...sunt un spirit bun, mereu optimist, nu va temeti de mine si sa stiti ca prin simpla citire eman un aer bun virtual.....Bety nu s-a inselat, iar eu promit sa nu o dezamagesc niciodata.....
ce face danutza? ai mai vorbit cu ea?
eu din pacate nu am reusit...sa-mi fie rusine
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
buna fetele, va pup si eu ca tot moisista sunt si eu.
thea m, la giulesti pregnylul e 208.000 lei dar cred ca diferenta e mica fata de alte farmacii.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Buna fetelor!
Sunt aici... sunt aici... v-am urmarit indeaproape, dar n-am mai avut timp sa va scriu. Sunt la curent cu tot ce faceti voi.
Avem aici printre noi o fata vioaie tare, Liana, sper sa ramai la fel de optimista asa cum te vad eu acum. Sper sa n-ai multe obstacole de trecut si sa-i faci repede un prieten lui Mircea al meu.
Bety, felicitari pentru "ultima" inseminare pe care ai facut-o. Vreau sa fortez putin norocul, asa ca mi-am permis sa-ti spun luna in care vei naste: iulie.
...
Thea_M, iti tin pumnii si tie pentru maine. Sa ai noroc si tu si sa fie pentru ultima data, la urmatoarea vizita la Dr. sa-ti vezi bebelusul la ecograf.
Noi suntem bine... si eu si bebe mic, am luat si rezultatul la triplu test, care a iesit bine. Pana acum toate analizele au iesit bine... desi eu aveam o spaima...

... si 

... pentru toate fetele... (Amely, Aileene, MRL... si pentru toate celelalte)

danutza de mana inca te tin..daca e nevoie te tin si de picior![]()
pup fata 

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"