Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaariadna spune:
Buna dimineata la burtici!
Kim, eu pot sa-ti spun ce facem noi mereu in ziua aniversarii...o iesire la restaurant e obligatorie...iar daca ne nimerim in Bonn mergem in cafeneaua unde am mancat un mic dejun copios in ziua respectiva, inainte de cununia civila.
Deasemenea ne facem niste mici cadouri, sau, cum zicea si Ciuf, ne cumparam o chestie mai mare de care sa ne bucuram amandoi.
Oricum, inca o data, aniversare fericita si la inca multi ani impreuna!!
Catrinel, ma bucur ca totul e ok! Cu hemoroizii am avut toata sarcina trecuta probleme, eu mai foloseam unguentul Haemo Exhirud Bufexamac Creme, dar sa stii ca ajuta numai pe perioada scurta. Intr-adevar am scapat de ei abia cu nasterea si acum, la a doua sarcina nu am deloc...desi ma asteptam la ce-i mai rau...
Laura Ioana, imi pare rau pentru bunica ta!
Tina, frumos cine poate sa ia in sarcina numai cate 2 kg pe luna. Asa scrie la carti, dar realitatea e de multe ori altfel... Eu la sarcina trecuta am inceput din saptamana 16 sa iau constant cate 5 kg la fiecare 4 saptamani. Efectiv la fiecare control aveam 5 kg mai mult. Durere! Am incercat sa mananc mai putin, sa ma misc mai mult, nimic. Am o frica sa nu incep iar asa.
Am citit si ca bei multa apa. Din ce mi s-a spus mie mereu de catre doctori, asa e foarte bine. Chiar cand aveam picioarele umflate si unii medici prin Ro recomandau sa se bea putin, in De ramaneau la recomandarea lor. Si eu incerc sa beau cat mai multa apa.
Cat, FELICITARI pentru printesica Anna!!! Si ma bucur mult ca e sanatoasa si se dezvolta bine!
Cat despre dulciuri, subscriu si eu la punctul de vedere ca nu sunt prea sanatoase, mai ales in cantitati mari. Si cine poate sa se abtina e bine sa o si faca. Eu ma stiu si daca mi-e pofta ma ia aproape cu dureri daca nu o satisfac...bine ca cel putin pana acum am fost ferita de diabet sau alte neplaceri.
Eu am fost ieri din nou la eco, doctorul asta a masurat vrute si nevrute, toate chestiile posibile care se puteau masura. Sexul nu l-a confirmat, dar asta pentru ca puiul era mereu cu picioarele incrucisate. Oricum bebe se dezvolta foarte bine, totul arata normal, la masuratori a iesit ca are 25 cm si 410 grame. Asta ar corespunde unui pui de 21 saptamani, deci cu o saptamana mai mare. Nu ma mira, ca si la sarcina trecuta era la fel, puiutul meu e pana in ziua de azi mai mare decat media, normal, ca eu si sotul meu suntem amandoi lungi.
Ups, m-am intins cam mult in dimineata asta. Va pup si o zi frumoasa la voi toate,
Ariadna,
20+
andan spune:
Salutare burtici ![]()
Hop si eu - dar numai in trecere, ca azi am chef de lucru si trebuie sa profit de el. Noutati noi nu avem - ma simt in continuare bine, dar ma apuca tremuriciu' cand o vad pe TINA cum se bucura ca a inceput sa aiba greturi. Draga mea, ma bucur ca te bucuri, ca as minti sa zic ca ma bucur pentru tine. Sper doar sa nu te chinuie cum m-au chinuit pe mine si cum inca le mai chinuie pe unele fete (dragele de voi).
LAURAIOANA imi pare tare rau pentru bunica ta ![]()
CATRINEL succes la targ si sa ai grija de tine. M-a apucat nostalgia targurilor de carte cand am citit ce ai scris. Si eu lucrez in domeniu si anul asta, din motive de
am sa ratez targul de toamna de la Bucuresti.
CAT, felicitari pentru fetita
. Si eu vreau (in caz ca nu m-ati auzit de primele sute de ori cand am zis chestia asta)!
TINA, daca nu se schimba nimic (ca ma bate un gand de clinica particulara), am sa nasc aici, la Maternitatea din Oradea, cu doctorul Radu Sabau.
Gata, am plecat la treaba. Va pup pe toate - mamici si bebici fara discriminare 
Andan
16 fix
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
Pispirica spune:
Neata fetele!
In dimineata asta sunt mai bine. nu ma mai doare asa de tare maseaua, azi chiar pot sa si vorbesc. Ieri m-a trimis seful meu acasa si mi-a dat si un paharut mic de Metaxa sa tin la masea. si prima gura pe care am luat-o am tinut-o cat am tinut-o si am inghitit-o
. stiti ceva? M-am facut prastie 

. Am juns acasa m-a apucat si sughitul 

. Dar nu m-a mai durut asa de tare maseaua. stii ce nu-i rau sa tii alcool la masea? daca mai si inghiti o gurita ala esti.
Laura Ioana imi pare rau pentru bunica ta. Condoleante si ai incearca sa ai mare grija de tine, desi stiu ca nu e usor 
Mama tina ce de apa bei. Bravo tie. Eu nici macar un litru nu cred ca beau pe zi. Stiu ca e naspa, dar o sa incerc sa beau mai mult.
Tu si aida o doua dulcicoase 
Cat felicitari si pupici multi. ai vazut ca pana la urma a iesit totul bine. Are D-zeu grija de noi. Ce bine ca ai aflat ca e fetita. Banuiesc ca Daria e cea mai fericita, nu? Tati e fericit? sau vroia baietel? Nu-i nimik nu e timpul pierdut nu? mai e loc si de al treilea...![]()
![]()
Pup burtici
Catrinel ai grija de tine pe acolo pe la targ. nu te agita si nu te obosi. incearca sa te fofilezi, poate tine. Iti tin pumnii sa nu te intorci foarte obosita. Cat tine targul asta?
pup fetele si bebei
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
danielaneda spune:
Buna burtici!
Kim multumesc pentru urarea de bunvenit. De fiecare data cand am sarbatorit aniversarea casatoriei cel mai potrivit lucru pentru noi a fost sa avem o cina romantica
in timpul careia sa povestim lucrurile importante pe care le-am petrecut impreuna, iar el, care este dragutz de fiecare data imi aduce flori si imi face mici surprize
. Eu am incercat sa adopt o tinuta mai sexi in cazul in care ramaneam acasa
. Cadourile le pastram in general pentru zilele de nastere sau craciun.
Cat felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa! CU SIGURANTA VA FII BINE!
Cand o sa am timp o sa va povestesc si prin ce am trecut pana acum cu bebelusa, dar noroc ca am un doctor bun!
Ca sa abordez subiectul grautatii va pot spune ca pana acum am luat 3 Kg, iar doctorul a spus ca este cam mult, dar eu cred ca este normal mai ales ca doar sani au crescut cu 0.5 kg.
. Norocul meu este ca, de cand am ramas insarcinata, nu suport dulciurile, nici nu vreau sa aud de ele; dar in schimb prefer placintele facute in casa, painea calda si alte produse pe baza de faina. Spun ca este noroc pentru ca nu voi avea probleme cu dantura care deja a inceput sa ma doara din cauza calciului pe care mi-l ia bebelusa.
Sunt fericitaaaaaaa!!!!!!!

. Aseara cand stateam lungita in pat, foarte relaxata am simtit-o pe Raluca!
. e super!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Tati a vrut sa simta si el dar nu avea cum pentru ca miscarile erau prea usoare
. Sper ca in curand sa o poata simnti si el!
Va pup!
Daniela
16+
Tina_Welsh spune:
Kim, ti-am dat un Pm cu aniversarea..!Inca odata Sa va dea DOmnul multi ani fericiti de aici inainte!
Ciuf am inteles sa traiti.Am adaugat datele!Si multumesc!
Ariadna, stiu ca asa scrie la carte..de parca eu ascult!In fine nu stiu ce sa zic cateodata am impresia ca beau prea multa apa...oricum si pipi fac destul de des..asa ca o elimin!
Andan, ma bucur de greutri si mie nu mi-e frica de ele si uite ca fuse si se duse.O zi ma apuca o zi ma lasa si tot asa!:)AM adaugat si datele tale si iti multumesc!
Pispirica esti o dulceata...pfoai ce tare ai fost cu gura de Metaxa!Hehehe!Fetelor apropo de alcool de mult ma tin sa va intreb..eu am baut o bere pe saptamana..nu de alta dar mi se facea pofta..credeti ca dauneaza?Mie multa lume mi-a zis ca e chiar recomandat sa bei o bere pe saptamana si mai ales in timpul alaptarii!Voi ce ziceti?
Danielaneda, felicitari pentru miscarile lui bebe.Vezi?Ziceai ca vrei sa o simti, nah ca ai simtit-o!Uneori o sa loveasca mai tare si atunci poate si tati sa simta.Tati meu a simtit de 2 ori pe bebe pana acum!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Pispirica spune:
eu in greutate am luat 2 kg si jumatate. dar sincer jumatatea cred ca e de la constipatie
scuze...
kim ce zici de o partida de sex sanatoasa de s-o tina minte? 

oricum felicitari si multi ani inainte fericiti 
Pispirica's album
Pispirica spune:
Tina eu dimineata merg cu un coleg si sotia lui care a nascut anul asta prin iunie. Si pentru ca inca alapteaza ca sa nu-si piarda laptele in masina pana la servici bea in fiecare dimineata o cutie de bere, numai ca e fara alcool. Eu stiu ca un paharut de vin, un pic de bere chiar nu strica. ideea e sa nu se exagereze. 

un pic de alcool nu cred ca a facut rau la nimeni. parerea mea!
danielada ce misto ca ai simtit-o pe ralucuta cea mica. felicitari.
eu o singura data l-am simtit pe bebe si de atunci nik. oare sa ma fi inselat? vreeeaauuuu si euuuuuuu
Pispirica's album
corinag spune:
Buna burtici,
Laura Ioana, condoleante pentru pierderea bunicii!
Pispi, ar trbui sa-ti treaca si durerile dupa dusca de alocool. apropo, primul doctor care mi-a supraveheat sarcina trecuta, Dr Lemnte/polizu, imi spunea ca de cate ori sunt incordata sau ma doare capul, sa beau f putin coniac de buna calitate. si ma conformam, chiar cu placere. Acu' dr mea mi-a interzis sa beau alocool.
Catrinel17 join the club: am patit-o rau cu hemoroizii la sarcina trecuta. acum am inceput un fel de regim:fara cafea, alcool, afumaturi, manc grase, carne in exces.Sper sa nu mai ajung la incizie.
M-am ingrasat aproape 1 kg, dar sanii au crescut in volum sunt durerosi, cam ca in perioada alaptarii. Burtica a inceput sa se vada.
Mulumesc fetelor ptr felicitarile la adresa Ilincai.Veti vedea si voi cat sunt de minunati sunt puii vostri, cata dragoste neconditionata impart mai ales cu voi, cu mamicile.
diseara ma duc la eco la dr Iosup sa vad cum e cu pliul nucal.
Pupici
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 10sapt
Ilinca mea
dananita spune:
Salut!
Laura Ioana condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!
Tcelen uite ce nume imi plac in combinatie cu Maria: Ana, Daria, Diana si ...
Maria Mirabelaaa![]()
Nshiro multumesc pentru urari!
Danielaneda bine ai venit!
Biuta cred ca ti-ai luat pulsul cu succes si stai linistita, nu se loveste el asa usor!
Tina mai usurel cu dulciurile ca poate si BB sa faca diabet nu numai tu!
Andreea Georgiana multumim de reteta. Incercam in weekend daca stam pe langa casa.
Cat felicitari pentru Anna! Ma bucur ca sunteti bine!
Mai are cineva probleme cu somnul? Acum sunt ca si beata pt ca am dormit de la 10pm la 1am! Atat! Am patrulat toata noaptea, m-am uitat la Tv, am citit (de obicei asa ma fura somnul), am rontait, am "chinuit" pisica nelasand-o sa doarma ...orice numai sa dorm n-am reusit.
Ieri am fost la dr si am aflat cu stupoare ca am vorbit si mangaiat niste contractii
Da, Da!! Credeam ca bb se inghesuie spre buric pt ca n-are loc sau face acrobatii si cand colo aia era contractie!
Bocanila e din ce in ce mai activ si in special seara taziu si dimineata devreme.
Cat despre greutate...la 1.64 aveam deja 61kg (mult rau, dar eram in plina cura de slabire-cu rezultate vizibile- cand am ramas insarcinata). Acum am tot 1.64
dar 64kg si cred ca se vor pune kg pe mine "garla" ca incepe sa-mi creasca apetitul
Ciocanila sa fie sanatos si surplusul il rezolv eu!
Zi cu soare in continuare!
PS: ce frumos straluceste in Bucuresti!
Danutza
dutza
Alexandru
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
dananita spune:
Banc de descretit fruntile fetlor cuminti cumintele si cam tacute:
Ce-l intreaba o frigida pe barba-su dimineata? "Ai mai stat mult aseara?"
Observ ca voi sunteti active numai cand lipsesc eu! Ha! Aveti ceva cu mine!
Danutza
dutza
Alexandru
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!