Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Buna fetelor...Teo iti tin pumnii...Liliana imi pare rau ca nu a fost sa fie acum, dar vine o luna noua...succes si tie...Amely, Aileene, Betica, Indy, Oana, Liana sper ca luna noi. sa fie cu noroc...eu si Biencuta suntem bine...crestem...am o burtica cit China...maine merg sa fac analizele de trim. III, marti merg sa-mi prelungesc concediu medical...daca va uitati in album la "lucruri Bia 2" o sa vedeti ce am primit in weekend din State pentru asta mica de la verisoara mea! La "intilnire burtoase" o sa vedeti niste poze facute cu alte gravidute vineri la Mall...stiu ca sunt "mare", dar mai am nitel!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
bety spune:
Si eu trec rapid sa va salut! Eu nu am noutati, doar ca am o stare de euforie neinteleasa...
si zau ca n-am tras nici o dusca!
Va
pe toate-toate!
Cata - da' "balerine" frumoase msai sunteti dragelor!
Indy - burtica ta ce dimensiuni are?
Inseminatelor si nu numai ... las' ca vor vedea burtoasele de mai sus, ce burtoase vom fi noi!
Hai sa mai facem si noi haz de necaz!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:

nu mai pot...mie rau.........ma doare capul..burta..spatele..ma doare tot corpul....

si eu ignor..ignor..ignor...![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Daca e gripa/raceala...nu se ignora!
Apropo...pozele nu se vad...vezi ce le faci "olteanco".
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
offffffffffff bety ce le-as mai face eu

da nu mai stiu ce..si asa abia am reusit sa le pun..si cand ce...vaz...

..nimic...uffffff,...ca mare mai e gradina ta Doamne
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Doamne si daca stiiiii ce mandra is.....![]()
![]()
fa
sa ma vaz si io ...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Buna fetele!
Multumesc pentru galerie!
Liana draguta fata, dar acum dupa blonda, bruneta sau roscata sa ma uit pe coridoarele spitalului? Si ai niste nepotei tare scumpi! Poate iti da Doamne-Doamne si tie un bb cat mai repede.
Oana multumesc de intrebare. A fost asa si asa. M-a durut putin de data aceasta, poate pentru ca a gasit niste chisturi Naboth pe col. Cica nu au semnificatie patologica, dar ce semnificatie au atunci? De ce sunt acolo unde n-ar trebui sa fie? Nu ne-am prezentat chiar asa stralucit. Eu scor 11, banuiesc ca endometrul si foliculul erau in regula ( in ziua 12 aveam endometru 9, 3 mm trilaminar si folicul 18,3 mm, inseminarea am facut-o in ziua 14), sotul a donat 16 mil.
. Moisa a fost draguta, cica "se prezinta bine sotul", eu "da, dar nu asa bine ca data trecuta cu 52 mil", ea " da, dar astia sunt vioi rau
". Asa ca, daca data trecuta cu 52 mil si doi foliculi nu am avut succes, poate avem acum, cand auspiciile sunt mai putin bune, dar 
sunt "vioi rau". Oana sa fie de bun augur simptomele.
Bety imi place optimismul tau!
Cata multumesc pentru pumnii stransi. Ce mai face prietena ta? Te pup si pe tine si pe Biencuta, mai e putin, nu?
Amely ce mai faci fata frumoasa?
Liliana pe cand o noua inseminare? Sau nu mai e nevoie?
Indy unde esti, mamicuta?
Mishi bafta multa! Cred ca vei reusi sa ai un bb ( cel putin) la acest FIV.
Pup toate fetele, in special pe cele care nu ne-au mai vizitat demult si care ne citesc din umbra!
Teodora
Poze

..fuga..fuga..sa va salut si sa va pupacesc
si mumoasa sunt