Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pako,acum am citit si eu articolul de care spuneai,si vad ca referitor la mancare ce am scris eu si ce scrie in articol sunt cam pe invers, nu stiu ce sa zic.
Eu informatiile pe care le-am postat le am de la acelasi sit la care sunt inscrisa,primesc de 2 ori pe luna informatii.
Oricum doresc la toata lumea sa reuseasca ce isi doreste,indiferent de metodele folosite!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, multzumesc . Daca imi iese sunt buna de cinste!
Ma rog, va dati voi seama ca orice ar fi il vom iubi la fel de mult ca doar e copilul nostru si ne dorim doar sa fie sanatos (si in primul rand sa fie), doar ca am si eu o mica slabiciune, ca omul, pt. fetitze, ce sa-i faci?! .
Sunteti niste dragute!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am trecut sa va salut .Sunt putin necajita ca Razvan e ragusit de vineri si in seara asta a si vomitat.Cred ca e de la gat.Mai ne vorbesc cu doctorita sa vad ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Asi multa sanatate lui Razvan! Si David e racit,cu mucisorii pana la brau,am avut si rosu in gat,sper ca totusi de data asta sa ii treaca repede,la ultima raceala am facut 3 luni tratament
Hai sa ma descarc si eu,poate o sa ma simt un pic mai bine dupa aceea.
Ma incearca atatea sentimente,sunt varza. Sunt CONSTIENTA ca nici luna aceasta nu a fost sa fie cu bb2,dar nu stiu ceva in mine ma face sa sper,desi STIU ca nu este. Sunt atat de dezamagita dar in acelasi timp ma simt atat de vinovata fata de David. Il am pe el,de ce imi doresc cu asa disperare inca un copil? Sa nu ma intelegeti gresit,David e viata mea si il iubesc enorm,dar simt ca lipseste ceva.
Imi vine sa plang mereu,probabil din cauza rushilor care sunt pe vine.Cu David am ramas din prima,de ce acum raman asa de greu? Nu incercam de foarte mult timp,de 4 luni dar simt ca nu mai am rabdare.
Sper ca dupa invazie sa imi revin,cam peste vreo 2 zile trebuie sa vina.

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lya felicitari! Sa ai grija mare de tine si bebe sa fie sanataos.

Asi, ai grija de Razvanel. Si Andrei e putin racit dar sa speram ca nu e nimic grav.

Stefania, nu dispera. Bucura-te ca il aipe David si nu te stresa. Va veni si bebe 2 sunt sigura. Hai fruntea sus!

Pupici,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Va doresc la toate o saptamana cat mai buna!
Eu sunt in ziua 14 CM, merg in continuare cu branca ursului.
asi, totusi eu am asa o strangere de inima.Daca sa zicem apare o sarcina si eu fara stiu iau 2 saptamani tinctura peste sarcina, nu poate sa o compromita? In alta ordine de idei ii dorim lui Razvanel sanatate, sa se faca repede bine!
sim, ce-i cu linistea asta? Sper ca nu semnifica ceva de rau...hai da-ne un semn de viata!
stefania, capul sus! Starile astea eu le am luna de luna si m-am obisnuit cu ele. Nu trebuie sa te invinovatesti, si eu simt uneori asta cu toate ca Eduard e viata noastra. Doar sa ai grija sa nu-i transmiti si celui mic starea ta.
tomasa, pako, rosa, vasce, flory, andira, lya, va transmit la toate un pupic mare de la Eduard.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata,
eu sunt in ziua 11, cu branca ursului (si sotul), mladite de zmeur, vit.E si acid folic...poate, poate o iesi ceva luna asta...
din pacate am trait starea Simonei de acum ceva timp cand efectiv am tipat la soacra mea care ma bate la cap cu facutul unui baiat...si am izbucnit si in lacrimi...cred ca am fost putin tensionata....
Cornelia, buna intrebarea ta despre BU peste sarcina...eu ma gandeam sa iau doar pana la momentul unei eventuale conceptii...
Stefania, asa e, stai linistita ...asemenea stari avem toate, cred...ne dorim cu ardoare bb2 si uitam poentru moment de comorile ce le avem deja...si felicitari pentru sora ta...sa aibe o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos si mancacios.
Lya, Pako, Tomasa, FlorypopSimo, ce faci? cum esti?

Pentru ca se apropie DPO la multe dintre noi va urez o saptamana rodnica si spor la prestat...Va tin pumnii tuturor

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia eu am facut tratament cu bu.In cazul in care ar fi aparut o sarcina intrerupeam tinctura.Voi faceti cum credeti dar atentie ca actioneza pe hormoni si nu cumva sa va dereglati mai rau.Fa o luna complet si apoi mai vezi tu.

Fetelor Multumesc de urarile pentru Razvan.Azi e bine.Poate si de la propolisul pe care i-l dau.Cred ca incep sa-i dau si septilinul ca nul trecut am avut rezultate super cu el.
Voi va vaccinati puiutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza...e drept cam pe la pranz...

Stefania petele s-au dus si uratii au sosit, asa ca speram pentru luna urmatoare. Multumesc de sustinere!

Tomasa saru'mana mult de gand bun, dar uite ca Tudorel al meu se lasa asteptat...sa fie astea fitze de domnisoara? hmmm...

Cornelia n-am fugit , dar am trecut un picut mai greu peste dezamagirea de luna asta. Ca ieri m-am trezit cu navala peste mine, asa ca incepem sa construim iar. Poate luna asta... Eeee, dar pana atunci iti fac tie galerie

Eliza aici, aici! Eu n-am terminat inca zugravelile prin care trec de vreo saptamana incoace, asa ca sambata am tras tare sa mai scot din praf, iar ieri pur si simplu am plecat de acasa sa nu mai vad debandada: am mancat in oras, ne-am plimbat prin Cismigiu...

A, sa nu uit: vineri seara am fost la concert Phoenix. Am scris cate ceva la lista fetelor din Vrancea. Sunt inca in transa...ce credeti ca ascult acum? Cantafabule

Stiti ce? eu m-am cam saturat sa iau atata utogestan...iau ca la gard si incep sa ma intreb daca nu m-o da peste cap, ca sa tot fie niste luni bune de cand am inceput (e drept intre zilele 16-25 CM). M-am hotarat sa-l opresc pana cand oi afla minunea. O sa mai iau o vreme Acidul Folic...si poate mai las Vitamina E, dar chiar am cam obosit si tare as vrea sa ma mai relaxez. Parca prea am pus dorinta asta a mea pe primul loc in viata pe care o duc si tare am senzatia ca nu-i bine. Ia sa ma mai ocup nitel de puiul pe care il am si...de sot!

Va pup. Sa aveti o saptamana linistita si cu roade!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor!Felicitari fetelor insarcinate,sper sa fie din ce in ce mai multe printre noi.Multumesc ca nu m-ati uitat, desi n-am mai scris de mult, dar sa stiti ca va citesc zilnic.N-am prea avut ce scrie,sotul meu e tare pe pozitii,eu nici nu mai indraznesc sa abordez subiectul,asa ca luna care a trecut n-am incercat deloc.Acum au dat buzna uratii,dar oricum nu-mi mai pun sperante in lunile ce vin,nu pot sa fac treaba asta de una singura.Asta e,nu pot sa-l oblig.Recunosc ca le invidiez pe acelea dintre voi care se bucura si de sustinerea sotilor.In plus,dupa atatea luni de esecuri,mi-am pierdut si speranta ca mai pot ramane insarcinata.Gata,inchei, ca nu vreau sa va supar si pe voi.
Va pup pe toate.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput