Mamici din nou aspirante (5)
Raspunsuri - Pagina 8
geliza spune:
buna fetelor,
Irinel, bine ati revenit acasa...ma bucur ca sunteti bine...samburelul ce face? cum i-a priit vizita la bunici?
Rosa, lasa ca o sa vezi ca va fi bine...si cum ti-au spus si fetele, important este ca nu va protejati...deci sanse sunt...nu mai fii suparata
Iulia, si eu iti tin pumnii
Stefania, asemenea sentimente avem si noi
eu am fost prin carrefour-ul cel nou de la ploiesti si am cumparat hainutze pentru finutzul nostru pe care il vom boteza sambata, si care este un norocos...in primul rand ca este adoptat, in al 2 lea rand ca are niste parinti super si in al 3le rand ca este primul nostru fin de botez ....am avut asa un sentiment placut la cumparaturi...urmeaza sa merg cu sotul sa-i luam si carutz si asptept cu ceva emotii ziua de sambata....dar mai vorbim pana atunci...
Cornelia, ceva semne de fertilitate? actionati?....ca eu sunt cu ochii pe calendar...vineri este DPO si la mine...hai ca poate, poate...
Eliza si Mara (24.01.2002)
asi spune:
Eu am trecut sa va
pe toate si sa ma laud cu poze noi si frumoase.
In rest nimic nou.Ziua 19.Luna asta nu stiu cand a fost ovulatia.Dar nu astept rushii prin 6-7 noiemnbrie.![]()

Familia mea
Razvan
cornelia_laura spune:
asi, m-am uitat la pozele noi si sunt absolut minunate. Ai un baietel superb si iti spun fara nici o urma de indoiala ca seamana cu tine. Va sta perfect impreuna. Sa-ti traiasca si sa dea Dumnezeu sa reusesti sa-i daruiesti un suflet pereche cat mai curand. A, poza mea preferata e "nani-nani". Exact asa doarme si Eduard. Sunt atat de dulci.
eliza, eu sunt in ziua 15 CM, habar nu am cand e DPO
(la mine CM poate fi intre 28-36 zile) dar eu sper sa ma ajute si branca ursului luna asta. Oricum noi ne dam silinta .....
Apropo fetelor, eu am observat ca de cand iau branca ursului mi-a crescut pofta de
spre bucuria sotului
.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
asi spune:
Cornelia
multumesc!
Bu e un aforodisiac superbun si pe deasupra natural.Sper si eu sa aibe efect cat mai repede.
Familia mea
Razvan
sim spune:
Dragele mele dragi, stiam eu ca am un motiv foarte serios sa tin la voi asa cum vad ca mi se intampla!
Cum reusiti voi sa scoateti omul de guler atunci cand se duce gramada pe rapa deznadejdii! Va multumesc din tot sufletul pentru incurajari. Promit sa-mi bag mintile in cap si sa-i dau drumu la motor, ca acusica vin zilele importante!
Mami Irinel yupiiii, ai venit!!!!
Bine ai venit si sa stii ca mi-a fost tare dor de tine! Te las sa te odihnesti putintel, dar asteptam sa ne povesteti cum a fost in tara si cum si-a luat Danut rolul de barbat in serios ![]()
Cornelia da-i, ca dai bine!
Gata, m-am calmat (mama lor de hormoni cum ne fac ei sa o luam razna!) si abia astept sa ma apuc de treaba iar.
Tomasa ce bine le zici tu! Ne mai ia cateodata valul, dar tot e bine daca ne revenim la timp. 
Iulia o sa mai treaca ceva vreme pana o sa ramana de buna voie la gradi, insa nu cred ca va ajunge vreodata sa fie bucuros ca ramane acolo in loc sa fie cu Mami a lui. Mie asa mi-a declarat Ruxandra, ca ea ramane acolo, dar cea mai fericita e la sfarsit de saptamana cand ne facem programul nostru. ![]()
Stefania stai tu linistita ca nu esti mai "dusa" decat mine!
Eu stiu una si buna, ca viata noastra trebuie echilibrata cu al patrulea membru al familiei. La fel ca masa: sta ea bine in 3 picioare, insa in 4 e mult mai stabila. Ei bine nu-mi poate scoate nimic din cap imaginea asta.
Eliza tin pumnii stransi stransi! Sigur o sa va rasplateasca Dumnezeu ceea ce veti face sambata
Asi, Cornelia are dreptate: Tati trebuie sa astepte bb2, ca Razvan e tot Mami. Mie mi s-a parut grozava poza facuta la cumparaturi. ![]()
Va pup si fug la sedinta cu parintii...daca va vine sa credeti ca avem si asa ceva la gradi! Va rog sa-mi tineti pumnii sa nu ma scoata la lectie!
Mami Simona si printesa Ruxi 
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Asi, foarte frumoase pozele.
pentru Razvanelul scump. Asi, te rog nu te supara ca te intreb, dar eu nu am urmarit povestea si as vrea sa ma lamuresc: tu nu esti mamica biologica a lui Razvan? Asa mi s-a parut ca inteleg din ceea ce ai scris, dar sa ma ierti daca spun prostii.
Eu sunt in continuare foarte stressata legat de mersul la gradinita a lui Tommy. Si in dimineata aceasta am plans amandoi... Nu-mi imaginam ca va fi atat de greu! ![]()

![]()

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Lya spune:
Asi,Tomasa,Flory,Irinel multumesc de felicitari!
Irinel,bine ai revenit!
Ne-a fost tare dor de tine!Ma bucur ca sunteti bine si va dorim sa va odihniti ,sa-si revina barbatzelul cu fusul orar si apoi te asteptam cu forte noi.
Cornelia,tu fa-ti datoria!Lasa ovulatia ca vine ea si asteptam sa ne dai luna asta Vestea cea Mare.
Flory,tinem pumnii sa fie totul bine!Asteptam vesti si cum spuneau fetele,poate ne spui povestea ta.Vad ca intre noi e o sapt,eu sunt in 5 sapt.
Iulia,succes cu gradi,sa se obisnuiasca cat mai repede si un samburel mic iti doresc.
Sim,ma bucur ca tiai revenit si asteptam sa ne dai si tu vestea mare.Foarte frumos spus...sa dea Domnul sa se echilibreze cat mai repede familia voastra,sa fi o mamica implinita.
Asi,bine faci ca nu astepti rusii....sa fie si la tine fara musafiri.
Rosa,daca nu va protejati n-ai de ce sa-ti faci probleme.Cel mic poate sa apara oricand.
Andira,"La multi ani!"si o sarcina fara probleme,mamica curajoasa.
Stefania,stai linistita,nu esti dusa...sa vina cat mai repede Patricia.
Tomasa,un pupic lui Tudor ..o sa treaca si faza asta si o sa-ti fie mult mai usor cu cat creste.
Eu azi am 5 saptamani,ma simt f bine si saptamana viitoare vin cu vesti(sper ca bune) de la medic.
Fetita mea e f incantata ca si mine de venirea baietelului,are f mare grija sa nu se puna pe burta ca se stica(strica) bebele si povesteste cu el f mult....azi am ramas f placut surprinsa ca se juca cu niste margelute,a venit si mi-a dat bluza la o parte si a spus ca se joaca cu bebe si chiar i-a dat margelutele(le-a pus pe burta)....e tare frumos,n-am cuvinte sa spun.Dimineata la fel,da patura la o parte si povesteste cu bebicul.
Va doresc sa ramaneti optimiste si increzatoare ca va veni si la voi bebicul mult dorit.
Lya
5 sapt &Rut
Irinel spune:
Buna fetele! Eu tot pe fuga...
Danut s-a simtit bine cu bunicii, unchii matusile si verisorii. S-a cam rasfatat, acum vrea mult in brate si cere asa frumos cu manutele intinse ca iti pare rau sa il refuzi. Azi noapte la 4 voia sa plece la joaca, s-a culcat mai mult fortat dupa putina mataiala, asa face de cand am venit, ne scoala cu noaptea in cap. Sper sa fie bine la noapte. In plus a luat si ceva puricei de la tara si are bubite si il mananca 9se scarpina cu foc azi-noapte, poate de-aia s-a si trezit). Eu sper sa fi scapat de ei da are inca bubite si mancarimi. I-am dat cu solutie impotriva mancarimilor, mai mult nu stiu ce sa fac.
Asi m-au facut fetele curioasa, da nu pot sa ma uit pe poze la serviciu, sper sa apuc candva acasa. PUpici si sa n-apara uratii in noiembrie si inca 9 luni!
Lya nici pe tine cred ca nu te-am vazut la mamici, sper sa vii si tu acolo. BIne? Ma bucur ca e totul ok cu tine si bebe.
Florypop eu la asta ma gandeam ca poate ai ovulat mai tarziu, mai ales ca zici ca nici n-ati prestat in perioada pe care o credeai tu fertila. Gandeste pozitiv! Imi imaginez ca esti stresata. Ma rog pentru tine sa fie totul bine de data asta.
Andira tocmai pe tine te uitasem... Sarcina usoara si un bebe sanatos, te-am vazut la mamici, ma bucur ca suntem impreuna si acolo.
Sim ce dragut ai vorbit. Lasa ca se face ea masa cu 4 picioare si o sa il vrei si pe al 5-lea :-)) Danut a fost tare barbat in sensul ca s-a lasat rasfatat o multime. A avut ceva probleme la zborul inapoi, a cam plans,cred ca l-a cam ajuns oboseala saracul. Da si-a revenit cum a pus piciorul in aeroport. Pupici dulci.
Cornelia trebuie sa fie tare placut pentru sotiorul tau ca esti asa de dornica de el si in plus avand asa un ciclu neregulat si nestiind exact cand e parioada fertila il alergi toata luna...
Pupici dulci.
Mamaluidavid eu cred ca e normal sa nu ramai chiar asa repede graviduta avand in vedere ingradirile... e normal chiar si fara astfel de limite, asa ca nu te ingrijora. Sa nu te superi pe mine da eu nu cred ca e bine ca va ganditi asa mult ca sigur va fi fetita. Iti doresc din tot sufletul sa fie, dar daca o fi baietel ce o sa se intample? Veti fi asa dezamagiti si el nu ar merita, ar fi tot o bucatica din voi. Citisem undeva despre un cuplu care isi dorea teribil o fetita. Dupa doi baietei, la a treia sarcina la eco li s-a spus ca e fetita. Fericire mare, lucrusoare roz, planuri... a fost baietel. Si ziceau ca mai incearca o data si daca nu nu mai fac copii. Voiau sa incerce cu ceva proceduri recent descoperite ca si voi. Sa nute superi pe mine. Si eu imi doresc o fetita tare mult, am dorit-o de prima data, dar un baietel va fi la fel de iubit si nu voi fi dezamagita deloc. Un bebe mic in burtica in curand (fetita daca se poate) iti doresc si sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
Eliza tu cum stai cu numaratul?
Pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani
prettysunshine spune:
Multumesc mult tuturor pentru cuvintele bune,e asa de bine ca va am pe voi sa-mi mai ridicati moralul.Si eu am zis ca si voi ca daca nu ne protejam va veni si bebele pana la urma.Dar lunile au trecut si nu s-a intamplat nimic,chiar si cand am prestat in perioada fertila tot nu s-a intamplat nimic.Ceva nu e cum trebuie, si daca nu am sprijinul sotului,nici nu pot sa umblu pe la doctori sa vad ce e.
Mami Irinel,bine ai revenit,ne era tare dor de tine!
Mamaluidavid, sa stii ca mai sunt si altele ca tine,si eu am stabilit deja numele fetitei (Antonia Teodora),acum numai de-ar veni ea.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru