, europeana (ba chiar romaneasca, as zice) dom'ne...parerea mea

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Nici ca puteai sa zici mai bine!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by oancea

Multe femei fac aceasta confuzie. Vezi ca nu stiai chestia asta ?

De unde deduseshi fratzioare aberatia asta? ohhmyyy!!!

Pentru prima data in viatza mea de forumista impartasesc 100% si cu 10 degete opinia exprimata de catre inaioana!!!

Oancea, ai de la mine o bila neagra de ce tragi tu concluzii idioate, aiurea-n tramvai!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oancea spune:

Fetelor sexul inseamna arta,lucru pe care voi nu-l puteti intelege.Pentru ca voi nu ati trecut de faza regulatului,scuzati expresia.Dar expresie,din impresie.Imi pare rau pt. voi.Vedeti,de aceea sunt si atit de multe divorturi.Pt.ca exista femei ca voi,la care sexul inseamna doar o cotaiala.Iar cand barbatul da de una care stie ce trebuie sa faca in pat,pleaca de lasa si casa si nevasta.Stiu ca nu va convine ce va spun,dar ia ganditi-va,nu cumva am dreptate?Va urez succes in gasirea punctului G si in frecarea prostatei.Luati-o cu voi pe Iren,ca ea se pricepe mai bine la prostata.

Adio si n-am cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hai,bre,oanceo,ca aberezi,parol!Noroc ccu tine c-aflam si noi de ce ne lasa barbatii!Cre'c-ai scris cu capu-n jos,ca le-ai cam sucit.Facem un sondaj printre "masculi" sa vedem care prefera cotoiala pura si care sex artistic (de asta taoist,de care tot pomenesti tu)?"Preferat" ca participanti activi ma refer;dupa 8-12-14 ore de serviciu...Get real!Sa ridice mana sus nevestele parasite pentru doamne taoiste!...Nobody???

PS putina atentie la limbaj,te rog!"Regulat" nu este acceptat pe DC decat cu sensul continut in DEX!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am divortat de primul sot! Care a plecat... la mama-sa! Si dupa divortul pronuntat in lipsa, dupa aproape 2 ani de la "parasire", inca incerca sa ma imbuneze, sa se intoarca... Pai de ce, oare, ca eu cu gimnastica nu prea le am... Si era si genul pretentios la respectivul subiect! Dar sint sigura ca ma plinge si acum!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

"Firul rosu calauzitor" in tao este ceva inaltator si punctul de plecare al ideilor tale, oancea, este corect. Doar exprimarea ta nu este bine aleasa in context, ca sa nu mai spun ca generalizezi fara sa ai acest drept ...( cum adica: de aceea exista atitea divorturi?)
Oricare om aplica "legile" din tao mai mult sau mai putin constient, tao nu este o minciuna dar nici lucru de capatii, este o cale.
Dar da-mi voie sa-ti spun ca daca exagerezi cu ea ( cu "calea") ajungi intr-o postura ridicola pentru ca dragostea nu se face, se simte. Uneori ai chef de dragoste, alteori ai chef de sex instinctual, fara alte adaosuri.
Nu poti aborda anumite metode in fiecare zi si nici nu poti sa transformi in rutina acele "ritualuri", stilul actual de viata nu mai permite sa aplici tao, asa cum o faceau chinezii.
Cred ca ai vrut sa subliniezi cit de important este sa abordam o atitudine iluminata cind vine vorba despre sex insa ai scapat din vedere ca sint si situatii in care teatralitatea unor posturi din tao este nelalocul ei. S sa zicem ca ea vine de la serviciu unde seful nervos i-a dat un avertisment, fuge sa-si ia copilul mofturos de la gradinita, ajunge acasa unde o asteapta rufele si masa de calcat..etc... Unde mai incape tao aici? Unde mai incape "mersul tigrului" si "zborul phoenixului"?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Total off topic dar mi-am adus aminte de un banc.

Sotul seara se apropie de patul,in care nevasta-sa citea o carte,cu un pahar in mana si doua Nurofen si i le ofera sotiei:
-- Dar dragul meu,ce sa fac cu Nurofenul,nu ma doare nimeni!
-- Yessss, azi facem dragoste !!

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Yanku, ia zi-ne noo acilea parere de barbat verde, tu ce preferi, cotzaiala pura, sa ai timp sa mai shi dormi ca sa fii fresh a doua zi la afaceri , sau vrei sa fii toata noaptea "tigru zburator cu o laba neagra"?
Oancea, don't bother, sint imuna la aberantzi de genul tau, da tu zi in continuare, ca ne distrezi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput