La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari gagici,

ce e cu voi?unde sunteti?,eu am cam ramas in pana de povesti(binenteles numai pana imi vin rushii si incep tratamentul)dupa asta voi avea ce povestii

prietena noastra MIHAELA(ILIUTA) la ora asta e in avion,se indreapta spre Romania ,iar in data de 2 are programare la medsana....sa-i tinem pumnii fetelor sa ajunga cu bine si sa-i tinem pumnii ca totul sa-i iasa cum isi doreste,iar cand se va intoarce in Spania sa se intoarca cu un bebe in burtica!
succes MIHAELA sunt alaturi de tine!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Ro Ana si eu aveam usturimi de la Utrogestan.
Ideea e ca eu nu am facut analizele pentru ca aveam vreun simptom, pentru ca nu aveam nimic, Chalmydia nu se manifesta in nici un fel, ea doar distruge trompele fara sa simti tu nimic.
E foarte discreta.
Eu am avut noroc ca mi-a venit mie ideea sa refac analizele infectioase pentru ca cele pe care le aveam erau de un an si jumatate si m-am gandit eu ca pentru FIV sunt cam vechi. Mai ales ca eu am caini si pisici si toxoplasmoza nu am avut , deci nu am anticorpi, m-am gandit ca ar fi bine sa le refac.
Dar nici prin gand nu imi trecea ca as avea chlamydia , la asta chiar nu ma asteptam.
Analizele infectioase le-am facut toate la Cantacuzino pentru ca in ei am cea mai mare incredere. Sunt si acolo scumpe acum , au preturi aproape ca la Medsana dar merita. Oricum mai ieftine nu gasesti.
Se fac toate din sange.
Mycoplasma si Ureaplasma se fac din secretie, trebuie sa le repet si pe acelea dar o sa le fac la Medsana pentru ca e mai curat si mai civilizat decat la Cantacuzino.
Terapin, am citit si eu despre psihologia femeilor care au probleme de infertilitate si care isi schimba doctorii mereu , daca o sa citesti in urma o sa vezi ca am povestit despre toti la care am fost dar cum sa stai la o astfel de doctora?????
Eu m-am gandit ca pur si simplu am avut ghinionul de a nu gasi un doctor cu adevarat bun.
Sper ca dr Denisa Protopopescu sa fie buna si sa reusesc impreuna cu ea ceea ce nu am reusit cu toti doctorii la care am fost.

Tumpi dupa cum am scris am facut analiza la Cantacuzino din sange.
Dar care este problema? Ce ai patit??????

Iliuta drum bun si te asteptam cu vesti.

Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mura, si eu am facut la un mom dat analiza din sange ca am zis ca de cate ori o repetasem sa mai economisesc ceva bani si tare m-am bucurat cand am vazut ca e negativa,dar s-a adeverit ca inca mai am infectia cand am repetat totusi din secretie.
Ureeaphlasma,microphlasma si chlamydia se fac din secretie, imi pare rau ca te contrazis,dar un an jumatate m-am luptat cu tratamentele pt chlamydia,de aceea vreau sa-ti zic , ca sa nu mai fie cineva nevoit sa treaca prin ce am trecut eu.
Nu vreau sa demoralizez,dar e bine sa sti.Ultima data cand mi-am refacut analiza am facut si antibiograma.De ce zic ca se face din secretie si nu sange fiinca ea e inauntru,ataca aparatul genital, iar din sange mai greu iese.Sper doar sa ma insel eu.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tumpi nu te inseli deloc..eu le-am facut pe amndoua ca sa fiu mai sigura..

iliuta ..drum bun..si tin pumnii

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!
Am avut probleme cu internetul...
ILIUTA drum bun si multa bafta!Sa te intorci...
Mult succes tuturor fetelor care fac FIV...
MIHAELA nu dispera...n-a fost sa fie de data asta...dar cu siguranta,foarte curind noi toate vom fi ...
Sotul meu va face ecografia pe 23 nov...

Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Tumpi, nu ma contrazici pentru ca eu am spus doar ca am facut din sange analiza.
Daca zici ca poate sa apara totusi din secretie o sa merg si o sa o fac si pe asta. Oricum vroiam sa fac Ureaplasma si Mycoplasma.
Mai sunt si alte analize pe care le pot face din secretie???? (daca tot ma duc macar sa le fac pe toate).
O sa merg maine sau poimaine sa le refac asa ca sa imi spuneti repede ce mai am de facut.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mura, la mine iesise complet invers: pozitiv in sange negativ in secretie. Ca apoi sa ma lamuresc ca nu era nici in sange, imi dadusera rezultatul gresit. Tu la Cantacuzino ai facut Chlamidia Trachomatis IgM si IgG? sau doar IgM-ul? Fa-o si din secretie ca sa stai tu linistita, cand faci si mycoplasma+ureaplasma si gata. Nu mai ai nimic de facut. Vineri la ce ora? A ramas aceeasi ora? Te pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dragelor, va tot citesc, si ...parca as intra si eu in grup.Sunt aspiranta veterana, stau in capul listei de la "optimiste" de multa vreme, am trecut pe la mai toti doctorii mentionati pe forum, am facut toate analizele - inclusiv HSG si laparo, tot...se pare ca sunt sanatoasa tun, numai ca bebe nu apare...
Am trecut si pe la cuplul Matei&Mihalache - nu are rost sa mai povestesc, cam ce au patit si Mura si celelalte fete.Acum nu mai stiu incotro s-o iau.Am sunat la Medsana, si la dr. Protopopescu mai sunt locuri libere la programare de abia prin decembrie...nu stiu ce sa mai fac.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Victoria, pai esti super norocoasa daca ai gasit loc in decembrie, adica peste o luna. Vezi ca Denisa Protopopescu are consultatii si la Centrul Medical International (in spatele magazinului Adam- zona Sala palatului, vis-a-vis de intrarea in Angst). Tel este 314.99.42. Acolo merge ceva mai repede cu programarile. Bafta multa! Eu am facut fiv cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Buna fetelor!
Vin si eu alaturi de voi - la bine si la greu sa fim impreuna. V-am citi si imi place cum se pune problema. vad ca se discuta destul de mult si despre FIV, problema care ma intereseaza foarte mult. Citind aici descopar ca se discuta destul de mult despre analizele care ar trebui facute inainte de FIV. Sper sa nu se supere moderatorii daca mai scriu inca o data rezultatele de la Cantacuzino (le-am mai scri inca o data si la FIV). Analizele sunt facute numai din sange.
ELISA IgG in toxoplasmoza / pozitiv (0,645)
ELISA IgM in toxoplasmoza / negativa (0,120)
Aglutinare macroscopica cu antigenul Patoe inactivat (RAR) – negativ
Aglutinare ultramicroscopica cu antigenul Patoc viu (RAM) – negativ
Rubella IgG (cov-0,182 ser-0,502) – pozitiv
Citomegalovirus IgM (cov-0,213 ser-0,211) – negativ
Citomegalovirus IgG (cov-0,150 ser-0,354) – slab pozitiv
Determinare anticorpi anti Coxiella burnetii – R.F.C. – negativ
Determinare anticorpi anti Chlamydia trachomatis ELISA – IgM – negativ
Determinare anticorpi anti Chlamydia trachomatis ELISA – IgG – pozitiv la limita – mi se recomanda repetarea testului peste 2-3 saptamini
Brucella – negativ
Listeria 1a – titrul 1/160 – recomandare control peste 14 zile
Fetele o parere de la voi ar fi binevenita pentru mine. cam ce ar mai trebui sa fac inafara de analizele hormonale? Ar fi un incovenient daca analizele de la Cantacuzino le-am facut in februarie 2004. Chiar ar trebui sa le repet pe toate? Mycoplasma, Ureaplasma sunt OBLIGATORII? Eu nu simt nimic, nu am usturimi de nici un fel iar dr. niciodata nu mi-a spus sa fac ceva legat de analizele respective. Din ianuarie 2005 am mers lunar la dr. pentru monitorizare, am facut multe eco transvaginale si banuiesc ca daca ar fi fost ceva in neregula dr. si-ar fi data seama si m-ar fi trimis sa fac ceva analize. Banuiesc ca ceva, ceva tot s-ar vedea la consultatie, voi ce ziceti?
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput