Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13
Amely spune:
Buna, dragelor! mi-a fost tare dor de voi...
Teo,
ca te-ai gandit la mine! Iti tin pumnii pentru inseminarea asta, si mai ales fac galerie pt. aia mici si vioi!
BAFTA MULTA!!!
Din pacate eu am fost (si sunt) tare prinsa zilele astea, cu un audit (sunt auditor) dar maine sper sa fie mai lejer si sa am mai mult timp pentru fetele mele dragi....
Intre timp, zilele astea au venit si rusii...
De fapt a fost cam asa: in ziua 24 am avut un "moment" mai pasional cu sotul
si in urma CS am sangerat rosu (destul de putin). Dupa care s-a oprit. In ziua 26 a mai venit putin bej maroniu, apoi iar pauza. Azi sunt ziua 28 si...nimic. Dar semnele de rusi sunt prezente toate. ESTE A DOUA LUNA cand patesc asa, luna trecuta am sangerat in ziua 26, tot in urma unui CS , dupa care a venit CM in ziua 29. O fi lipsa de progesteron? abia astept sa iau azi rezultatul de la Medicover... Scuze ca v-am zapacit, nu prea sunt coerenta la ora asta, cred ca oboseala e de vina...
Fetelor, de luna asta intru in priza, caci m-am hotarat sa reincep in forta tratamentul Liviei, care m-a jutat sa raman
prima data... Sa vedeti acu' stat pe langa ibrice ![]()
Va pup cu drag pe fiecare in parte si astept noutati si de la voi (mai bune, sper!)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:

si eu pe-aci...
teo ma bucur pentru tine
..lasa mama ca eu am avut scorul 9 si nu ma plang deloc![]()
apropo...acum
e blonda![]()
amely te
auditoareooo![]()
oana.bety,simo,cata,pe toate mey

iar pentru tine 

babutzo cum iti mai eee?
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
MRL spune:
Buna fetelor!
In primul rand va pup dulce pe toate-toate si tin pumnii stransi pentru fetele care au facut inseminare.
Teo, eu nu am noutati. Nici nu stiu ce sa fac - inseminare sau direct la FIV? As mai incerca o inseminare dar am senzatia ca pierd timp degeaba. Oricum o sa merg sa vorbesc cu dr si vad ce ma sfatuieste sa fac. Pana atunci am sa ma mai interesez ce si cum cu FIV-ul.
Fetelor, abia astept sa aud o veste buna de la voi.
Pupici dulci si multe 
Amely spune:
Din pacate mai vin eu cu o veste si nici asta prea buna...din contra...
Sunt fiarta... am luat rezultatele in seara asta... HIPERPROLACTINEMIE!
si anume PROLACTINA = 1067 (val. max. admisa = 637)

Se pare ca de asta nu raman gravida, TOATE pe lumea asta au o explicatie...
Liana,
de noapte buna...
si toate fetele, ne "auzim" maine...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna dimineata!
Liliana stiu si eu ce sa zic? Poate mai bine FIV si intri in noul an cu bb in burtica.
Amely hai nu mai fii suparata ca se rezolva cu prolactina. Acum trei ani o aveam de trei ori mai mare si s-a rezolvat. Dar tu nu ovulezi? Ca parca stiam ca prolactina mare inhiba ovulatia, cel putin mie asa mi s-a spus, iar cand aveam prolactina mare aveam foliculi mici care nu se maturau. Deci concluzie logica: este ovulatie, prolactina pe care o ai nu inhiba ovulatia. Sper ca nu te induc in eroare. Astept sa vad ce iti spun medicii.
Liana nu ma plang, mai ales ca azi dimineata al meu sotior era tare fericit, iar cand l-am intrebat ce motiv are mi-a spus ca " simt eu ca esti insarcinata
", dragut, nu? I-am spus ca e devreme, iar el" stiu, dar lasa-ma sa sper si eu pana la proba contrarie". Asa ca, no coment!
pentru toate
Teodora
Poze
bety spune:
MRL - sincer...treci la FIV - ti-o spun ca si cum imi spun mie; eu daca ar fi Dan acasa, sigur asa as face, pentru ca mi-e teama ca o fac cu
treziti din amortire. Totusi, cel mai bine, vezi ce zice dr; cine stie...probabil iti voi calca pe urme; eu inca astept verdictul de luna asta; apoi mai am de o inseminare, ceea ce inseamna ca daca nu apare bb, in februarie scrie FIV pe fruntea mea!
Teo - ce-mi place optimismul sotului tau; cat mi-as dori sa gandeasca si al meu asa - dar eu de unde sa stiu ce-i trece prin minte; mi-a spus la telefon doar atat: " Ah, da, ai facut-o?! Atunci tinem pumnii." Scurt si cuprinzator,dar...doar atat!
Amely - in a cata zi ai facut prolactina?
Eu am mai facut luni, la a 5a zi de la inseminare, progesteronul...deci in ziua 18 - nu a 14, nu a 21; asa mi s-a zis, asa am facut! Acum, am emotii la rezultat. Mie mi-a spus ca hormonal asta ar fi singura analiza pe care ar trebui sa o mai fac, in afara celor din ziua 2/4.
Oana - nu ti-am mai "auzit" glasciorul; cu iti este?!
Liana - vad ca ti-e bine, nu?
Dragelor, va
pe toate-toate...au tabarat muncile pe mine la servici si deci, pe mai tarziu!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Teo
, si eu am foliculi mici, care nu prea cred ca ating stadiul de maturitate (ex. ultima data: folicul de 14 mm in ziua 11-a, iar eu in ziua 13-a am ovulat...). Tu cum ai rezolvat problema? cu dostinex, bromcriptina sau cu plante?
Eu parca as incerca mai intai Mastodynon, nu m-as repezi sa iau din prima medicamente...dar sa vad ce zice dr.
Bety, eu am facut prolactina in ziua 4 cand a iesit normala si ziua 21, cand a iesit 1067. Nici asta nu am inteles, de ce prima data a iesit bine, iar in ziua 21 a iesit atat de mare...

Pozici cu noi
mamiFlori spune:
Salut fetelor!
Si eu sunt pacienta a d-nei dr Moisa. Astazi am fost la dansa la consultatie si ciclul urmator incep inseminarile. Spuneti-mi si mie daca asta implica stat in pat dupa aia. Ma refer la zile sau saptamini... Ca sa stiu cum ma aranjez pe la servici... Oare nu primesc concediu medical pt asta?
Va urez bafta la inseminari si FIV-uri si sa ne vedem
cit mai repede!
O nou-venita "dependenta" deja de "desprecopii" ,
Florina
MRL spune:
Teo, Bety gandul meu acum este numai la FIV. Cand am discutat cu dr. despre trecerea la FIV a fost de acord si mi-a recomandat sa il fac in primavara. Am fost de acord cu ea pentru ca perioada se potrivea cu ceea ce discutasem cu sotul acasa. Dar... atat sotul cat si dr. ma sfatuiesc sa fac inseminari pana la FIV. Dar... mie una mi-a pierit pofta (daca o pot numi pofta) de inseminari dupa atatea esecuri. Fetelor, poate reusiti acum si nu mai ajungeti la FIV. Sunt cu gandul la voi.
Amely, nu stiu ce sa iti spun de prolactina. Si eu am patit ca la primul set de analize acestea sa imi iasa rele rau de tot. Le-am repetat urmatoarea luna si mi-au iesit aproape perfecte. La mine stresul a fost cauza, analizele au fost facute in luna in care mi-am facut si HSG asa ca iti dai seama ce frica am tras atunci. vezi ce iti spune si dr. Ai grija de tine.
Oana, Liana ce fac fetele? Cum se simt fetele noastre?
Pupici dulci pentru toate fetele
M Oana spune:
Pai glasciorul meu ar zice multe, caci e visator, cat despre gravidenie mai astept vesti de la ea....
Nu ma intrebati de semne, caci mi-am inchis schizo-paranoia sub lacate grele
si plutesc intr-o dulce inconstienta....

Thea M valorile tale, comparativ cu ale mele, caci altele nu stiu
, sunt excelente.... Luna asta nici la mine nu a fost perfect ales momentul, dar joc pe cartile astea cu optimism....
Uneori se castiga si cu o cacialma....

, caci recoltarea de luna asta cam asa s-a numit la noi.... din vina de conjunctura...![]()