Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:

fetelor sunt foarte trista: acum am aflat ca a murit bunica mea
Am sunat-o eu pe sora mea de la bucuresti si i-am spus, dar sora mea cea mica e inca eleva si nu a venit de la scoala si nu stie inca
Pe ele le-a crescut de mici si e jale

Laura
17+
Puiutul meu
Catrinel_17 spune:
Ah, da, si am uitat, de la controlul trecut (12 sept) am pus io frumos 3 kg.
3 kg intr-o luna, nu e cam mult???
Beei, si in plus uit de la mina pina la gura, asa ceva….
Catrinel & bb mik
MP spune:
Laura Ioana,imi pare tare rau si sunt alaturi de tine. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
ceela spune:
Buna fetelor,
va citesc zilnic, si ca sa nu ma dati disparuta am zis sa scriu si eu un pic. Am fost joi la dr. Iosup pentru a doua oara, bebe avea 19w5d(eco de 20 saptamani).este sigur baiat, are 15 cm si 344gr. si e foarte zglobiu.Am primit un avertisment ca nu sunt la cura de slabire, deoarece am luat un singur kg in greutate, si ca urmare de joi mananc non stop si nimic in plus. Voi cum stati cu kg? eu am 168cm si 58 kg cred ca e destul, nu trebuie sa-mi fac griji. BB al meu misca destul de des, l-au simtit cu mana lor toti din familie(a inceput sa miste la aproape 17 sapt)
Tina, dr. meu este Tutunaru, Elias. Pe BB-ul meu il cheama Traian.
Numai bine,
ceela 20+
Tina_Welsh spune:
Pispirica, Catrinel..iar ma certati?

![]()

.Va rog 

Hihihihi nu-i asa ca v-am facut sa va para rau?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

girls!
!
Mp, vladut e un dulce.Sa iti traisca si sa creasca mare si intelept!Insanatosire grabnica nush ce sa mai zic.Ca tare rau imi pare, ca e bolnavior!
Daniela, te-am adaugat pe lista.Bine ai venit inca odata si iti multumesc pentru tot!Lasa ca ma prinzi tu din urma cu burtica.No worries!SI cu mare placere te-am adaugat pe listuta!
!Al meu bebel seamana cu maica-sa!NAzdravan si miscaret...danseaza la mami in burta n-are nici o jena!
Laura Ioana, imi pare rau pentru bunica ta.DUmnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!Nu te consuma si nu plange te rog..ca ii faci rau celui mic!
Catrinel, ia mananca mai putin hai!CUm 3 kg intr-o luna?Eu am pus 4 dar nu conteaza..tu nu trebuie sa faci ca mine.Se ia maxim 2 kg pe luna!Vezi ca imediat facem 
Ceela multumesc pentru date.Si baga acolo la stomacel.Noi luam angro si en-detail dupa cum vezi!![]()
TANANANANNAA...SI ACUM VIN CU O SUPER VESTE PENTRU VOI SUPPER GRAVIDUTZELOR.DE ASTAZI AM INCEPUT SA SIMT CA SUNT INSARCINATA!YUPIII!MI-A FOST RAUU DE DIMINEATA..ADICA GREATA MARE MARE..NUMAI POT..IN SFARSIT UN SIMPTOM DE SARCINA!CA PANA ACUM NEAM!VI 
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
adar spune:
Fetelor, incerc si eu sa pun si eu niste pozici cu mine si cu tati... sa vedem daca reusesc...
http://community.webshots.com/user/adarr103
adar spune:
Fetelor, incerc si eu sa pun si eu niste pozici cu mine si cu tati... sa vedem daca reusesc...
http://community.webshots.com/user/adarr103
danielaneda spune:
Daca va plictisiti m-am intors eu cu o povestioara despre incercarile mele de a face un bebe.
In noiembrie 2003 am hotarat ca este timpul pentru un bebe, deja ma gandeam ca totul va merge ca la carte, puteam programa si zodia...
Tati s-a pregatit
dupa cum a stiut mai bine pentru 
Odata cu trecerea timpului am ajuns la concluzia ca nu este chiar asa usor sa raman insarcinata
iar dupa cateva luni de incercari am mers la medic
. Mi s-a recomandat un tratament cu anticonceptionale pentru reglarea...Intr-un final am ramas insarcinata,mai exact in noiembrie 2004. Vestea cea mare am primit-o de Sfantul Nicolae cand am facut un test de sarcina. A fost cadoul perfect pentru tati
care nu mai credea ca este posibil sa avem un bebe 
Dupa un an de incercari nu va puteti imagina ce bucurie era in familie. Tati era in al noualea cer!
Toate bune si frumoase pana in ianuarie cand am mers la un control si s-a depistat ca fatul s-a oprit din evolutie

Am fost internata de urgenta si chiuretata (urasc cuvantul asta). Am facut tot felul de teste pentru a depista motivul care a dus la acest lucru groaznic, si ... nimic. Doctorul a spus ca poate fi din cauza stresului
.
Ce sa zic... moment foarte dificil pentru noi toti

Mai increzatori, de aceasta data, in faptul ca pot ramane insarcinata ma trecut la treaba

cu gandul ca trebuie sa iasa de data asta.
Am incercat sa urmaresc perioada fertila ca sa reusim. Toata lumea spunea ca acum este momentul sa raman gravida, imediat dupa avort, cica este locul curat! Toti ne incurajau 

Din februarie pana in iunie am incercat toate miscarile, pozitiile si momentele zilei, dar tot degeaba![]()
![]()
![]()
Un singur lucru nu incercasem! Sa o facem in fiecare zi
Dupa atatea luni de incercari tati era deja obosit, dar trebuia sa mai incerce si asta. Si-a adunat toate fortele si a trecut la treaba...
. Am combinat totul cu o doza de MagneB6 ca sa ne tina!
Rezultatul deja il stiti 

AM REUSIT!!!
Sper ca nu v-am plictisit mai rau!
Va pup
Daniela
16
Tina_Welsh spune:
No photos in this album!DU-te la My photos...Click pe albumul Mami si Tati,Si du=te in dreapta la Edit(Add Photos, sau Add more photos!) Si IS DONE!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!