Celebrul punct G

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

quote:
Originally posted by gabirus

quote:
Originally posted by kisstherain999

quote:
Originally posted by DARAEL

Io mai am totusi doua nelamuriri majore:

1. punctul aista G feminin este ca o moneda de 500 de lei noi sau din cei vechi ?

2. Oare stimatele domnisoare sau doamne nu ar trebui sa caute mai intens si cu mai mare atentie Punctul G masculin lasand prietenul / sotul / amantul / cip-and-dale-ul sa se joace cu punctul lor G ?

Am auzit ca echivalentul punctului G la barbati este prostata. Esti sigur ca vrei ca cineva sa-ti caute punctul G? Cred ca cel mai indicat sa faca asta este medicul proctolog.
Ei ... cum ti-ar surade un tuseu rectal?

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Aha! Acum incep sa-mi explic homosexualitatea masculina!!!

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Se pare ca prostata e muuult mai sensibila ca vaginul. So....homosexualii stiu ce-i bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipinela spune:

Loma sa stii ca mi-am luat notite cu atentie! [:DIar tie Babisa iti multumesc mult, ai fost foarte explicita si ma bucur ca nu te-ai invirtit in jurul degetului ci ai spus lucrurilor pe nume! Inca o data, multumesc!
Cum teoria mi-am pus-o la punct, trec la practica! Si voi reveni sa va spun rezultatul meciului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ioi,mama,exista si-i multumesc lui Dumnezeu pentru el si pentru varsu'ca tare ne fac viata frumoasa.
Vad ca ati gasit si teoria,practica e simpla si foooarte placuta...cum bine spunea o cunoscatoare,pozitia on-top e minunata,dar si pozitia cosulet(pentru cele cu flexibilitate)este extraordinara.

Fetelor va doresc succes si pe cai,diii.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Fetele,uitati cateva pozitii care ajuta:
... "femeia deasupra" ...
... o varianta a pozitiilor precedente, cu un plus pentru cei ce doresc o penetrare adanca.
Dupa preludiu, femeia se aseaza calare deasupra barbatului, cu fata la acesta, isi
introduce penisul erect in vagin si se lasa pe spate intinzand spre inainte picioarele si sprijinindu-se pe picioarele acestuia. Acesta isi introduce antebratele pe sub picioarele femeii si le ridica, prinzand-o de solduri. Atat barbatul cat si femeia au picioarele departate. In aceasta pozitie femeia nu mai poate "ajusta" foarte bine adancimea penetrarii trecand direct la penetrare maxima posibila. Miscarile partenerilor sunt destul de limitate, in plus ele necesitand o coordonare foarte buna ...
In aceasta pozitie penetrarea este adanca. Femeia mai poate sa isi maseze clitorisul de osul pubian al barbatului, in timpul actului sexual, dar destul de incomod. Nu exista nici un fel de posibilitate de a mangaia sau stimula zonele erogene ale partenerului, partenerii se pot saruta dar numai in cazul unei mobilitati deosebite din partea femeii. Partenerii se pot privi iar barbatul, prin pozitia sa, are impresia ca este cel care \\\"conduce\\\". Este o pozitie mai putin recomandata daca femeia este \\\"cu ceva kilograme in plus\\\" sau daca barbatul nu are niste brate bine antrenate ...
Solicita in primul rand bratele si muschii abdominali ai barbatului ...
... \\\"barbatul in spatele femeii\\\" ...
... ati putea spune ca este o varianta a pozitiei \\\"femeia deasupra\\\" ... si este foarte adevarat. Combinata cu placerea data de pozitia penetrarii din spate ...

Barbatul se intinde pe spate. Femeia il incaleca cu spatele si stand in genunchi, ghideaza penisul pentru penetrare ... va mai amintiti de posibilul joc erotic ? ...
Ea are libertate totala de miscare in timp ce barbatul nu poate decat sa o mangaie pe spate, pe solduri si pe fese. Si ar putea ceva mai multe daca si-ar ridica trunchiul si s-ar sprijini pe niste perne dar asta ar insemna o penetrare mai putin adanca, ceva mai mult efort si dca este vorba despre un barbat comod ... Femeia poate sa isi miste soldurile in toate directiile, combinand miscarile rectilinii cu cele ciculare. In tot acest timp poate sa isi maseze clitorisul sau, daca barbatul tine picioarele departate, sa-i mangaie testiculele. Senzatiile femeii, date de penetrarea vaginala, pot fi amlificate de stimularea clitorisului si a zonei anale.
Penetrarea este de la usoara la medie si pana la profunda iar femeia poate controla perfect acest grad. Aceasta pozitie poate fi adoptata in toate cazurile in care partenerii doresc diferite grade de penetrare de-a lungul intregului act sexual, in cazul in care barbatul este ceva mai \\\"comod\\\", in cazul in care amandoi isi doresc placerile oferite de penetrarea pe la spate dar femeia este o fire ce nu doreste sa simta ca este dominata ... Controlul gradului de excitare a penisului este cat se poate de bun, aceasta pozitie permitand trecerea de la excitarea glandului la excitarea bazei penisului in functie de dorinta partenerilor si de momentul aparitiei orgasmului ...
sursa:http://www.e-dragoste.ro/texte-de-dragoste/Educatie-Sexuala/articol246.html

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,sunteti "nebunatice".Bafta la doscoperirea "punctului G".PUPICI!

lucia cu dorinta de a avea un bebe!

Mergi la inceput

Cipinela,au trecut doua luni...l-ai gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipinela spune:

Placut surprinsa ca cineva se preocupa de mine!
Confuzia era pe mai multe planuri. Stai sa ma explic: pe 31 octombrie am cauterizat o rana mare pe col. Pina la acea data, n-am descoperit punctul G....tocmai de aia am si aparut cu intrebarea. Ce-i drept din cauza ranii, evitam penetrarile foarte profunde si anumite pozitii, pt. ca apareau dureri! Asa ca m-am intrebat: sa fie din cauza ranii sau... exista acest punct G dar lipseste cu desavirsire la mine?
De pe 31 oct. si pina pe 19 dec. am fost in carantina, in asteptarea vindecarii. Acum cu pasi mici am reluat activitatea numai ca nu ma pot manifesta inca pe deplin, pt. ca zona prezinta o oarecare sensibilitate.
Asa ca, mai dati-mi timp!
Oricum vestea ca rana e vindecata, a fost cel mai placut cadou pe care l-am primit si de ziua mea (11 nov.) si de Mos Nicolae (6 dec.) si de Mos Craciun!
Pina la noi vesti va urez tuturor celor de pe forum, SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oancea spune:

Fetelor ce mai,punctul G la-ti descoperit,acum nu va trebuie decit un BARBAT.Dar din ala adevarat,nu cotaitori de cartier.Eh,barbatii adevarati care stiu ce sa faca cu punctul G sunt putini.Cine va bagat in cap ca punctul G este sinonimul prostatei la barbati?Asa prostie nu am mai auzit.Prostata poti sa o freci cit vrei,ca nu va excita pe nimeni.Dar mai interesant cred ca ar fi sa invatati metoda"TAO".Daca gasiti o carte cu un asemenea subiect cititi-o.Este formidabila.Cine
invata asa ceva,poate spune ca stie tot,in materie de sex.
Cipinela draga,ai grija la pozitia folosita.Oricind pot revenii durerile.Acolo,acum dupa cauterizare,este un loc foarte sensibil.Dar cine te-a hacuit asa?

Mergi la inceput

Ok,Cipi,am inteles...atunci iti doresc insanatosire grabnica si sa-l gasesti cat mai repede,n-o sa-ti para rau...promit...si-ti mai doresc un Craciun minunat si-un an nou plin de belsug si iubire.La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by oancea

Fetelor ce mai,punctul G la-ti descoperit,acum nu va trebuie decit un BARBAT.Dar din ala adevarat,nu cotaitori de cartier.Eh,barbatii adevarati care stiu ce sa faca cu punctul G sunt putini.Cine va bagat in cap ca punctul G este sinonimul prostatei la barbati?Asa prostie nu am mai auzit.Prostata poti sa o freci cit vrei,ca nu va excita pe nimeni.Dar mai interesant cred ca ar fi sa invatati metoda"TAO".Daca gasiti o carte cu un asemenea subiect cititi-o.Este formidabila.Cine
invata asa ceva,poate spune ca stie tot,in materie de sex.
Cipinela draga,ai grija la pozitia folosita.Oricind pot revenii durerile.Acolo,acum dupa cauterizare,este un loc foarte sensibil.Dar cine te-a hacuit asa?

Uelcam, dom doctor ginecolog, dupa cite vad, 'stetzi foooarte documentat 'mneavoastra...da mai zicetzi, va rog, nu va impiedicatzi de profani ca noi care continua shi-n secolul asta asha de avansat sa creada ca Punctul G al barbatului se afla la prostata, mai exact, in kur, ma scuzatzi de vorba rushinoasa ...da inclin totushi sa cred c-atzi frecat mult prostata aia pina v-atzi dat seama ca n-are punct G, o fi fugit, nenorocitu!...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput