Celebrul punct G
Raspunsuri - Pagina 5
cipinela spune:
Oancea dragule, asa o mare prostie cum ca punctul G la femeie corespunde prostatei la barbati, o sustin inclusiv eu! Si asta nu pentru ca m-am trezit eu asa, intr-o dimineata cu mintea-n colturi, da'... din cind in cind, noi fimeile mai cetim cite o carte.
iren spune:
Cipinela, asculta la dom guru, ca shtie el ce spune, doar shi el shi-a frecat prostata shi n-a gasit nici un punct!...Shi zici ca cetim cartzi, vax, daca nu citim "metoda tao", tot dijaba!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
miria_cristina spune:
Fetelor sunteti in urma rau!!![]()
Pai, voi inca mai vorbiti despre punctul G, cand s-au descoperit si E si D?
Of! Of! Sunteti in urma cu treaba!
Si se mai zice, ca invatatul lor e ca inotul. Adica la timpul lui, ca daca nu...
Acuma, zic si eu ce-am auzit sa nu trageti dupa mine!
Ca eu va tin partea!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
iren spune:
Cristina, shi presupun ca punctu E la barbatzi e in palma, nu?... ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
miria_cristina spune:
Asta nu stiu, dar cred ca-i o litera din afara alfabetului! Ca la ei e mai lung!![]()

![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Veve spune:
<<Men have sensitive internal tissue called the prostate gland, which is often compared to the female G-spot. Many men really enjoy stimulation of it, which can be stimulated most directly through the anus. Even lots of straight men enjoy it.
Although some people call the prostate the "male G-spot", that isn't a good name because the prostate is not even in the same place as a woman's G-spot. The function of this gland is to produce a fluid that helps produce semen, and to close the urine duct to allow for safe passage of sperm. It also serves as a source of pleasure for many men. The prostate can be found a few inches inside the opening of the anus, and can be stimulated through the rectal wall. When the prostate is stimulated, some men orgasm whether or not they have an erection....>>
Barbatii au un tesut senzitiv intern denumit "prostata",care este adesea comparat cu "punctul G" feminin.Multi dintre barbati simt placere la stimularea acestea,stimulare care se efectuiaza cel mai bine direct prin orificul anal.Chiar si multi barbati heterosexuali se bucura de aceasta senzatie.
Desi unii numesc prostata "punctul G masculin",aceasta nu este denumirea corecta,pentru ca prostata nu este nici macar localizata la fel ca punctul G.Functia aceste glande este de a secreta un lichid care ajuta la producerea lichidului seminal si de a inchide tractul urinar pentru a asigura trecerea spermei si este,de asemenea,o sursa de placere pentru barbati.Prostata este localizata la cativa inch inauntrul anusului si poate fi stimulata prin peretele anal.Cand prostata este stimulata,unii barbati ejaculeaza,indiferent daca aveau sau nu o erectie"
Cu parere de rau dar oancea are dreptate!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
daniela_b spune:
NU mai cautati punctul G. El exista dar nu face mare lucru pentru voi daca il cautati indelung. Mai bine cautati-l pe seful punctului G, "punctul" ala din creier, dar si mai bine nu cautati nimic decit sa va lasati in voia senzatiilor fiecaruia. Prea multa teorie si gimnastica "sexuala" va impiedica sa ajungeti la relaxare. Fiti voi insiva, naturali, aratati si celuilalt cum sinteti si ce va place, intimpinati dorintele partenerului si ...nu mai cautati punctul G. Va va cauta el pe voi.
iren spune:
quote:
Originally posted by Veve
Cu parere de rau dar oancea are dreptate!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
Pai are, nu zīsei io ca ie guru!...Da e un guru cam nesīmtzitor, ca el zīse ca se scarpina la prostata, da nu sīmtzi nika

Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
oancea spune:
VEVE multumesc pt. ajutor.Asa au inteles si altii care este rolul prostatei.Probabil ca au inteles gresit ce au citit.Bravo DANIELA.Si eu cred ca sunt alte lucruri mai importante intr-o relatie.Nu ca nu ar fi interesanta experienta respectiva,dar cred ca mult mai interesant ar fi sa ai alaturi un partener tandru,afectuos,care sa te inteleaga,sa te iubeasca,sa te considere unica in viata lui.Iar daca este asa,la punctul G se va ajunge automat.
Cred ca barbatul trebuie sa fie un domn in relatiile sociale si putin golan in pat,asa cum si femei ii sta bine sa fie o doamna,iar in pat mai mult curva,decat doamna.Stie careva care este relatia dintre viata sexuala si varsta?
Un an nou fericit la toata lumea.
LA MULTI ANI!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by oancea
Stie careva care este relatia dintre viata sexuala si varsta?
io una nu m-am gandit inca la asta, dar am un filing ca o sa ne spui tu parerea ta
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual