La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Monica Elena, daca poti spune-ne si noua pe scurt cu a decurs totul. Cum ai obtinut "globuletul tau de aur".
Ai incercat si inseminari sau ai trecut direct la FIV. A cata incercare de FIV a fost? Cu ce ai facut stimulare? Cum a fost punctia? Cum a fost ET-ul si ce tratament ai luat dupa.
Cam cat dureaza din momentul in care ai toate analizele ok?
Hai ca te-am zapacit.
Si nu in ultimul rand : daca ai o urgenta ai cum sa vorbesti cu dr. sau tot prin Medsana voebesti?
E comunicativa?
Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetelor

m-am intors cu vesti bune!!uff....ovarele,trompele sunt in bun stadiu(adica nu am nici urma de chisturi cum mi se intampla dupa fiecare stimulare)deci pot incepe tratamentul pt FIV cand imi vine ciclul,adica prin 7-8 noiembrie si in ziua 2 de Cm trebuie sa merg la analize iar dupa aceea merg imediat la medic sa-mi zica cu care din injectii incep(am o gramadaaaaaaaa brrrr)parca vad ce ciuruita imi va fii burtica dar nu mai conteaza........

sunt putin stresata deorece medicul meu nu face mai mult de 2 FIV-uri!daca nu resusec cu primul sau al doilea voi muri!sau va trebui sa imi caut alt medic si sa o iau de la inceput!!poate imi ajuta d-zeu si voi reusi dar eu iau lucrurile si pe partea cealalta....

pt. fetele care urmeaza sa faca fiv va zic daca vreti ce analize trebuie sa faceti....numai intrebati!

mii de pupici la toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Kla, ma bucur ca ai vesti bune.
Poti sa ne spui si noua ce analize ai facut, ca sa vad si eu de exemplu ce mai am, daca mai am ceva de facut.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

KLA ma bucur mult pt tine...si sa speram ca vei reusi din prima incercare...lasa stresul la o parte si fii optimista...

PMIHAELA bine ai revenit printre noi...multa bafta si tie!

Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MURA- azi am facut numai eco vaginal iar acum astept sa-mi vina ciclu iar in ziua 2 a CM am urmatoarele analize de facut:androstendiona,dhea,(astea 2 nu stiu pt ce sunt si nici daca asa le zice si in romaneste)estradiol,fsh,cortisol,lh,progesteron,prolactina,testosteron.

PICCAFLOR-

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Klau te-am sunat, dar nu raspunzi la telefon.....Am vazut ca esti bine si ma bucur mult.Hai, speram ca de data asta sa se prinda.La toate fetele!!!!!!
Picaflor, te pup, ma bucur ca esti si tu bine, sper sa auzim nunmai de bine.
Va pup pe toate, si sper sa ma primiti si pe mine printre voi.

Mihaela

Mergi la inceput

ILIUTA esti bine venita printre noi...
TERRAPIN,BUBULINA ce e cu voi?...
Maine sotul meu are programare la urolog...abia astept sa vad ce-i zice...poate-i da vreun tratament care functioneaza si maine poimaine hop si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salut fetele!
Picaflor, nu ne zici nimic de sotul tau?

Si daca tot suntem noi "la bine si la greu, imreuna", poate m-ajutati si pe mine ca am o mare dilema. De duminica trebuia sa-mi vina uratii, iar mie imi vine ceas, dar acum vad ca nu. In schimb, si duminica, si luni, si azi, a treia zi de intarziere, a fost o usoara secretie putin rozalie-maroniu deschis, nici nu stiu cum sa zic, ceva f. deschis la culoare, dar nu alb-galbui ca de obicei, stiti voi... dar f.f.f putin, o picaturica acolo cand fac pipi si atat. Nu stiu daca sa sper la ceva. Voi v-ati mai intalnit cu asa ceva? Astept raspunsul vostru sincer, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kla, tzin pumnii la FIV!
misule, eu cred ca e cu okisori. Sper din toata inima sa fie asa, picaturile pot fi de la implantarea oului.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

PMIHAELA inca nu stiu ce i-a spus urologul sotului meu...de la spital a plecat direct la serviciu si inca nu s-a intors...
Despre scurgerile tale, nu pot sa-ti zic decit ca sper sa fie un semn de sarcina...iti tin pumnii...
Intru mai tirziu sa va spun vestile...

Mergi la inceput