Mamici din nou aspirante (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Lya spune:
Fetelor ,multumesc de urari!
Va doresc si voua bucuria de-a fi din nou mame.
La mine a fost cam asa:din februarie am inceput campania pt bb 2....apoi a urmat o perioada f stresanta si obositoare,am vandut garsoniera,am cumparat apartament si apoi am fost nevoiti sa ne mutam cand nu era inca terminat de zugravit(meseriasul nu si-a respectat termenul)....apoi amenajatul ne-a mai luat ceva si abea prin iulie am simtit si noi ca suntem in casa noua si am reusit sa ne relaxam.Prin august am inceput sa iau multivitamine si fier....la sfarsitul lui septembrie am fost doar cu fetita in Cluj si am stat vreo 10 zile unde m-am tuns,coafat(aviz fetelor care s-au coafat),si m-am intors chiar in ziua 14 cu speranta ca in fiecare luna ca poate in luna asta se va produce minunea si...chiar asa a fost.
RELIA
&lizup
,am citit mesajele voastre dupa ce-am postat mesajul meu si m-am simtit f prost![]()
vazand prin ce treceti.Nici nu stiu ce sa va zic,sa va bucurati din plin de copilul care-l aveti si va doresc sa puteti zambi din nou,sa puteti accepta ceea ce v-a fost dat.
Lya
&
Rut(14.06.2003)
mamaluidavid spune:
Asa cum am banuit,sora mea este
,sunt foarte bucuroasa pentru ea,dar recunosc ca mi-e si putin ciuda, VREAU SI EU!
Dar oricum ma bucur foarte mult pentru ea ,este prima sarcina si sper sa nu fie probleme,sa nasca usor si sa aibe un bb sanatos.
Despre mine,ce sa zic,astept desi a inceput irascibilitatea(sper ca am scris corect
) specifica inaintea invaziei
asa ca se pare ca nici luna asta nu a fost sa fie![]()
Va multumesc ca v-ati gandit totusi la mine si mi-ati tinut pumnii
Le doresc celor care sunt in asteptare mult noroc,sa fie cu ochisori!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
mamaluidavid spune:
Sim tu cum mai esti? Tot la stadiul de pete?
Tinem pumnii 

Poze
pako spune:
Stefania, ma bucur pentru sora ta.Ii doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Lya, cum te descurci ci fierul ...ca mie de astea imi este cel mai mult teama pe perioada sarcinii.Dupa ce ca am probleme cu constipatia, asta mi-ö agraveaza si mai mult.Eu deocamdata nu iau decat acid folic....caut sa iau si niste vitamine.
pupici
Lya spune:
pako,eu am luat ferrogradumet si nu mi-a dat constipatie,desi eu sunt cam predispusa....acum l-am intrerupt pt ca nu stiu daca e bine sa-l iau in primul trimestru.Am auzit de un fe care e recomandat la gravidutze si nu da constipatie.....cand aflu o sa-ti scriu.
La prima sarcina am luat fe la greu si n-am avut probleme cu constipatia,am fost chiar mai bine ca tare-mi era groaza si mie,asa ca stai linistita si nu-ti face probleme degeaba.
Va
pe toate si sunt cu ochii pe voi,sa treceti cat mai repede la
.
Lya
&Rut care-i face declaratii bebelusului din burtica"te ubet bebe!"
asi spune:
Lya felicitari si o sarcina usoara!
Stefania felicitari pentru sora ta si pentru tine ca doar o sa fii matusica.
Fetelor va pupacesc si va doresc o duminica minunata

tomasa spune:
Lya, FELICITAAAAARI!!!!! 

Mamaluidavid, felicitari surorii tale si te rog spune-mi si mie ce program urmezi ca sa iasa fetita? Adica, pe scurt da-mi si mie "reteta"
ca fac cinste daca-mi iese!
Cred ca si 4 fete daca as mai avea de acum incolo tot as fi fericita, pana una alta insa ma multumesc si cu una...
Pako, vad ca si tu stii ceva despre fetite...please, aceeasi rugaminte ca si pt. Mamaluidavid, spune-mi si mie ce stii si ce faceti voi in acest sens. Raman datoare!
macar cu tinut de pumni pt. fetita ta, daca nu cu altceva.
Sim, eu sper tottusi ca Tudor a venit deja. Daca nu, priveste neaparat cu optimism spre luna viitoare. O sa vezi ca eu simt ca nu se va lasa prea mult asteptat si o sa ne intalnim cu baietii nostri, iar Tudor al meu il va invata o gramada de nazdravanii, deja mi-a promis asta. 
Relia&Lizup, curaj, fiti optimiste! Mereu exista speranta, putine sunt situatiile fara solutie, mai ales in zilele noastre, cu atatea descoperiri medicale!
Cornelia, Eliza, va tin pumnii si ma gandesc mereu la voi, ca la toate fetele care au inceput deja incercarile pe luna asta. Din cate stiu eu toamna si primavara sunt mai prolifice, favorizeaza aparaitia bb-ilor. Am inteles ca si untura de peste (adica pastilele Bio Marin) ar ajuta la conceptie, oricum nu cred ca are ce rau sa faca. Sa fie cu noroc!
Eu din pacate nu pot intra prea des intrucat sunt singura cu Tudor, care este un copil f. activ si energic, acum invata sa mearga si e la faza tras si bagat in gura de orice, preferabil insa ce nu are voie, cum ar fi pantofii nostri sau hartii, gunoi, etc. asa ca sunt mereu cu ochii pe el. E greu cand nu ai nici un ajutor pana la orele 20.00, dar nu ma plang, bine ca-l am si ca e sanatos.
Dar sa stiti ca va citesc si sunt mereu cu gandul alaturi de voi.
pe toate!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Aaaaaaaaa! Si scuze ca am uitat: Felicitari Flory, sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios! 

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
pako spune:
Lya, eu am luat fe in ultimul trimestru de sarcina...a fost nasol rau.Daca si la a doua sarcina imi recomanda eu nu mai iau ca am ramas cu sechele.Chiar te rog sa-mi spui si mie cum se numeste fierul ala care nu da constipatie.
Tomasa, nu stiu prea multe....am citit si eu pe prima pagina a sit-ului...la pagina comunitatii este un articol despre alegerea sexului copilului...e interesant articolul.
pupici, felicia.
mamaluidavid spune:
Tomasa eu sunt inscrisa intr-un program gasit pe net,pe scurt,in schimbul unei sume de bani mi-au trimis pentru fiecare luna pe peroada de 1 an,4 zile/luna in care sa avem sex neprotejat pentru a ne creste sansele cu 94%(zic ei) sa concepem o fetita. Habar nu am cum au calculat ei datele astea,stiu doar ca sunt in functie de datele noastre(eu si sotul) de nastere.Nu are legatura cu metoda chinezeasca.
In afara de asta mai fac urmatoarele lucruri:ma feresc de mancarurile alkaline,si incerc sa mananc acidic deoarece am aflat ca alkalinitatea favorizeaza conceptia de baieti.Si sotul mananca la fel deoarece si pe el il afecteaza.
Exemple de mancaruri ACIDICE(pentru fetite):
caise-miel-ananas-mustar-alune-asparagus-portocala-grapefruit-ovaz-piersica-prune-grau-ridichi-vita-rhubarbar-cafea-soia-scortisoara-rosii-ciocolata-somon-lamaie-zahar-spanac-ceai-ton-kiwi-otet-iaurt.
Exemple de manacaruri ALKALINE(pentru baietei):
pepene galben-banana-nuca de cocos-morcov-ceapa-telina-avocado-patrunjel-musetel-conopida-pere-dovleac-castravete-orez-cartof-salata verde-branza-mar galben-apa.
Ma feresc sa am orgasm
,in timpul orgasmului femeii cica se elibereaza niste substante care creeaza un spatiu alkalin,deci favorizand conceptia de baietei.
Deoarece cromozomul "y" (de baieti) este sensibil la caldura,inainte de
sotul face baie fierbinte.
Cam atat,mai am alte informatii,dar sunt pentru conceperea de baietei
Poze