La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCAFLOR-luni am programare la dr. cred ca imi face eco sa vada cum sunt ovarele,trompele....dupa 3 luni fara stimulare si imi va da reteta cu tratamentul pt FIV dar nu stiu sigur cand incep.....banuiesc ca voi incepe cu stimularea cand imi vine CM.....luni voi stii tot!!!
pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ROANA cred ca te pot ajuta cu ce informatii vrei despre dr Denisa Protopoprscu. Sunt pacienta ei si minunea mea se datoreaza ei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Multumesc mult fetelor care au intrat aici sa ne sustina: Tumpi, Lachione, Oana, Monica, Lucia, Cristinici! Numai ganduri bune pt voi!

MURA, esti pe drumul cel bun, te-ai hotarat sa faci FIV cu o echipa care a dat multe rezultate bune! Bafta!

Claudia, iti doresc si tie din tot sufletul sa fie o reusita, eu sunt convinsa ca ai fi reusit natural daca n-ai fi avut ghinionul sa fii operata de acea dr. cand erai atat de tanara!

Terrapin, ce mai faci?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

NATASHA-multumesc frumos ca esti mereu alaturi de mine!!!
PICCAFLOR-si iti iti multumesc din tot sufletelul meu !!!

mai am exact 16 ore pana maine cand merg la dr. ufffff cred ca am luat-o razna deja numar cate ore mai am!am emotii...mari emotii sa stiti....cred ca noaptea asta va fi una alba(fara somn)abia astept sa-mi zica exact cand incep tratamentul pt FIV..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh daca ar fii dupa mine l-as incepe de maine...
nu stiu de ce dar am o presimtire ca va fii ok cu fiv-ul...eu intotdeauna am avut mai mare incredere ca se poate reusi cu fiv mai repede decat cu inseminarile numai ca am vrut sa fiu fetita cuminte si sa ascult pe medic cand mi-a recomandat cateva inseminari.....

milioane de pupici din partea mea!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Claudelu, multi, multi pupici din partea mea.Iti doresc tot norocul din lume. Ai incredere in D-zeu si roaga-te mult, ca la final te va ajuta. Vede cat de mult iti doresti un bebelas.Fii calma si fruntea sus.
Te pup, si....... Lo vas ha lograr amiga, ya lo veras.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Vineri plec in tara, si pe 2 am programare la Medsana. Si eu am mare incredere si sper ca voi reusi.Imi doresc asta mai mult decat orice.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

KLA imi imaginez emotiile pe care le ai...sa speram ca incepi cit mai repede tratamentul...si ca te vei muta foarte curind la ...si ca ne vei trage si pe noi dupa tine...

MIHAELA sa-ti ajute Dumnezeu si sa te intorci cu vesti bune...
Iti tin pumnii...si te astept sa continuam lectiile de espanol..
Drum bun si multa bafta!

Mergi la inceput

MIHAELA-drum bun fetito si sa dea d-zeu sa te intorci cu vesti bune,eu ma rog la d-zeu pt toate fetele care isi doresc bebei si esti si tu inclusa printre ele

fetelor se apropie si va veni MOS CRACIUN eu i-am scris deja o scrisorica de pe acum si i-am zis ce nu-mi doresc altceva decat un bebel sanatos!sper ca acesta sa fie un craciun fericit pt noi toate!si cadoul cel mai frumos pt mine ar fii un sau

imi imaginez (ca visatoare sunt doamne)ca as pune sub braduletz cadoul cel mai frumos sotului meu adica un test de sarcina pozitiv!!!ufff ce fericire am avea in casa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetelor am revenit si eu acasa. Am citit si m-am minunat, am citit tot si parca nu-mi venea a crede, Mura tu chiar ai suferit mult. Am suferit si eu dar parca nu asa ca tine. Cel putin dupa inseminari eu m-am vaitat la voi aici de durerile alea groaznice, dar cum ziceai si tu noi speram ca vom avea bebele mult asteptat, si mult am indurat. Oricum eu nu am mai fost de f. mult timp, nu ca as fi stiut ceva dar stiti voi ca m-a trimis la Ion Ionut sa fac laparo. Nu am ajuns inca nici acolo, dar acum ma intreb daca o fi intr-adevar nevoie sa fac laparoscopie, doar pt. un chist amarat... in rest totul e OK: trompe bune, ovulatie, ciclu regulat,etc.Problema la noi e de fapt la sot cred eu. Dar o sa merg la acest Ion Ionut sa vad ce zice si el ca altfel nu stiu incotro sa o mai apuc pt. ca si eu, ca si voi am schimbat nu stiu cati doctori. Poate o sa am noroc, am auzit de bine despre el, daca mai stiti ceva, va rog sa-mi spuneti si mie.
Am vazut ca multe dintre voi s-au indreptat spre FIV, bafta multa, eu nu m-am gandit inca la asta, nici de bani nu prea dispun, o sa mai vedem.
Salut toate fetele din gasca Mura, Natasha, Kla, Picaflor, RoAna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello fetele.
Eu propun sa uitam tot ce a fost si sa mergem mai departe.
Pe mine una ma apuca nervii cand ma gandesc ce alegere proasta am facut si prin cate am trecut, cata durere si suferinta si pentru ce?
In afara de durerea fizica si cea sufleteasca si de niste bani ( destul de multi ) aruncati pe fereastra nu m-am ales cu nimic.
Hai sa nu mai discutam , sa consideram ca a fost un vis urat si ca a trecut tot.
Mai am putin si merg la Denisa , abia astept.
Intre timp au venit si rusii, a fost prima data cand m-am bucurat nespus ca au venit.
Am refacut analizele hormonale , ziua 3 , o sa le fac si pe celelalte, am refacut si Chlamydia si vineri iau rezultatul.
Sper sa fie bine.
O sa vedem.
Va pup si multa bafta

Mergi la inceput