Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 3
tcelen spune:
LUIZAX,e cam devreme ptr. aceste contractii la tine,ele apar intradevar pe la 5-6luni!vb cu doctorul tau!eu le am ,dar mai rar!de acum vreo 3 saptamani,deci de pe la 20de saptamani!
pupici cris
23+ CU
MARIA
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Pispirica spune:
Tina ti-am trimis pe PM spitalul si doctorul, dar te rog sa-mi zici si mie daca l-ai primit, pls.
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Laura Ioana spune:
Aida uite un
pentru bebe al tau, cel fara jena![]()
Biuta nu mai inghionti cupilu', ca ti-a da si el cateva pe la ficatzi
peste cateva saptamani, de nu o sa fii bucuroasa.
Daniela bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pispi imi pare tare rau ca inca te dor maselele. Ufff mama lor de masele!
Nici nu stiu ce sa-ti spun, ce sfat sa-ti dau ca sa-ti treaca mai repede!
fata bolnava
Tcelen ptiu, ptiu ce graviduta frumusica si burticoasa! Da' tu chiar vrei sa ne oftici cu dimensiunea burticii tale! Pai eu abia vin din urma cu o burtica umflatica![]()
L-am simtit si ieri pe bebe, stateam in masina si m-a impuns exact in dreptul cataramei de la cureaua blugilor; i-am spus sotului meu, care era langa mine si el repede mi-a ridicat bluza sa vada
Si azi noapte cand m-am dus la pipi ca de obicei la ora 3 fix, l-am simtit pe bebe ca pe un pestisor care s-a zbatut
, manca-l-ar mama pe el/ea.
Laura
17+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
Ariadna asa am sa fac!
Merci de raspuns!
Dea multumesc!AM adaugat deja datele tale!
Aida e bine ca totul e bine.Sa stii ca si al meu bebel numai pe burta sta.AM intrebat daca e ceva in neregula in privinta asta, si au spus ca nu.Si sa stii ca nu iti mai schimb DPN-ul!Lasa-l asa si vom vedea mai tarziu!
Am adaugat si datele tale!
Nshiro incerc din rasputeri sa numai mananc dulciuri, dar iti spun ca mi se pune la capul pieptului o pofta de mi se face rau daca nu mananc.Serios iti zic!
Biuta, eu cred ca l-ai simtit pe bebe sughitand sau ti-ai simtit propriul puls!
Danielaneda astept datele tale ca sa te adaug pe listuta!
Pipsirica esti grozava cu maselele tale.Am primit PM-ul!Multumesc!

FIi tare si omoara maslele alea!![]()
AM PUS POZE CU BURTICAAAAA!SUNT IN ALBUMUL ROCHIE DE MIREASA SI BURTICA.ASA SA MA LAUD SI EU![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Laura Ioana spune:
Tina e super burtica
Da ce mare e si a ta, nu fie de deochi! Pai cu ce te imbraci la nunta? Ti-ai facut o rochita speciala?
Stai linistita ca la dulce nu stiu cata lume rezista. Si eu imi cumpar si mananc cate o ciocolata intrega si uneori chiar cate o cutie de bomboane (cu crema trebuie sa fie musai). Aaa si eu nu beau alcool, in schimb imi place numai ciocolata poiana cu crema de coniac
si de aia mananc![]()
Laura
17+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
hhehehe multumesc Laura.Da, rochia de mireasa e facuta la comanda.poate sa fie burtica si de 9 luni ca tot ma cuprinde!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Pispirica spune:
tina acum am citit cum umbli tu cu bomboanele in buzunar. meriti o mama de bataita
. Pe bune dulciurile nu fac bine deloc. Asa multe cum mananci tu. Am inteles ca poti sa declansezi nu stiu ce fel de diabet. Ai mare grija. Daca esti moarta dupa bombonele, mananca macar din cele fara zahar. E imposibil sa nu gasesti bombonele de astea, solano, alpine si sigur or mai fi.
Baga-ti mintile-n cap. Ai priceput?
Ca de nu, cu masea cu tot vin si-ti dau o mama de bataita.
Hai ca te pup ca sa nu te superi rau pe mine, da zau ai grija.
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
MP spune:
Buna fetelor! Va pup pe toate!
Noi suntem bine,in afara de Vladut care a inceput sa si tuseasca si medicul ne-a dat trimitere la spital.Mi-e teama de internare ca de bau bau.Am plans toata noaptea si azi de dimineata.Mititelul asa de chinuit doarme!...nasucul ii curge,uneori i se si infunda pe parcursul noptii...respira greu si se mai aude si asa ca un suierat nu foarte puternic din pieptul lui.Of!
Sunt tare suparata.
In rest,bebelusul misca,isi face simtita prezenta si el cum poate...cred ca ii si transmit din supararile mele.
Aida_o,dar ce am scris?Unde am scris ca nu mai stiu...oi fi aberat poate pe undeva si de oboseala nu imi mai amintesc.Imi cer scuze daca am zis ceva ce nu trebuia
.Sa imi arati si mie ca sa fiu mai atenta pe viitor
.
Nshiro,meleagurile mele natale sunt in nord,in Bucovina,mai precis la Suceava.Si ieri ningea pe acolo.Si pe la Bucuresti e destul de rece dar nu ninge.Vladut abia asteapta zapada pentru ca el o asociaza cu venirea Mosului care trebuie sa ii aduca un trenulet mare mare.![]()
Multumesc tuturor ca ma acultati si ma suportati,desi eu pana acum numai de probleme de burtici nu am vorbit...Iertati-ma!
Pofte de ceapa am si eu...si am infulecat si sambata una,dar nu oricum,ci cu slanina afumata.Deci asa ciudatenii de pofte nu ma gandeam ca o sa am...nu mai spun ce m-a ars stomacul dupa aia...Se subintelege.
De ingrasat nu m-am ingrasat deloc,burta nu se vede,da pantalon de graviduta mi-am luat si ii tot trag in sus ca imi cad.![]()
De vorbit cu bebe,mai rar,ca Vladut nu ma lasa nici un minutel.Daca nu ii citesc ceva trebuie sa ii cant,daca nu ii cant trebuie sa spunem o poezie,iar daca nu toate astea trebuie sa facem o cursa de masini prin camera. El ii spune in fiecare seara "noapte buna" bebelusului si pune urechea pe burtica sa auda daca ii raspunde...
Ma simt asa norocoasa si implinita...Ceea ce va doresc si voua!

Ce fain ca o sa avem site!Numele il las la alegerea voastra;important e sa ramanem impreuna...si acum si dupa si cine stie ce prietenii frumoase se vor lega cu timpul.Eu una imi doresc.
Nu stiu ce sa va mai scriu,nici nu as vrea sa va plictisesc,dar nici sa scriu prea rar sau prea putin si sa ma uitati.![]()
Ma bucur ca existati si ca sunt si eu cu voi in gasca.
A, si ma bucur cand vad lista aceea de pe prima pagina care e pe zi ce trece tot mai mare...Super!
Va pup si sa ne tineti pumnii! Am pus vreo trei poze cu Vladut...cel bolnavutz.O sa pun si cu mine...cat de curand.![]()
18 FIX.
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
Catrinel_17 spune:
Aida, imi pare rau ca iar ai avut greturi, dar o sa te lase incet-incet!! Fix asa vise am si eu, ca tine, si dimineata ma trezesc si ma intreb daca chiar io am fost aia care a visat toate… nebuniile alea….Misto nebunii… sigh…
Bine ca a iesit bine testul si ai o grija mai putin pe cap.
Ciuf, pantofi cu 2 numere mai mari?? Da’ dupa aia au revenit la normal? Chiar la numarul ce-l aveai inainte? Mama, ce rau mi-ar parea sa nu fie asa. Acuma vad ca mie cevaaa mai greu sa ma inchid la sireturi, imi trebe niste incaltari mai practice. Ai grija de tine, ia-o mai incet cu treaba…
Tcelen, misto pozeleeee! Sapt viitoare pun si eu citeva noi cu burtik la inaintare. Pe bune.
Mie imi place cum suna Maria Carla.
Nshiro, iti trimit eu o reteta de zacusca, daca vrei. Cred ca chiar de pe DC am luat-o.
Bine ai venit danielaneda si sarcina usoara!!!!
Pispi, fi-r-ar ea sa fie de masea!!!! Nu ti le rezolva odata!!? Ofofofof, saracutza de tine.
Laura, tu inca mai porti blugi cu catarama?? Wow! Io nu ii mai suport de la 2 luni!! Din pantaloni de gravi, sarafan si fuste si rochii tricotate nu mai ies….Misto cu bebe miscacios!! 
Tina, ce aud, iar faci prostioare? Daca nu e una, e alta. Nazdravana mai esti!!
Biuta, ce simpatica ai fost cu inghiontitul lui bebe
sigur nu i-ai facut rau. Fii linistita.
Io azi am fost la control: col bun si lung(!!!) dimensiuni bebe – perfect, tensiunea 110/70, urina OK. L-am intrebat care-i solutia contra hemoroizi (voi aveti?) – mi-a zis sec” sa nasti”. Bua-ha-ha, ce plin de umor… Mi-a zis sa dau cu creme. In fine…
Bebe are 178 de grame, dragul de el, si IAR statea cu degetul in gura.
Nu a stiut sa-mi zica ce culoare are caruciorul meu, ca sa zic asa. Dar cind vin rezultatele de la amnio, sapt viitoare, o sa stiu sigur.
Pup fetele burticoase si bebeii miscaciosi. Si pe aia nemiscaciosi, fara discriminare. ![]()
Catrinel
16+
Catrinel & bb mik
danielaneda spune:
Am revenit!
Tina urmatoarele date sunt pentru a ma inscrie pe lista cu burtici:
UM-28.06.2005, DN-09.12.1978, DNbebe-05.04.2006,
fetita Raluca Elena. Nasterea va avea loc la Spitalul Elias cu Dr. Dan Tutunaru![]()
Din cate observ avem cam aceeasi data posibila pentru nastere 
Din cate am inteles bebeul tau deja a miscat nu?
Eu am avut ceva simptome, am simtit ceva......ca niste balonase, dar nu sunt sigura ca a fost fetita 
Pot sa spun ca ai o rochie de mireasa foarte frumoasa, dar ceea ce este mai de pret este burtica, care spre deosebire de a mea este mai mare... o sa te ajung eu stai fara grija
Si mai lasa bomboanele alea ca nu e bine...
Multumesc ca esti asa de dragutza si ma inscrii pe lista cu mamici!
Pispiricasi eu am patzit-o cu maselele, erau cele de minte care incepusera sa creasca din cauza vitaminelor, si pot sa iti spun ca ma trezeam plangand de durere.
O solutie temporara a fost sa tin baututra alcoolica in gura pana imi amortea gingia putin si durerea mai trecea...
Biuta si eu m-am amagatit cand am impins cu podul palmei pe burtica, in speranta ca o sa simt ceva. Intradevar am simtit ceva ritmat, si............intr-un final mi-am dat seama
era pulsul meu
. Ei las' ca nu e asa grav oricum nu mai avem mult pana o sa simtim si noi miscarile piticilor
. sa vezi cand or incepe sa se miste ca ne vom dorii sa se mai si calmeze, o sa fie ca la box
la noi in burtica!
Daca sotul tau este ingrijorat, stai sa il vezi pe al meu care are grija sa nu cumva ca vre-un elastic de pantaloni sa stranga putin mai mult ca ia foc... cum "fata mea sa stea inghesuita!" 
Va pup pe toate!
Daniela
16