La bine si la greu impreuna (cap. 4)
Raspunsuri - Pagina 10
iliuta spune:
Ce liniste pe aici... Klau nu mi-am facut bagajele inca pt. ca am lucrat pana azi.Inca nu i-am zis "sefei" mele ca plec. Voi merge pe la 8 la ea sa-i zic.
Mura ma sperii cu doctorita. Sper ca pe 2 va fi acolo. Sa nu vin degeaba atata drum.Dar de fapt banuiesc ca m-ar fi sunat si pe mine sa-mi zica daca nu era.
Pupici la toate.
Mihaela
iliuta spune:
Gata..........i-am zis. A zis ca ma asteapta inapoi........
Ma duc sa-mi fac bagajele. Pupici.
Mihaela
tumpi spune:
Mura, ma bucur din tot sufletul ca ai scapat de chlamydia,dar am o intrebare totusi la tine: analiza cum ai facut-o , din secretie sau din sange si la ce laborator.
Eu sunt patita si tare vreau ca tu sa nu treci prin ce am trecut eu.
si bafta multa
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Liana30 spune:
indraznesc sa apar si eu sa va salut
daca nu deranjej as vrea sa va intreb si eu ceva...
se poate??
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
kla78 spune:
MIHAELA-PUPICI .de ce nu intri pe mesenger????
LIANA- bine ai venit!!!!si sedere cat mai scurta......spune ce te-ar interesa si una dintre noi daca te putem ajuta o facem cu placere!
va pup pe toate,intru mai tarziu ca mi-a venit sotul acasa si am de lucru de numa
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Liana30 spune:
kla spor la lucru![]()
numai ca am primit raspunsul..multumesc..vroiam sa va intreb ca eu am facut anlizele la Medsana pe 20.10 pt urea/micro-plasama si listeria....si pe 24.10 am luat rezultatul --iar ei mi-au zis ca dureaza 3saptamani..
ma intrebam de ce asa repede la mine![]()

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Terrapin spune:

Doamne, de cand va caut fetelor!!!
Am lipsit ceva vreme cand abia se deschisese un nou cap. cu Dr. Mihalache, si cand sa intru din nou...nu mai gasesc NIMIC!!!
Am cautat peste tot, nu intelegeam ce se intampla; pana azi, cand vad acest subiect editat de Mura, intru si...
nu-mi vine sa cred ce citesc!!!
Chiar nu putem avea incredere in nici un medic???
Adevarul e ca am avut si eu ceva retineri vis a vis de Dr. M cand mi-a spus dupa Laparo ca trompa dr e terminata si ca nu a putut sa o desfunde nici pe stanga si ca trebuie sa repet HSG, desi nici prima data nu s-a desf. nimic...
Credeam ca sunt eu de vina, ca trompele mele sunt chiar atat de capoase de nu cedeaza nici una...dar cred ca incep sa ma luminez...dumneaei nu se pricepe...desi poate are vointa...si fizic e chiar placuta...
Desi la HSG, toata lumea spunea ca nu doare...pe mine m-a durut al naibii, dar nu vi-am mai spus, sa nu va sperii pe cele care urmau sa faca asta sau sa credeti ca sunt eu vreo smiorcaita...
La Laparo, la fel din tot ce am citit, fetele spuneau ca a 2-a zi au plecat acasa, iar eu am stat 2 zile in reanimare, mi-am vomat si sufletul...si la fel, am dat vina pe fierea mea si pe faptul ca sunt mai sensibila...
Mura, aceeasi doza de Sumamed mi-a dat-o si mie...2 pastile doza de soc...apoi cate 1 timp de 6 zile si eu si sotul...Nu mi-a fost rau, pentru ca dupa operatie m-am mai indopat cu zanocin, metronidazol, brocriptina( din nou...)
Eu ar mai trebui sa iau si luna viit. apoi sa repet HSG, dar nu cred ca o voi mai face; oricum voiam sa fac asta pt ultima data si sa ma las pagubasa...
Problema e ca nu stiu cum o sa-i spun sotului meu...ca nu mai vreau sa merg la dansa...
El ma invinovateste mereu ca nu sunt stabila...ca schimb mereu medicii si de aceea nu sunt rezultate...ca fiecare iti da alt tratament...
Oricum, Mura, ai nota 20+ pentru sinceritate. imi pare rau ca nu ne-ai spus de la inceput...macar eram alaturi de tine...
Nici acum nu e tarziu...
Sa stiti ca aveam o presimtire rea cand am vazut ca ati disparut...
Acum trebuie sa ma gandesc cum sa o iau din nou de la capat...
Va pup...![]()
RO ANA spune:
Fetelor, sunt putin ingrijorata.De fapt, putin mai mult.Mi-e teama sa nu fi patit la fel ca Mura si sa fi luat ceva boala de la spital. Dupa inseminare am usturimi la contact.E posibil sa fie de la utrogestan?desi in prospect nu scrie nimic la reactii adverse...
Terrapin bine ne-ai regasit.Prin aceeasi indoiala existentiala trec si eu, desi sunt convinsa sa nu ma mai intorc la Mihalache...
Va pup 
iliuta spune:
RO ANA, e ingrozitor. Sa mergi la spital si sa iei boala........
Picaflor, unde esti? Esti bine??? Eu mi-am facut bagajele. Luni dimineata plec in Romania.
Pupici.
Mihaela