Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 9
alina25 spune:
SALUT:
Thea_m eu am facut un autovaccin la Cantacuzino acum 2 ani.
Imi apareau niste bubite mici de la soare pe tot pieptul si numai dupa ce am facut de 2 ori acest vaccin am scapat de ele.
Mie mi-a luat direct din ele proba si s-a descoperit ca am un stafilococ .Pe atunci costa 250000 lei si il faceam la etajul 3 undeva in dreapta la cabinetul 2.Am facut cate 10 vaccinuri de la doza cea mai mica pana la cea mai mare
Succes mult fetelor care au facut inseminare si celor care se pregatesc .
Eu sunt tot cu tratamentul homeopat .De luna viitoare incep monitorizarile
Va transmit cate
pentru fiecare si sa nu credeti ca daca nu va scriu nu va urmaresc din umbra ![]()
thea_m spune:
Alina multumesc. Am intrat pe site-ul lor si am vazut ca sunt destul de maricele preturile acum, dar cred ca asta este totusi solutia. Tu ai platit separat antibiograma si separat vaccinul? Sa inteleg ca se fac mai multe doze? A doua oara ai repetat toate cele 10 doze? La ce interval de timp faceai dozele? Cum te simti dupa tratamentul homeopat? Bafta si tie la monitorizari si mai intra pe la noi. 
Liana multumesc si tie. O sa ramanem gravidute in lant, nu? Si ne mutam la mamici, ca Indy ne asteapta!
Teodora
Poze
bety spune:
Teo - am banuit eu ca apari pe aici...asa ca am intrat pe net!
Eu pregnyl am luat luni, de la Centrul de planificare de langa intrarea in spital (200.000 lei - m-am mirat ce ieftin era). Chiar l-au terminat?! In vara, am gasit la Sensiblue (vezi ca au site www.sensiblu.ro si poti cauta ce medicamente si in ce farmacii au, precum si pretul lor).
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
alina25 spune:
Am platit doar antibiograma 250 mii iar cand mergeam la vaccin luam eu seringa de unica folosinta si ii dadeam doctoritei cate ceva .
A 2a serie am repetat-o dupa 1 an.A si scuze acum 3 ani am facut prima serie.Vaccinurile le-am facut in mana si au fost dureroase doar dozele mari si mi se umfla un pic acolo unde faceam injectia,dar sunt suportabile .Dar nu stiu poate ai scris si mi-a scapat mie ,la tine cum se manifesta?
Liana30 spune:

si eu care credeam ca te duci direct la somnica...
bine ai venit bety

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Bety banuiai bine
. Nu e o problema de gasit, mi s-a parut putin ciudat replica ei:" spitalul nu este depozit farmaceutic, gasiti la farmacia Leda", cam ironica, dar nu cred ca era pentru urechile mele ci pentru altcineva care era in cabinetul de sterilitate. Data viitoare ( da'poate n-o mai fi o data viitoare) am sa incerc la centrul de planificare. La ultima inseminare l-am luat de la cabinetul de sterilitate, nu mai stiu exact cat era, parca 25 RON?
Alina multumesc, nu mi-e frica de injectie, mi le fac si singura daca mi le da ( dar nu cred). La ce interval de timp faceai dozele? Acum am vazut pe site-ul lor ca au preturi separate pentru antibiograma si autovaccin. Eu am o sinuzita maxilara si frontala de vreo 4 ani care nu a cedat la diverse antibiotice, tratament homeopat, acupunctura. Pana ajung sa-mi fac vaccinul iau un tratament naturist cu miere de albine, tinctura de propolis si ulei de catina.
Teodora
Poze
bety spune:
Ce somn?! Pe zuza mea cine o scoate afara?! Eu...asa ca.
Alina - ma bucur ca ai revenit!
Cate inseminate suntem! Urmeaza Teo, mai ramane si Liliana/MRL sa vedem ce face si apoi...sa vezi asteptare si emotii!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
bety la cate au fost luna asta cred ca ar trebui facuta o listutza![]()
ce zici?![]()
si pentru zuzel

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaa am uitat sa va spun..m-au sunat cei de la Medsana ca sunt gata analizele..asa ca grasunul meu a si plecat sa le ia..![]()
sunt singura....imi fac de cap...nu scapati de mine ![]()
ma intrebam ce o fi cu oana sa nu apara ea de loc???![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"