Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Aaaaaa... gata, mi-am amintit! Era vorba de consumul de dulciuri in timpul sarcinii.

Doctora mea mi-a recomandat s-o las mai moale cu dulciurile, pentru ca gravidele prezinta un risc mare de a dezvolta un diabet pe perioada sarcinii. Cu atit mai mult, daca sunt cazuri in familie (eu il am pe tata diabetic, insa eu am glicemia mereu scazuta, din cauza asta si simt nevoia mereu sa bag bomboane sau alte alea la greu). Insa trebuie sa rabd si sa iau in serios treaba asta, desi e crunt pentru mine (chiar acu' molfai la o bomboana, yummy!). Anyway, ma simt mereu vinovata, cind desfac plasticu' de pe bomboane. E timpul sa iau in serios ce mi-a zis doctora, asa ca am decis sa le raresc (parca as vorbi de tigari, poftim dependenta de bomboane, na!)

13 fix (de la data conceptiei )

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aida...si eu sunt dependenta de bomboane..si numai stii ce sa zici?Uita-te la burtoiul meu si gasesti imediat ceva de zis!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Diana, mutlumesc.Tinsa te anunt ca salopetica e cumparata din Romania de la Rococo de la Sfantul Gheorghe.Am dat 990.000 pe ea.Insa modelul jos la pcioare i l-am facut eu la croitor.Era dreapta si eu nu suport pantalonul drept...asa ca l-am facut evazat!E comoda, ma simt bine in ea..si ma araat gravida...lucru care imi place la nebunie.Ca spre deosebire de tine..eu cu salopeta mea..iau loc si daca nu vreau in autobuz sau oriunde!ASa ca fii smechera!SI ai dreptate cu E-urile..de-aia eu mananc si beau cat mai natural posibil..in afara de cateva bomboane si branza feta..putin asa ca alta branza care sa imi placa aici n-am gasit!
VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vreau si eu haine de gravidutza!!in primul rand pt ca am rau de metro si dimineata knd merg eu e f aglomerat si nu e nicioadat loc liber..evident ca nici nu mi-l doneaza nimeni!ii urasc pe cei care stau pe scaune fara motiv!!!da la mine nu se vede burtica deloc..imi fac o mie de nervi in fiecare zi! as bate pe toata lumea de pe scaune si pe toata lumea care se imbranceste..vai am niste nervi in ultimul timp..nu mai suport deloc aglomeratie de pe strada..din mijloacele de transport in comun,din magazine..doamne cat mai injur dimineata in gand..pana acum nu mi se parea asa,dar parca prea de tot e in bucurestiul asta..
tina dragutza salopeta..si pe mine au inceput sa ma stranga blugii dar doar atunci cand stau jos..oricum mai am de asteptat sa creasca ceva burtica pana sa intru intr-un magazin de gravidutze..
inca ceva..ce parere aveti de cumpararea unor lucruri pentru bebe din timp?sunteti superstitioase?eu de abia astept sa dau iama in magazinele de bebelusi ador hainutele alea mici si toate produsele destinate lor..n-o sa am rabdare pana la 8-9 luni sa cumpar cate ceva pt bb..si nici nu sunt asa superstitioasa ma abtin cu greu sa nu intru de pe akum si asta pentru ca tati mereu imi spune k avem timp..kred k el e superstitios..
pupici pt burtici! io12+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Aida...si eu sunt dependenta de bomboane..si numai stii ce sa zici?Uita-te la burtoiul meu si gasesti imediat ceva de zis!

Hai ma, ca nu de la bomboane ai burtoiul Esti in aproape 16 saptamini, nu te mai stressa atita :))

Ca tot vorbeam de dependenta de bomboane, mi-am adus aminte de o "fosta dependenta", de acu' 3 ani: fumatul. cum citeva nopti am visat pentru a doua oara ca fumam si ma simteam vinovata pentru ca-i fac asta lui bebe. Acu'... in realitate, io fac asa cu bomboanele, da' nush de ce nu visez ca maninc bomboane, ca sa ma apuce si atunci vina si mai tare. Oricum, cam aberez, asa ca ignorati-ma :)))

Si eu vreau sa mi se vada burta, da' deocamdata numai cind am tricou se vede... Daca mai adaug un pulover si o geaca, sunt ca si cum n-as mai fi! Da' lasa ca mai e putin, ha ha haaaaa... (ma frec pe miini)

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

M-am intors de la controlul de 20 de saptamani de la München. Suntem tare fericitiiiiiiiii! Bebe e bine, dr spune ca risul a trecut si ca e totul in ordine e bine sanatos, toate organele sunt dezvoltate normal si ... e FETITA, asa cum si-a dorit Daria (e superfericita acum) si se pare ca o va chema ANNA( la al doilea nume nu ne-am hotarat inca), asa cum i-a spus surioara ei daca va mai amintiti. Ce sa va mai zic, are 308 gr. si talpica masoara 3,31 cm (mare, nu?). Multumim lui Dumnezeu ca a aparat-o si ca este sanatoasa!
Si voua fetelor va multumesc ca mi-ati fost aproape toata perioada asta grea! Va pup pe toate !

Danielaneda bine ai venit! Sarcina usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa! De data asta va fi sigur bine!

LauraIoana, imi pare tare rau! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta!

Tina, ti-am vazut pozele, ce burtica frumoasa ai!

Catrinel17 incearca sa nu te agiti prea mult cu targul de carte, sa nu-l obosesti pe bebe!

Dianad si eu la fel sunt cu mirosurile de detergent, doedorant, sapun. Ba mai mult, imi cumparasem cand am fost in concediu un parfum care mi-a placut mult si acum nu-l suport de nici o culoare . Multam de informatiile privind mancarea!

Am fugit la nani ca suntem franti!

toate burticile,

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 20+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

DianaD sa stii ca este extrem de simplu sa faci aceasta ciorbita(de sfecla rosie).Iata ce-ti trebuie si cum se face:
-1 morcov mare
-1 ceapa mare
-1 telina potrivita
-1 pastarnac potrivit
-1 sfecla rosie mare(cca 600 gr)
-bors(dupa gust)
-Vegeta (sau Maggi)
Umpli o oala de 3-4 l cu apa si o lasi sa clocoteasca.Adaugi morcovul.pastarnacul,telina(date pe razatoarea mare),ceapa tocata marunt,vegeta si jumatate de sfecla,tot rasa pe razatoarea mare.Poti adauga si un strop de ulei,dar sa stii ca este f.buna si fara.Lasi sa fiarba,si cand legumele sunt fierte torni borsul(fiert separat).Dupa alte 5 minute,adaugi cealalta jumatate de sfecla(rasa),astepti sa se coloreze ciorbita(2,3 minute) si iei oala de pe foc.Pui leustean tocat marunt,capacul deasupra si ...gata.Daca in farfurie o dregi cu smantana este absolut delicioasa!!!!!Pofta buna ca mie ...deja mi-e pofta!

ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Ama_kaly eu am luat salopetica de cand nu aveam burtica mare mare si oricum iti face ea burtica..!E super!
Pai ma Aida...eu n-am zis ca burtoiul e de la bomboane.De fapt m-am exprimat eu gresit...Burtoiul e de la bebe si de la cei 4 litri de apa care ii beau ziua si alti 4 noaptea.Anyway..si eu sunt addicted la bomboane asa ca nush ce-oi face!
CATFELICITARIIIII!SA DEA DUMNEZEU SA CEASCA MARE SI VOINICA SI FRUMOASA CA DARIA.CA TARE FRUMOASA E.AVETI GRIJA DE VOI SI D-ZEU SA VA AJUTE SI DE AICI INAINTE!NUMAI BINE.PFOAI CE MA BUCUR!
AndreeaGeorgiana AM inteles sa traiti.De-aici incolo stau cuminte dar cu o conditie veniti voi sa imi faceti curat si de mancare oki?[:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...uf! pai mie nu-mi raspunde nimeni? am facut greseala sa postez aseara pe pagina 10 si n-a mai citit nimeni, sunt pe ultima suta de metri si chiar asteptam ceva idei inspirate din partea voastra (ziceam ca nu vad decat bb in fata ochilor si mintea mea nu mai debiteaza nimic surprinzator pt aniversarea celor 9 ani de casatorie care e taman maine, adica la voi... azi). Cele matinale si pline de idei nastrusnice, please!!!, sariti in ajutorul meu. Dar avand in vedere timpul scurt care mi-a ramas, ganditi-va la ceva simplu si de efect.

Apropo de echografia de 500$, m-am socat, aici cu trimitere de la medic, e gratuit, iti acopera asigurarea de la guvern. Doar daca vrei sa faci in plus ceva analize sau investigatii de capul tau, mergi la clinica privata unde platesti.

V-am pupat si astept ideile voastre!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura Ioana,condoleante pentru bunica ta. Iti doresc putere sa treci peste aceasta suferinta si sa iti revii repede.
Kim, eu, de obicei, imi place cand aniversam ceva ani de la casatorie sa ne luam ceva care sa ne ramana amintire: un CD, un aparat foto, ceva ce stim ca avem nevoie si poate e mai scumpicel, asa ca profitam de sarbatoarea asta ca lucrul sa capete valoare sentimentala.
Factura de la eco am primit-o ca tocmai in ziua cand am facut ecografia, trecusem pe alta asigurare medicala si nu aveam nimic la mana. Nu tu card, nu tu enrollment form. Asa ca mi-au facut eco si m-am pomenit acasa cu bill de peste $500. Normal ca eu am trimis-o mai departe la actuala companie de asigurari si pana la urma nu am dat nimic din buzunar.
Dar asta m-a pus pe gandit ca daca doctora nu-mi va recomanda vreun ecograf din motive medicale, macar stiu la cati bani ma astept sa scot din buzunar.
Tina, eu voi naste la Penrose Hospital cu dr. Andrea Lerch sau medicul de garda.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput