Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari! Sunteti niste dragute
Am si eu o nedumerire.
Inainte sa raman cu David am luat acid folic,acum vreo 4-5 luni am dat de acelasi flacon,nu era expirat asa ca am zis sa incep sa iau din nou,ca aveam planuri de bb2. Am luat cam 3 luni.
Incepusem sa ma simt aiurea de tot,obosita,fara chef de nimic.Intamplarea a fost ca vreo 1 saptamana am fost foarte ocupata,mai mult plecata si am uitat de acidul folic. Am observat ca incep sa imi revin,oboseala trecuse si parca eram iarasi eu. Deci a fost din cauza acidului folic. Dar oare de ce? Acum nu mai iau.
Cand am luat inainte de David nu tin minte sa ma fi simtit asa.
Voi ati patit asa ceva?
Ma gandesc sa nu fie si din cauza ca era flaconul inceput demult,chiar daca nu expirase termenul de valabilitate.
O saptamana productiva va doresc!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Buna si in primul rand multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Cornelia, esti o scumpa, da-mi te rog voie sa-ti intorc pupicul!!!
Mamaluidavid, acidul folic e o vitamina din grupul B, eu chiar nu cred ca are cum sa fie responsabila de starile alea proaste...poate doar daca, asa cum spui o fi din cauza ca flaconul a fost desfacut asa demult sau poate e doar o coincidenta nefericita.
Cat despre bb2, pana nu vin rushii cu invazia lor eu zic sanu-ti pierzi speranta. Poate fetita voastra e deja acolo, in burtica. Si patru luni de asteptare chiar nu mi se pare mult, mai ales avand in vedere ca nu prestati decat in cate 4 zile pe luna. Poate de-aia s-o si lasa asteptata, cine stie?
Asi, eu pe Tudor il am in evidenta la A. Culcer. Noua ne-a recomandat sa-l vaccinam cu Vaxigrip desi el are doar 9 luni. A spus ca la copiii pana in 3 ani se recomanda sa se faca 1/2 doza si inca 1/2 doza peste 1 luna. Din pacate noi nu l-am facut intrucat nu-l gasim.
Sim, te rog nu fi trista! Ai spus f. bine ce ai spus in finalul mesajului, e bine sa incerci sa te concentrezi pe bucuriile pe care deja le ai in viata si sa privesti chestia asta cu bb 2 ca pe ceva important dar nu cu incrancenare si nu chiar ca pe o prioritate. Stiu ca teoretic e mult mai usor si ca noi inca nu ne-am apucat de treaba asa ca vad altfel lucrurile "stand pe margine", daca se poate spune asa, insa as vrea sa si pot aplica aceasta teorie in practica atunci cand va fi cazul. Si oricum sa-mi amintiti va rog la momentul respectiv ce spuneam acum...
Eu cu domnisoarele din pacate pt. mine nu am experienta, insa Tudor-i sunt persoane cu multa personalitate (poate prea multa), va veni cand nu te astepti si numai cand vrea el! La noi tot asa a venit neplanificat...
Rosa, imi pare rau. Dar oare n-ai putea sa mai stai inca o data de vb. cu el si sa-i spui ca avand in vedere ca oricum nu ai ramas desi ati incercat, poate ar fi bine sa lasati aceasta hotarare de a avea sau nu un al doilea copil la latitudinea vointei lui Dumnezeu? Adica sa nu va protejati nicicum, sa nu faceti nici investigatii sau altceva in sensul de a concepe, doar sa lasati lucrurile sa decurga de la sine, sa se intample ce vrea Dumnezeu...nu stiu, poate e o idee. Habar n-am ce fel de om e sotul tau dar ma gandesc ca poate merge asa, n-ar trebui sa se teama prea mult de o sarcina din moment ce pana acum nu s-a intamplat si daca vine se va bucura cu siguranta in timp.
Scuze ca m-am bagat, tu poate ca ai incercat deja asta dar ma gandeam ca nu ai ce pierde si ca oricum poate e un pic mai bine decat nimic, macar ai o speranta.

Fetelor care luati tincturi, eu nu stiu mai nimic despre actiunea lor, doar ce am mai citit pe aici pe forum, la unele fete avand un efect miraculos in aducerea berzei. Totusi, sa nu mi-o luati in nume de rau va rog (eu va spun doar ce simt eu personal fata de asta) dar mie mi-ar fi cam frica sa le iau, mai ales fara un consult de specialitate in prealabil. Ma gandesc sa nu cumva sa deregleze cate ceva ce functioneaza bine acolo.
Acum eu nu stiu, voi poate le luati ca v-au fost prescrise, eu nu va citesc de mult timp ca sa stiu, dar am simtit nevoia sa va spun si parerea mea fata de acest subiect. Bine, nu zic in nici un caz ca eu gandesc corect, sau ca daca mie mi-ar fi frica sa le iau inseamna ca nu sunt eficiente, e pur si simplu o reticenta personala. si nu va suparati pe mine!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tomasa ai dreptate cu tincturile.Daca totul merge ok de ce sa "fortezi".Eu le iau pentru ca eu nu am ramas niciodata.Deci ceva nu merge bine dar nimeni nu mi-a zis ce.
Rosa .Speranta moare ultima.Eu dupa atatia ani de esecuri tot mai sper ca intr-o zi voi fi si eu
Stefania poate a fost doar o coincidenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

rosa, ma bucur mult ca ne-ai scris! Ma intristeaza starea ta si dezamagirea dar eu iti repet faptul ca si eu cu sotul meu am trecut prin asa ceva si pur si simplu la un moment dat a renuntat singur la protectie fara vreo alta explicatie. Dar nu e luna sa nu-i scape macar un "totusi poate ar trebui sa mai asteptam un pic". Bine, la noi problema care se pune este cea strict financiara. Si recunosc ca are dreptate, ne descurcam destul de greu cu banii(eu cu indemnizatia, el bugetar si mai avem si o bunica de 90 ani pe care o sustinem material). Dar nici nu intrevad vreo schimbare in bine in viitorul apropiat asa ca eu merg fara rusine pe ideea ca "unde creste unul creste si al doilea", mai ales ca eu am fost singura la parinti si la maturitate e tare greu sa nu ai pe nimeni de sange. Lasa timpul sa treaca fara amaraciune ca oricum eu sunt convinsa ca lucrurile astea se hotarasc de Sus.
sim, iti inteleg dezamagirea si te felicit pentru ca macar incerci sa o depasesti! Eu cred ca atat timp cat suntem perfect constiente de starile pe care le avem ,si incercam sa le depasim, suntem inca pe drumul cel bun! Poate Doamne-Doamne are alte planuri cu noi, Gandeste-te ca vine Craciunul si ce cadou mai frumos ne-am putea dori.......
stefania, si eu cred ca a fost doar o coincidenta.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Eu citesc tot ceea ce scrieti, dar, cum am avut o saptamana foarte dificila, nu am avut deloc timp sa va mai povestesc despre noi. Spun ca am avut o saptamana dificila, deoarece Thomas a inceput gradinita si despartirea nu a fost usoara. Chiar si in aceasta dimineata mie mi-au dat lacrimile, iar el a inceput sa planga cand a trebuit sa ne despartim... A fost greu, am avut emotii mari... Din fericire, chiar acum, la pranz, pot sa ma duc sa vad ce mai face (cum gradinita se afla in cladirea in care lucrez, este usor...)

In rest, am inceput sa si speram din toata inima sa se intample minunea luna aceasta.

tuturor! tuturor noilor gradividute!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

rosa, ma bucur mult ca ne-ai scris! Ma intristeaza starea ta si dezamagirea dar eu iti repet faptul ca si eu cu sotul meu am trecut prin asa ceva si pur si simplu la un moment dat a renuntat singur la protectie fara vreo alta explicatie. Dar nu e luna sa nu-i scape macar un "totusi poate ar trebui sa mai asteptam un pic". Bine, la noi problema care se pune este cea strict financiara. Si recunosc ca are dreptate, ne descurcam destul de greu cu banii(eu cu indemnizatia, el bugetar si mai avem si o bunica de 90 ani pe care o sustinem material). Dar nici nu intrevad vreo schimbare in bine in viitorul apropiat asa ca eu merg fara rusine pe ideea ca "unde creste unul creste si al doilea", mai ales ca eu am fost singura la parinti si la maturitate e tare greu sa nu ai pe nimeni de sange. Lasa timpul sa treaca fara amaraciune ca oricum eu sunt convinsa ca lucrurile astea se hotarasc de Sus.
sim, iti inteleg dezamagirea si te felicit pentru ca macar incerci sa o depasesti! Eu cred ca atat timp cat suntem perfect constiente de starile pe care le avem ,si incercam sa le depasim, suntem inca pe drumul cel bun! Poate Doamne-Doamne are alte planuri cu noi, Gandeste-te ca vine Craciunul si ce cadou mai frumos ne-am putea dori.......
stefania, si eu cred ca a fost doar o coincidenta.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

cornelia laura,multumesc mult pentru flori si pentru ca nu m-ai uitat.Si la noi problema e tot financiara,eu sunt bugetara,el are salariul bunicel,dar avem parinti de sustinut,si eu,si el,si locuim si intr-un apartament de doua camere unde in mod sigur nu prea mai e loc de inca un copil.Sotul meu isi doreste foarte mult o casa,si-asa nu prea vad cum o s-o poata avea,dar cu inca un copil,sigur ar trebui sa renunte la idee.Presupun ca daca ar avea casa mult dorita ar privi altfel lucrurile.Din pacate,nu prea sunt sanse in viitorul apropiat.Poate peste vreo 10 ani,dar atunci pentru mine va fi prea tarziu.Nici noi nu folosim protectie,dar daca si-ar dori si el un copil ca si mine,atunci am presta in anumite zile,asa doar daca se nimereste,nu in mod sustinut,cum faceti voi.Si n-a dat rezultate nici macar atunci cand am facut-o.
Oricum,iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine,va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine si va urez sa aveti bebeii mult doriti cat mai repede.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

V-am scris un mesaj lungut si l-am pierdut ca tontonila. Asa ca o sa ma rezum la cat mai apuc acum pe fuga sa scriu.

Am revenit din vacanta, cam obositi, da sanatosi si voiosi.

Forypop, cele mai calde si sincere felicitari pentru bebicul din burtica ta. Sa fie sanatos si el si tu, sa nasti usor puiutul slab. Am vazut ca n-ai aparut inca la mamici, presupun ca mai astepti putin, eu abia astept sa vii la noi. Pupici si numai bine.

Asi ma bucur ca Razva e bine. Pupici si un bebic curand in burtica.

Simo, cand am plecat erai plina de optimism. Hai ca se poate, stiu ca e greu cand vin nesuferitii, cunosc sentimentul, da eu iti spun ca se poate si va veni Tudor sau Teodora :-)) Pupici

Iulia, tinem pumniceii!

Rosa, eu n-as dispera asa rau, daca nu va protejati, exista sanse mari sa ai bebelusul mult-dorit. Eu stiu ca tu ti-ai dori ca sotul tau sa si-l doreasca la fel de mult ca tine, da crede-ma ca il va iubi la fel de mult cand va veni. Stiu atatea persoane (si femei si barbati) care nu voiau copilul cand a aparut in burtica, si apoi cine era mai mandru/a ca ei de copilul drag?...Ghici! Hai capul sus si nu fi trista, daca ti-l doresti cu adevarat, il vei avea. Sora mea a asteptat 6 ani pana sa ramana gravida a doua oara si acum il are si pe al treilea (motivele erau tot financiare).

Lya felicitari si tie pentru bebe mic din burtic, sarcina usoara si nastere usoara. SI un bebe mic sanatos :-)

Scrisesem mai mult, da sunt asa obosita ca trebuie sa ma duc sa fac putin nani ca nu mai pot.

Pupici dragi si multa speranta!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Rosa,daca nu va protejati,poate o sa se intample minunea.
Si sotul meu la inceput a zis ca poate e mai bine sa asteptam,nu din motive materiale ci fiindca David e inca micut si mi-ar fi mie greu,dupa parerea lui ar trebui sa fi asteptat sa faca David 2 ani pentru a incerca pentru bb2. Dar am vorbit cu el,i-am explicat ce simt si pana la urma a fost de acord.
Mama mea si cei din tara nu stiu ca incercam,toti imi spun " ce-ti mai trebuie un copil acum asa de repede,mai asteapta vreo cativa ani"
Parca mi-am mai revenit putin,a mai ramas doar dezamagirea,astept sa vina uratii si imi pun sperantele in luna viitoare
Imi este greu,deja bb2 face parte din viata noastra,Patricia o sa ii fie numele daca e fetita,nu exista zi in care sa nu vorbim despre ea si deja deciziile de viitor pe care le luam o includ si pe ea.
Suntem dusi,nu?
O zi frumoasa va doresc!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Forypop, cele mai calde si sincere felicitari pentru bebicul din burtica ta. Sa fie sanatos si el si tu, sa nasti usor puiutul slab. Am vazut ca n-ai aparut inca la mamici, presupun ca mai astepti putin, eu abia astept sa vii la noi. Pupici si numai bine.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani

Inca nu am aparut si cine stie daca o sa apar. Astept intai sa vad daca totul e bine ai apoi ma prezint. Ieri am fost la o prima ecografie si sarcina pare de 4 saptamani. Deci mai mica decat normal. Problema este ca nu imi pot da seama daca e bine sau nu pentru ca in perioada fertila nu am avut contact. Contactul a fost cu o saptamana inainte si cu o saptamana dupa perioada fertila.

Ori am ramas mai tarziu ori sarcina este deja oprita in evolutie. La urmatorul eco vom vedea. Pana atunci nu va pot spune nik.

Va pupic pe toate,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mami Irinel, ma bucur tare mult ca ne-ai scris! Presupun ca v-ati intors sau gresesc?Cum a fost? Ce-ti face samburelul, dar baietelul? Mi-a fost dor de tine!
stefania, crede-ma pe cuvant ca nu sunteti dusi. Eu in fiecare luna deja ma gandesc cand o sa nasc, deja stiu numele de fetita(Maria), deja am stabilit cum o sa reorganizam casa etc. Sunt convinsa ca Patricia vine cat de curand avand in vedere cat de mult o iubiti!
iulia, tin pumnii stransi pt tine!
rosa, daca nu va protejati sunt sanse sa vina bb, el oricum vine cand te astepti mai putin. Sa sti ca si sotul meu a avut problema cu casa dar din fericire la noi s-a rezolvat deoarece mama ramasa vaduva a vandut un apartament in centru si am luat 3 camere si o garsoniera in Titan. Dar rezolvarea problemei cu casa a survenit dupa tragedia mortii tatalui meu acum 2 ani. Nimeni nu ar fi putut anticipa asemenea shimbari, triste de altfel. Intr-un fel sau altul viata le aseaza pe toate iar daca e sa fie bb2 el vine cu sau fara alta casa. Te pup!
sim, ce faci? Nu ai voie sa-ti pierzi increderea, nu te las!
flory, eu la Eduard am ramas dupa periada fertila. Cred ca din acuza asta am nascut la 42 saptamani (si atunci nasterea a fost indusa) deoarece el era mai mic decat varsta calculata de la UM. Eu ma rog la Dumnezeu sa fie varianta asta si sa ne dai vesti bune.
asi, pako, tomasa, vasce, andira, geliza, va pup pe toate!

_

Mergi la inceput