Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Scuze...hihihi......acu radeam de mine, ca daca nici un mesaj nu stiu sa trimit...e vai si amar de capul meu...si eu care vroiam sa pun poze noi...de fapt vechi, dar noi pentru voi...
Inca nu avem cu burtica, dar facem...promit!
Hai ca va spun eu cand si daca reusesc, bine???

Pupici,
adar 16+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Tinaiti multumesc pentru ca m-ai trecut pe listutza!
Laura Ioanacondoleantele mele! Sper sa stai cat mai detasata fata de acest eveniment pentru binele bebeului. Este un moment dificil dar ... capul sus, gandestete la ce bebeu frumos si sanatos o sa ai!
Va pup
Daniela16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura Ioana, imi pare rau pt bunica ta…. Saracele fete, mai ales! A fost bolnava?

Tina, mda… Cam nasol cu kg, la 16 sapt am pus in total 5 kg, dar ultimele 3 intr-o singura lunaaaaa! Nu maninc cine stie cit, dar fac prea putina miscare, zic io. Trebuie sa merg mai mult pe jos. La birou, toata ziua pe scaun, cind vin acasa, ma trintesc in fata la TV si gata….

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Daniela, cu placere.Frumoasa poveste cu bebelu.
Adar lasa ma ca reusesti!
Catrinel am glumit.Nici eu nu fac miscare mai deloc!E najpa..am venit aicia cum 6 luni pana devin rezident n-am voie sa fac nimic.Sa lucez,sa ma duc la scoala sau ceva de genu!Si mi-e o ciuda de mor..ca ma plictisesc de moarte!ENfin...o sa vad eu ce fac!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna!
Iar nu am reusit sa intru 2 zile pe net si uite cat am de citit!
Nici pozute nu am reusit sa facem la munte...de lene si de frig,dar le facem noi si va aratam si voua burtica cea f.f.f.f. mica.
Tinuta ce-ai zice sa te mai odihnesti si tu,din cand in cand.Pentru linistea noastra sufleteasca.Da?????In al doilea rand,eu voi naste la Maternitatea Panait Sarbu(Giulesti),cu Indiana Pelin sau cu Cezara Bucur.La nume inca nu ne-am hotarat si inca mai polemizam.
Daniela bine ai venit printre!Sarcina usoara si bebel sanatos!
Tcelen-trebuie sa fii tare fericita cu baietel si fetita.BRAVO!!!!!!!!
Catrinel si Nshiro,nu sunteti singurele care simtiti intepaturi in burtica.Si mie mi se intampla,mai mereu chiar,dar am inteles ca ar fi din cauza maririi uterului.Ce m-am mai speriat prima oara!!!
MP-Sanatate multa lui Vladut si tie calm si rabdare!Trec toate,daramite o raceala de baietel frumos...
Laura Ioana-Condoleante si D-zeu sa o odihneasca in pace!De cate ori ma suna ai mei la ore tarzii,ma gandesc ca s-a intamplat ceva cu bunica mea,cea care m-a crescut si pe care o iubesc enorm si numai eu stiu ce este in inima mea.Te inteleg si sunt alaturi de tine!
Pispirica draga,maselele alea ale tale chiar nu stiu de frica????Ameninta-le ca le lasi fara casuta (a se citi gurita)in care sa stea si sa vezi ce se potolesc.
Cineva spunea ca mananca dulciuri.Mie mi-e tare pofta de prajituri uneori,imi cumpar si cand ajung acasa si le vad...le mananca tati.
In schimb as da orice pentru muraturi,ciorba foarte acra,sucuri de mere si branza cu ceapa.Dimineta(adica pe la 11-12) mananc paine prajita cu unt si cascaval sau ochiuri cu carnaciori si cu rosii,o halba mare cu suc de mere proaspat(sau de citrice) si inchei cu pastilutele.Din cand in cand mananc dimineata ciorbita,neaparat de sfecla rosie si neaparat cu smantana.Este tare,tare buna,sanatoasa si ,mai ales,taie greata.Eu stiu reteta de la bunica mea(se face in special in Moldova)si mai stiu ca este plina de vitamine si foarte buna pentru afectiunile ficatului si pentru imunizare.Daca ii este cuiva pofta,va voi da reteta.

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fetelor pentru sprijinul vostru Intr-adevar incerc sa fiu cat mai detasata asa incat sa nu-i fac rau lui bebe. Nici ai mei nu m-au lasat sa stau mult acolo la capela ca e frig. E greu pentru ca nu a fost bolnava pana acum 2 saptamani si s-a deteriorat fizic vazand cu ochii

Vad ca se pune problema greutatii iar si eu am acelasi raspuns de pana acum: nu m-am ingrasat nici 1 kg, mai am de luat 1/2 kg pana sa ajung la cat aveam inainte. Bineee, dar eu eram si destul de la 1,65 in inaltime, am 60 de kg.

Laura 17+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, eu sapt asta intru mai rar, incepe afurisitul de targ de carte. N-am nici un chef de el.

Va pup tare tare tare pe toate

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uitasem de greutate.Am luat 4 kg pana acum.E bineeee?

ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Tina, la tine deja burtica e mare in poze! Si ai doar cu 3 saptamani mai mult decat mine! Cat despre rochie, ai dreptate: e frumoasa si pare sa cuprinda o burtica ceva mai mare. Privind salopeta ta, am realizat ca hainutele pentru gravide nu sunt numai clasicele salopete gen pantalon, ci si ca a ta. Acum stiu ce vreau sa-mi cumpar, maine iau magazinele din Bucuresti la rand. Eu merg mult cu metroul si cum iau Utrogestan, ametelile uneori nu ma iarta. Ma duc la primul vagon unde sunt locurile rezervate si cer permisiunea cate unei persoane ce pare in regula ca varsta si sanatate sa-mi cedeze locul pentru ca sunt insarcinata si locul este rezervat pentru asa ceva. Cum nu prea se vede nici un fel de burta la mine, sa vedeti cu ce priviri sunt masurata si ce greu se ia decizia de a mi se oferi locul!As vrea si eu reteta de cioba de sfecla, Andreea. mai ales ca am inca probleme cu mancarea: numai gandul la friptura de pui sau orice altceva ma da peste cap. De cateva zile am descoperit branza Fagaras si compotul de ananas. Si ma mai dau peste cap mirosurile de sapun Protex , deodorantele masculine, detergentul de spalat vase si Lenorul. Pe langa faptul ca simt mirosul de tigara de la distanta de cativa pasi!Si imediat ma aleg cu o senzatie de voma si le zic cateva in gand fumatorilor. Am ajuns sa-mi doresc ca tigara sa fie considerata un drog si sa fie scoasa in afara legii, asa cum este scos canabisul, de exemplu.In alta ordine de idei, in calitate de chimista, nu va recomand produsele alimentare cu indulcitori. Sunt niste E-uri, niste substante chimice al caror efect asupra organismului nu este la fel de bine cercetat ca efectul zaharozei. In plus, sunt produse de sinteza si orice sinteza organica are nu doar un singur produs de reactie, ci mai multi. Daca separarea nu s-a facut temeinic.... In concluzie, eu nici guma de mestecat sau dropsuri Orbit, Tic-tac nu mai folosesc de cand am aflat ca sunt insarcinata (sunt pline de chimicale si chiar daca riscul ar fi de 0,05% nu vreau sa mi-l asum). Cititi cu atentie ce scrie pe etichete! Si incercati sa cautati pe internet informatii despre fiecare minune pusa in ceva de mancat! Sotul meu era tare mirat zilele trecute de o conserva de pate de ficat lasata deschisa in frigider care, dupa cateva zile, era neoxidata si fara miros neplacut: concluzia conservant la greu! Nitrat sau nitrit de sodiu, substante care in doze repetate dau cancer. Sa va mai spun ceva: am lucrat intr-un laborator de analiza a alimentelor. Acolo se determina continutul substantelor cerute de producator pe comanda. Puteau aveau mezelurile o mie de alte porcarii.Producatorul, stiind ca nu prea avem laboratoare si proceduri pentru a detecta ce baga acolo, va asigur ca pune E-uri fara mila (in plus el nu plateste decat analizele pe care le-a cerut).Interesul lui e ca marfa sa nu se strice inainte de a fi vanduta.Stiati ca pana si carnea cruda este tratata cu conservanti? ca nu este bine sa mancati grasimea, pielea pentru ca mai ales in aceste tesuturi se acumuleaza toate substantele cu care animalul a fost tratat inainte de taiere? Solutia: se fierbe carnea si prima apa se arunca, apoi se pregateste carnea.P.S. taica-meu este convins ca am paranoia! ca prea suflu si in iaurt!Va pup, DianaD 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Laura,
Condoleante pentru bunica ta... Dumnezeu s-o odihneasca! Fii tare, si incearca sa mentii un tonus bun, pentru binele lui bebe. Stiu ca este greu, dar sunt convinsa ca si bunica ta ti-ar fi spus la fel, daca ar fi putut...

MP,
Stai linistita, cine-a zis ca-s suparata?

Fetelor, m-am ramolit! Nu mai stiu ce voiam sa scriu, na! Of of of...

Pe mine ma doare umarul drept de nu mai pot, iar tre sa ajung la medic... Scap de una, dau de alta. Greturile inca nu m-au lasat, si ma enerveaza pt ca atunci cind am greturi nu pot tolera laptele, desi in mod normal imi place la nebunie, unde mai pui ca la reumatismul meu si ritmul in care bebe ma suge de calciu, am nevoie de acest lapte! Am baut de dimineata un pahar, da' dupa aia m-a apucat o greata si mai mareee...

Hai ca ies sa ma gindesc ce voiam sa scriu. Iaca, incet-incet devin si senila.

13 fix (de la data conceptiei )

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput