La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCAFLOR-cum iti place tie sa ne tii in suspans!!!hihihi...glumeam evident!astept vesti bune din partea ta.

MIHAELA-si eu sunt de parere cu IOANA..cred ca e cu ochisori mai ales daca ai cicluri regulate....ia fugi la farmacie dupa un test.

ILIUTA- nu te primim printre noi....aici!vreau sa te primim printre noi la mamici!!

pt MIRUNICA FRUMUSICA-mii de

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

KLA ce nerabdatoare esti...
Sa va zic noutatile...de fapt nu e prea mult de zis...urologul i-a dat trimitere sotului pt o ecografie testiculara,echo duppler sau cam asa ceva...a zis ca de multe ori,se intimpla sa fie vreo vena ingrosata pe unul dintre testiculi,impiedicandu-l sa functioneze corect...si a zis ca aceste vene se indeparteaza printr-o interventie foarte simpla...
Dupa ce va face ecografia, se va intoarce la urolog sa-i spuna ce e de facut...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hello girls! Nu v-am uitat, dar nu am cu ce sa ma laud deocamdata. Sunt abia in ziua a 12 a CM si in plin tratament naturist. Deocamdata nu mai merg la doctor, imi iau doar temperatura bazala si mai stric niste teste de ovulatie.
pmihaela, bafta multa si sa fie cu ochisori! Semnele tale par a fi semne de . Asteptam vesti bune.
piccaflor, succes sotului tau la analize
kla78, mult succes la analize si la FIV.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri si de incurajari, dar n-a fost sa fie, mi-a venit azi, asta e. Speram si eu ca si voi toate sa se-ntample minunea, si trebuie sa se intample, c-o fi peste o luna, doua, numai sa fie, si la noi toate.
Din pacate eu o sa plec iar din Buc. si o sa fiu plecata si in week-end, nu stiu sigur cand ma intorc, dar va dau de veste.
Picaflor, sper sa fie bine cu sotul tau.
Bafta fetelor care fac FIV si s-auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Klau, esti tare glumeata. Vezi ca n-am uitat ca ai zis ca vrei sa-mi botezi, asa ca daca voi reusi......
Piccaflor, sper sa auzim numai vesti bune de la tine.Altfel nu te mai primim.
Pmihaela, imi pare rau, dar nu dispera, cum ai zis si tu: mai devreme sau mai tarziu va fi.Nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Va pup pe toate.

Mihaela

Mergi la inceput

PMIHAELA-imi pare tare rau ...dar eu sunt convinsa ca bebele va veni cand noi ne asteptam mai putin!capul sus si lupta continua.....mii de

MIHAELA(ILIUTA)eu sigur nu uit numai sa nu fii tu cea care poate uita!si nu mai zi ca "daca vei reusi"....zi si tu VOI REUSI ....te astept deseara pe mesenger

PICCAFLOR-astept numai vesti bune din partea ta.

BUBULINA-te pupic si sper ca trat. tau naturist sa dea roade bune!

MURA,NATASHA,TERRAPIN si toate celelalte fete...ne-ati abandonat???

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Bineinteles ca nu v-am abandonat.
Maine ma duc la Denisa Protopopescu si atunci o sa am multe de povestit.
Pana atunci... am luat analizele de la Fundeni si se pare ca una din analize a iesit "pozitiva", doctora de acolo nu mi-a dat prea multe explicatii, de fapt nu mi-a dat deloc. Mi-a dat sa iau Aspenter, Vit E, Vit C efervescenta de 1g, Vit B1+B6, acid folic. Si sa repet analiza pe 16.11.2005.
Endocrinoloaga a zis ca as avea o anemie?!?!?!? Habar nu am .
O sa imi explice mai multe Denisa, sper.

Kla tinem pumnii. Eu nu am facut analizele: Cortisol si testosteron. In rest le-am facut pe toate.
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mura, abia astept sa vii de la consultatie, sa ne povestesti ce ai facut.Si sa ne zici cum e d-na dr.
Klau, quedamos asi.
Pupici pt toate.

Mihaela

Mergi la inceput

MURA-nu inteleg daca ti-a iesit anemie de ce ti-a dat atatea vitamine?mai ales daca astepti sa incepi FIV-ul parerea mea este ca nici vitaminele astea amestecate toate si multe nu cred sa fie bune pt. o eventuala sarcina....poate gresesc,sa ne zici ce ai facut la dr ....si cum e noua doctora......ma tot gandesc ca daca nu reusesc aici la primul sau al 2 lea fiv sa vin si eu in ro daca e mai ieftin ca aici.

ILIUTA ti-ai facut bagajelul???mai ai putin si pleci...tin pumnii stransi tare sa fie totul ok!!!

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Fetelor am avut ghinion, ieri m-au sunat de la clinica si mi-au spus ca dr Protopopescu nu poate veni pentru ca este la Medsana si face FIV-uri. Am fost reprogramata peste o saptamana , vineri adica.
Asta e, am asteptat 2 luni mai astept o saptamana.
In schimb am luat rezultatul la Chlamydia si se pare ca am avut noroc, am scapat de ea.
Chiar intrasem in panica pentru ca am aflat ca nu se scapa asa, cu una cu doua de ea.
Probabil ca am luat-o din pripa si nu a avut timp sa se instaleze prea bine.
Macar atat. Bine ca am scapat.
In rest analizele de tiroida au iesit bune iar cele din ziua 3.... au valori cam mici.
O sa vad ce zice si Denisa.
Pupici

Mergi la inceput