Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 8
bety spune:
Fetelor sunteti FENOMENALE!
Mercic pentru gandurile vaostre, pentru vorbe, pentru tot!
Am facut-o aseara - mie-mi place sa spunca m-am...cu al meu sot in lipsa!
Ce ciudat m-am simtit aseara...pe hol la spital, mai erau 2 perechi (sot-sotie)...eu eram cu buna mea prietena/nasa (sotul prezent la "congelator" - n-am visat in cei 38 de ani ai mei sa ajung sa fac copil in aceste conditii...sa-mi fi spus cineva, l-as fi crezut nebun): cele 2 perechi - scuze daca nimeresc pe cineva care citeste, ca lumea-i mica...ati vazut cum m-am intalnit cu Liana la coada la pregnyl - erau crispate, ingandurate, tacute...noi doua: guralive, ne hlinzeam...adevarul e ca la a 9a inseminare, ce sa mai stai pe ganduri!!!!!!!
Apropo - Liana - nu esti de loc
- cum afirmi pe aici, ca doar te-am vazut face-to-face!
Teo - azi va fi randul meu sa ma gandesc la tine - iti tin pumnii la eco, sa pui si tu de-o insemianre luna asta! Ti-am povestit mai de mult ca si al meu sot a avut parte de un stafilococ (nas+gat): a facut tratatament si i-a trecut (a scapat cu augumentin); am intrebat-o pe dr. ca daca il am si eu, influenteaza cu ceva in incercarile mele esuate de a avea un bb - mi-a spus ca nu! In acelasi timp, doctorul la care a fost el, i-a spus ca majoritatea avem acest stafilococ, ca e inevitabila prezenta lui si ca suntem gazde bune si convietuim bine cu el...Ce sa-ti mai zic!
Amely - moralul meu e beton: mai mi-a ramas pentru 1 inseminare (poate da Dumnezeu sa nu mai fie cazul, pentru ca daca am ghinion, voi face si in noiembrie, astept rezultat in decembrie si apoi...imi vine sotul acasa la sfarsitul lui ianuarie...deci daca nu reusesc asa, voi fi gata pentru FIV) - eh...imi fac si eu planuri ca tiganul la mal! Din cate stiu eu sunt si antibiotice care se pot prescrie; intreaba mai bine stomatologul, ca el trebuie sa stie.
Aileene - tie ti-as trimite toate florile, iar pe piciul tau l-as pupa de o mie de ori!
Liliana/MRL - hai ca te-am ajuns la numar: singurul meu regret este ca nu am ajuns sa le fac la rand pe toate 9; am avut mereu serii, cu pauze: 2-2-3-2! Cat mi-as dori sa nu ajungem la FIV nici una dintre noi!
Oana - te
si pe tine - emani o energie pozitiva molipsitoare - cel putin eu asa simt!
si
- utele!
Daca am uitat pe careva - scuze - uite
pentru cele omise...dar stiti voi, ca inima mea e alaturi de toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
aileene spune:
'Neata , fetite dulci !
Liana30 esti mortala ! M'ai facut atat de tare sa rad de una singura , cu fasuiul tau , de-a venit al mic sa vada ce am ?? Buimacit se uita la mine ca la felul...3 ! Ce figura mare esti mai , sa stii ca lipseai pe la fete , asa o persoana hazlie ca si tine , mai rar ! E bine asa , te
si tinem pumnii stransi tare da ?
M.Oana asa este , nefericirea si disperarea dupa 4 ani de trat. s-au transformat intr-o fericire de nedescris , chiar cu acel procent micut de
, speranta exista si ptr tine , ai incredere ! Ma bucur ca ti-am dat sperante sa crezi ca se poate 
Amely draguta mica , asa este , Alexandre ditamai scolarul , acum este intr-o mini vacanta (1 sapt) ptr sarbatoarea Sfiintilor ! Ne pregatim totodata ptr sarbatoarea HALLOWEEN , este ptr prima oara cand vrea sa mearga sa bata pe la usile oamenilor ca sa ceara bomboane , deghizat cum se poate de...groaznic ! Prietena lui se va deghiza in vrajitoare , iar el intr-un schelet uman fosforescent cu un CUI care-i strapunge capul (e o cordeluta mai bine zis care se ascunde prin par si de-o parte si de alta al capului iasa cuiul !
Se vor duce mai multi copii , pe la usile oamenilor si le vor cere : "bomboane , daca nu o vrajitorie" !!! Asta a vrut el ca si costum ! NU stiu cum e pe la voi , se tine cont de sarbatoarea asta ? Aicia da , f mult !
Cum e cu maseluta ta ? Eu am inteles ca esti racita si tu ai probleme cu maseaua ! Sper din suflet ca ti-a trecut ! Te
dulce ca sa-ti treaca cat mai repede !
Betty mercic ptr 
si ptr floricele , astept cu sufletul la gura vesti extraordinare ! Te
dulce si noi ! O mangaiere ZUZEI tale dragi !
Thea succes ptr astazi sa fie de bine !
dulci tuturor fetelor si o zi insorita si la propriu si la figurat !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
Liana30 spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaa a venit
bety..

si o ploaie de flori pentru tine

asa deci v-a placut "fasuiul" me
..a pardon nu al meu al oanei

da acum sunt tare suparata..rau..rau..da' tot

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ahaaaa..acuma vad eu ca va doare'n cot de mine![]()
numai scumpa de bubu si-a facut griji...ahaaa...mdaaaa..
bubu stai linistita ca nu'i nimic grav....![]()
sunt doar suparata ca nu mi-am primit portia de fasui de la ...uffffff o fi mancat-o pe toata????![]()

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Hei - ce ai patit Liana?! O sa citesc maine ce-i cu tine.
Plec acasa ca-s franta.
pe toate-toate.
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Buna dragelor!
Eu fac binisor, sambata voi face inseminarea, asta dupa ce maine dimineata la 8 experimentez pentru a doua oara cum e sa-ti faci singura Pregnyl-ul. Apropo, mi-a spus dr. ca nu mai au la spital si sa il cumpar de la farmacia Leda, 21 RON, mai ieftin decat era la Giulesti parca. Asa ca, sambata, nu stiu la ce ora si unde, voi face inseminarea nr.3.
Amely poate chiar esti
. Pana acum, din pacate, mie nu mi s-au adeverit visele cu bb-lusi, si am avut o multime, dar pentru ca la tine e o noutate sper ca visul sa ti se adevereasca.
Aileene ce o sa se mai distreze Alexandre de Halloween! Ma cuprinde asa un drag cand ii vad pe copilasi apropiati mie cum traiesc cu intensitate fiecare clipa! Sunt tare scumpi!
Ce ne fac gravidutele? Indy, Cata?
Bety multumesc anticipat.
Laura, Anca sper ca acum sunteti mai bine!
Liana nu mai plange ca face rau lui bb, chiar daca inca nu s-a cuibarit.
Pup fetele!
Teodora
Poze
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by bety
Hei - ce ai patit Liana?! O sa citesc maine ce-i cu tine.
Plec acasa ca-s franta.pe toate-toate.
Beatrice
Poze dragi
nimic..nimic,,bety
somn usor betyca

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"