Mamici din nou aspirante (5)
Raspunsuri - Pagina 9
pako spune:
Buna seara
Asi, am vazut pozici...Razvan e un dulce...pe mine m-au vrajit ochii lui.
Cornelia, multumim pentru pupicei...si voua mii
In urma discutiilor care le-am avut cu sotul meu am hotarat sa mai astetam o luna cu bb2.Il inteleg foarte bine...e foarte concentrat asupra cv-urilor care le trimite in tara si spera ca intr-o luna sa primeasca un raspun pozitiv, noi urmand ca la inceputul anului sa revenim in Pitesti.
pupici.
florypop spune:
Netaza fetele!
Vad ca vreti sa va povestesc...
Deci: In mai 2002 m-am casatorit cu el. Il cunosteam de sapte ani. Ne-am decis sa facem cununia civila urmand ca in anul urmator sa facem si nunta. Zis si facut: mai 2002 - cununia civila, mai 2003 - cununia religioasa. Ne-am hotarat apoi sa facem si un copilas caci altfel simteam ca traim degeaba. Ne-am pus pe treaba si in iulie 2003 primul test de sarcina pozitiv. Nu va inchipuiti ce bucurie imensa a fost pe noi. Din pacate aceasta bucurie a durat 1 saptamana. La finalul saptamanii a cincea am inceput sa sangerez si apoi am pierdut sarcina. Doctorita la care mergeam atunci mi-a spus ca se mai intampla si atat. Am dat vina la momentul ala pe faptul ca ne mutam (tocmai ne cumparasem apartamentul) si am zis ca poate stresul cine stie. Ne-am dorit atat de mult un locsor al nostru incat am zis ca a fost emotia prea puternica si asta e. Am trecut peste si apoi in februarie 2004 iata din nou un test pozitiv de sarcina. Din nou fericiti. Sarcina a evoluat bine pana in saptamana 10 cand am simtit o durere surda in burta si panicata am mers la "medic" (am pus intre ghilimele pentru ca nu poate fi numita medic-veti vedea in continuare de ce). Dupa consultatie imi zice sa stau linistita, copilul e bine esti doar constipata. Merg acasa si mai astept fix o saptamana pana vine programarea la eco. La eco ce credeti? Sarcina oprita in evolutie a in urma cu sapte zile.
Merg la minunata aia si incepe ca vai nu pot sa cred, ca nu stiu ce in fine accept sa facem chiuretajul cat mai repede la recomandarea ei pentru ca sarcina era mare si a doua zi merg la spital. Trec si peste asta si dupa 7 saptamani de la chiuretaj o sun si ii spun ca nu se intampla nik si ca ma cam doare burta si ea imi spune :" sunteti din nou insarcinata luati aspirina". In acest moment m-am convins ce poate respectiva si am fost la spitalul municipal pentru consult. Concluzia: sinechie uterina, canal cervical infundat in urma chiuretajului prost facut. A doua zi operatie in urma careia doctorul scoat de pe canalul cervical un rest de sarcina cam cat o nuca cu sange uscat negru. Mi se monteaza sterilet pentru 2 luni si visele mele de a avea un copil se spulbera. Eram daramata.
In fine a urmat o serie de discutii cu directoarea de la Medicover (caci de acolo era minunata) deoarece eu am facut reclamatie. Intre timp ne-am hotarat sa adoptam un copilas. Am si facut acest lucru si asa l-am avut pe Andrei. Au mai urmat doua sarcini care s-au autoeliminat si am ajuns in momentul de fata.
Nimeni nu a reusit sa imi spunacare a fost cauza acestor pierderi cu toate ca timp de 6 luni am stat numai prin spitale pe la analize si tot felul de cercetari.
Acum am ajuns la momentul in care am zis cum vrea Dumnezeu asa va fi. Nu mai fac nici un fel de tratament. Nu stiu daca e bine sau nu dar nu mai rezist nici fizic nici psihic.
Sper ca nu v-am plictisit.
AM sa revin cu vesti imediat ce voi afla cum e cu sarcina.
Va pup,
Flory
6 sapt. si
Andrei
geliza spune:
Flory, m-a emotionat povestea ta...sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios...iti tin pumnii sa fie totul bine.
Pako, o sa vezi ca o luna trece repede si apoi o sa va linistiti si voi cu mutatul, cu jobul si o sa apara si bb2
Irinel, multumesc de intrebare...luna trecuta n-a fost nimic...mi-au venit uratii dupa 41 zile iar acum sunt in z 13 si prestam
...aoleu, si eu darul de a agata puricii si chiar acum sunt chinuita de niste mancarimiiii...acum vreo 2 nopti m-am trezit de 2 ori...eram franjuri de ciupituri...am crezut ca mi-a iesit o alergie ceva si cand colo, pe pijama...ditamai puricosul plin de sange...este cumplit ca dau bubitele alea niste mancarimi...este groaznic pentru mine ca adult, dar pentru copii....imi inchipui ce trebuyie sa-l chinuie pe Danut ciupiturile alea...ne-ai povestit de Danut, dar despre bb? cum te-ai simtit in Ro? tu nu ai fost rasfatata? Acum cum te simti?
Asi, super pozele...intradevar iti seamana Andrei...hai ca poate nu te viziteaza uratii aia mult timp de-acum inainte...mai ales ca tu ai luat Bu 3 luni...
Lya cat are fetita ta? ce draguta e ea ...cum vorbeste si se joaca ea cu bebe..
Simo, hai stai printre noi si o sa vezi ca ne ambitionam reciproc si va aparea si al 4 lea membru...si eu sunt exact ca tine...simt eu ca acum e momentul si nu vreau sa mai treaca timpul...vreau eu sa se intample acum, dar din pacate nu prea e cum vrem noi...asta e...ne resemnam si acceptam situatia, dar repet, impreuna ne va fi mult mai usor
Iulia, asa e, e f greu sa-ti vezi puiul cum sufera ca se desparte de tine pentru cateva ore...Thomas este destul de micut, dar se va obisnui...tu trebuie sa fi tare sa nu-i transmiti starea ta, mai ales ca il poti vizita de cate ori vrei tu...este la gradi canadiana? ar trebui sa se apropie de vreun copilas de pe-acolo si ii va fi mult mai usor...nepotul meu, care a facut 3 ani in aug si este in canada din martie a mers la o gradi canadiana si pana nu s-a imprietenit cu un baietel, tot roman, nu a vrut cu nici un chip sa raman la gradi...
Cornelia, si mie mi-a crescut cheful dupa BU, mai ales ca inainte cam sufeream...
...acum ma bucur si eu, dar mai ales sotul
haideti ca ma chinui de o ora sa scriu mesajul asta si m-am luat cu treaba la serviciu...daca mai am timp mai intervin...va pup si va urez o zi buna
Eliza si Mara (24.01.2002)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fete frumoase!
flory
, te admir pentru vointa pe care o ai si iti doresc din suflet ca de data asta sa fie bine pana la capat. Asa sa dea Dumnezeu, mai ales ca azi e mare sarbatoare!
eliza, sa sti ca eu am trecut pe pastile de branca ursului ca ieri chiar mi-a fost greata dupa tinctura. In afara de efectul usor afrodisiac
mie imi da si o stare generala de bine si parca sunt mai calma
. Hai ca luna asta mergem de mana, eu ziua 16 CM.
sim, ce mult mi-a placut ultimul tau mesaj. Asa te vreau!
Vroiam sa te intreb ceva. Parca tu spuneai ca ai o rana pe col, ai rezolvat-o cumva? Ma lupt
si eu cu una si tot incerc cu naturiste. Si cum a fost la sedinta cu parintii?
pako, lasa ca o luna trece repede si apoi e bine sa va linistiti cu mutatul intai.
lya
, e o scumpa fetita ta si ma bucur ca te simti bine. La cat mai multe saptamani!
iulia, rosa, tomasa, asi, vasce, andira, mami Irinel, o
si un
pentru voi!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Lya spune:
Rut are 2 ani si patru luni,e o scumpa si e tare iubareata de felul ei...azi iar a vrut sa vorbeasca cu bebe si i-a spus ca i-a fost dor de el(m-a lasat afis),apoi ca-l iubeste si iar s-a jucat el....si spune ca e al ei bebe si nu-l da la alti copii.
Flory sa fie intr-un ceas bun sarcina asta.Te admir pt curajul si optimismul tau.Eu dupa o sarcina pierduta la 8 sapt am crezut ca ma dezechilibrez si cred ca daca se mai intampla odata chiar o luam pe aratura.Cand mai mergi la doctor?Si la cine mergi?
Pako,eram datoare cu Fe,e vorba de Maltofer,eu din cate-am auzit e mai bun decat altele in sensul constipatiei.Chiar acum am vorbit cu o gravidutza care-mi spunea ca de la alt fe a crezut ca naste,asa de constipata era iar de la Maltofer are 2 scaune pe zi fara probleme.Sper sa fie bun si pt tine,am sa-l incerc si eu mai incolo.Daca nu sunt prea indiscreta,cum de va intoarceti in Ro,ca asa ceva mai rar aud.Sper sa nu te supere intrebarea mea.
Irinel,mai stu putin aici ,sa merg la medic si sa vad ca totul e bine.Azi m-a luat o durere de spate si m-am cam speriat....e adevarat ca ieri am spalat geamuri,am curatat covorul...de la asta o fi si sper sa nu fie nimic grav.
Un
pentru toate si o
.
Lya
5 sapt&Rut(14.06.2003)
sim spune:
Buna dimineatzaaaa!
Flory, saracuta de tine prin ce trebuie sa fi trecut! Sa dea Domul ca de data asta sa ai o sarcina implinita, usoara si dupa 9 luni sa vina un bebe sanatos!
Catre fiecare isi intoarce Dumnezeu fata la un moment dat, totul este sa avem rabdare si sa nu ne pierdem speranta (si ce greu mai e!) M-ai cam speriat cu doctoreasa din Medicover, ca si eu merg acolo de niste ani buni. Daca poti, spune-ne cum se numeste macar sa trecem pe partea cealalta a strazii cand o vedem.
Cornelia sa stii ca exact asa ma simt, ca in smile-ul pus de tine
. Mai, cum ai invatat tu sa ma simti de fiecare data! Da, am o rana pe col descoperita inainte de a ramane insarcinata cu Ruxi si cativa medici mi-au spus ca se va rezolva odata cu sarcina. Ei uite ca nu s-a intamplat asa. Doctoreasa la care merg mi-a dat tot felul de ovule cu care m-am distrat vreo cateva luni bune, asta pana sa ajung la Sovata. De cand m-am intors din concediu nu am reusit sa prind loc la ea sa ma vada. Abia pe 1 noiembrie sunt programata si astept sa-mi spuna in ce stadiu mai e. Am intrebat-o daca n-ar putea fi cauterizata si mi-a zis nu inca. Ma bate gandul sa mai cer o parere. Am auzit lucruri bune despre dr. Cezara Bucur de la CMU si parca mi-as cam face o programare sa vad ce parere are. Oricum cu ranile astea nu prea e de glumit.
Despre sedinta de ieri...chiar a fost bine: am primit doar 2 buline negre: pentru ca ajungem cam tarziu la gradi dimineatza (adicalea pe la 9:30-10) si pentru ca Ruxi a mea mananca taaaare incet(colegii sunt la desert si ea tot la supa este). In rest avem foarte bine pe linie.
Maai dar nu stiu cum se face ca si la gradi subiectul favorit de discutie a fost cum se descurca mamicile care au inca un bebe mic acasa. Hmmm...ori am devenit eu prea sensibila, ori am prea multi fluturi la cap
. Dar lasa ca o veni si randul nostru! ![]()
Asa este, Eliza impreuna parca putem sa ne gasim mai usor echilibrul, si vazand ca mai sunt si alte mamici care trec prin experientele nostre, parca prindem incredere ca nu sunetm singure pe lume. 
Mami Irinel sa fii sigura ca asa o sa fie. Si sotul tot asa zice: dupa ce o sa vina bebe 2 tot asa stresata o sa fii si pentru bb3? ![]()
Va pup si va doresc o zi linistita.
Mami Simona si printesa Ruxi 
prettysunshine spune:
Si eu am avut de doua ori rana pe col,prima data inainte sa raman insarcinata,am descoperit-o in timpul sarcinii,am avut o sangerare din cauza ei.Am cauterizat-o dupa nastere.A doua oara anul asta si am cauterizat-o si pe asta.Vad ca toti doctorii la care am fost eu s-au pronuntat pentru cauterizare,nici unul n-a zis ca ar trece fara.Cauterizarea nu doare si nu dureaza prea mult,in functie de marimea ranii.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
florypop spune:
Prima doctoreasa la care am fost si care nici nu a vrut sa imi dea sa fac analize se numeste IOANA MILOIU. Din fericire acum nu mai este la Medicover.
A doua doctoreasa care m-a distrus MAGDALENA DOROBANTU. Cat am fost internata la Giulesti chiar i-a spus la un moment dat o alta doctorita ca ea ca medic ginecolog fiind si cu doua nasteri la activ ar fi trebuit sa stie mult mai multe.
Mi-am promis ca de cate ori voi avea ocazia voi spune tuturor cat de dezastruase au fost.
Mai mult stiti ce mi-a spus directoarea de la Medicover cand am fost la dscutii: ca ei isi formeaza medicii in clinica. Eu stupefiata i-am replicat: adica noi suntem cobai? Nu mi-a raspuns nimic.
Le era teama ca vor pierde cotractul cu firma la care lucrez (o multinationala) si probabil de aceea au acceptat sa discute caci altfel am inteles ca nici nu iau in calcul reclamatiile.
Pupici la toate fetele si la cati mai multi bebici.
Flory
6 sapt. si
Andrei
asi spune:
Va multumesc la toate !

Eliza astept mielul pe fiul meu il cheama Razvan nu Andrei!![]()
Cornelia si eu am avut uneori senzatie de greata de la bu.Acum sunt linistita si fericita!Parca nu ar fi toamna.
Flory nici sa nu te mai gandesti la trecut.A fost un vis urat.Acum trebuie sa fii optimista ca vei avea de crescut 2 copii.
Familia mea
Razvan
geliza spune:
Asi,
...vin cu mielul la Cluj ca si-asa nu l-am vazut niciodata...si face parte din lista cu locuri de vizitat...un
pentru razvan si
pentru tine
Eliza si Mara (24.01.2002)