Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Helooo fetele!
iar am aparut la orizont. Am stat cumintica o mica perioada de timp pentru ca am crezut ca o sa va fac o surpriza, la fel ca INDY. dar nu a fost sa fie. Hai sa va spun ce si cum. Marti am asteptat sa imi vina invazia. Stiam sigur ca marti o sa se intample pt ca am stiut exact cand a fost ovulatia. Surpriza! marti nimic, miercuri nimic, joi nimic. Simptome din plin - dureri de burtica fff vagi dar nu de ciclu, sani putin durerosi mai mult fierbinti la sfarcuri, pofta de mancare dupa maxim 1/2 ora dupa ce mancam, dimineata si seara senzatie de voma iar cand urcam scarile gafaiam nu gluma. Somn nu prea imi era, din contra. Nu pot spune ca au fost semna imaginare pentru ca imi impuneam ca nu am nimic. Stiam ca nu am de unde sa am puiut mic prin ca nu am apucat sa fac inseminare. Eu am fost la monitorizare chiar in ziua cand ovulatia se declansase deja. Am mai apucat atunci pe ultima suta de metri (daca am mai prins ceva) sa incercam marea cu degetul in mijlocul iernii. Astazi de dimineata m-a pocnit. Mi-a venit dupa o faza luteala de 18 zile - cam lunga, nu? La mine dupa fiecare inseminare CM imi venea dupa 15 zile, fff rar dupa 16 zile. Poate ca va intrebati daca mi-am facut teste peste teste, nu? Ei bine nu mi-am facut nici un test. Nu am stat prea mult pe ganduri, decizia luata de mine (si cand eu imi pun ceva in gand ceva asa ramane) a fost ca daca pana luni nu imi vine sa ma duc direct sa fac test de sange. Dar, din pacate astazi s-au incheiat asteptarile. Durerile de astazi au durat putin dar au fost destul de nasoale - a trebuit sa stau ghemuita de durere dar nu in pat ci langa pat, asa in pozitia piticului si parca cineva ma taia cu un cutit, brrrr! Nici nu m-am miscat din casa, nu am reusit sa ajung la serviciu. Acum aproape ca mi-au trecut durerile si cred ca o sa ies putin din casa. Cred ca ma voi duce cu masinutu meu la spalatorie.
Asa ca fetele nu va suparati prea tare pe mine, am vrut sa va fac o surpriza dar nu a fost sa fie.
Acum incep sa numar zilele pentru o noua vizita la cabinet sau poate la spital pentru a incepe monitorizarea pentru o noua inseminare.
Astea sunt noutatie mele, mai degraba nimic nou sub soare (atat cat este afara).
Liana30, ideea ta mi se pare buna cu listuta. Eu o sa intru cu mult in urma voastra la inseminare. Cred ca o sa fiu singurica pt inseminarea nu nr. 9. dar sunt alaturi de voi si va tin pumnii la toate.
Teo, Bety, Indy, Cata, Liana30, Oana, mishi, aileene si toate - toate fetele va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hello gagici moisiste! raportez: ziua 24, sani durerosi (ca de obicei), in rest NIMIC deosebit... treaba la scarbici cat incape...

Liliana scumpa, imi pare atat de rau, nu stiu ce sa zic... vad ca esti curajoasa si optimista cum imi place mie...ma gandeam...daca nu cumva era totusi sarcina, dupa toate semnele descrise de tine... La faza cu testele de sarcina te inteleg, ca nici mie nu-mi place deloc sa vad teste negative, mai bine nu le fac. Hai, lasa, capsorul sus, ca poate luna viitoare vii cu o veste buna!

Teo, bafta multa maine la inseminare, ma gandesc la tine!
Cu visul, sa stii ca nu-mi fac nici o speranta, nu simt nimic deosebit...dar ca niciodata, nu ma oftic! Uite ce le fac rusilor:

Betica, si eu sper din toata inima sa fie ultima inseminare, noi suntem aici, iti tinem pumnii si ne rugam toate in cor sa prinda bebe de data asta!

Liana, fata optimista care ne ridica moralul cu veselia ei! tine-o tot asa!

Oana, te vaaaaad, esti pe aici!

Indy, si noi abia asteptam sa-i facem o gasca de prieteni/prietenute lui Mirciulica... pe burticei!

Cata, tie si Biencutei!

Fetelor, va las... va pup dulce pe TOATE, fara exceptie!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Amely, un special pt tine si o ! Eu nu imi pun baza in vise. Am visat o data ca ma jucam cu soricei, o data ca eram burticoasa si degeaba. Am crezut ca este vre-un semn ceva, dar ... Poate la tine chiar este un semn asa ca nu mai ai mult pana afli rezultatul. Iti tin pumnii sa se lase cu ochisori frumosi. Inca o data te pupicesc dulce, dulce.
Iar pentru fetele care au facut deja inseminarea galerie multa ca sa vina si .
Teo mult noroc maine la inseminare. Hai ca va prind eu din urma, nu ma las asa usor.
Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor...hei..hey..ce inseamna asta...
gata cu matzaiala..

Capul sus...si..si..si...Inainte cu toata forta...la atac..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

aaaaaaaaa
danutza e bine sta cumintzica in pat...
va pupaceste pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Teo tin pumnii pentru maine

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

fetelor?????
hai la galerie pentru Teo...

tin pumnii teo

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Va - e un soare afara!!!!!!!!
Ceva noutati?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu sunt aici, ma scald in soarele din aceasta dimineata si numar....
Mai am de numarat pana pe sambata-duminica viitoare...
Intre timp subconstientul meu cauta semne, desi constientul tot cauta sa le ascunda, caci cine are nevoie de banuieli si incertitudini....

Teoooo cum fu ?
Liana cum mai e?

Mergi la inceput

brrrrrrrrrr ce frig e pe la mine..
ce misto ca pe la voi e soare,,,
ete vedeti niciuna nu-mi trimiteti sii mie o raza

oana e bine..
bety..tu nu mai zici nimic?..uite la mine noutati..ma simt bine..am fost la botez..azi daca pot merg sa ma intalnesc cu oltencele mele...sic..sicc...asta pentru ca nu pot sa ma intalnesc cu voi..
mi-au venit rezultatele la analize si sunt bune
grasu meu sta cu langa mine..pentru ca l-am adus la disperare cu DC...etc..etc...si inca ceva: da sa nu spui la nimeni.....stim numai noi :::: numar zilele:::::::dehhhhh..nu ma pot abtine...nu da rau

teo.cum a fost..??

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput