Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 8
adar spune:
Pupam burtoasele...
Am intrat sa va spun ca noi suntem fericiti, ca bebel face scandal prin burtica si il simt din ce in ce mai bine si mai des si sunt un om fericit. Tcelen, ai avut dreptate: cu mana pe burtica e senzational!!! Se simte mult mai bine!
In alta ordine de idei, am o intrebare: a murit cineva din familie si tata zice ca ar fi frumos sa participam si noi...

...problema e ca e la Bacau iar pe drum facem cam 4-5 ore...si nu prea cred ca e tocmai bine. Voi ce ziceti, sa risc? ca eu 80% zic sa nu mergem.
Hai, pupici multi la mamici si bebei si vorbim mai tarziu!
adar, 16+
http://community.webshots.com/user/adarr103
Pispirica spune:
corinag ce fetita frumoasa ai. e un vis. felicitari!
dananita eu acum slava domnului nu mai am probleme cu somnul. adica reusesc sa dorm noaptea. pe la 12 sapatamani cam vreo 2 saptamani parca ma trezeam in fiecare noapte la ora 3 punct si nu mai reuseam sa adorm nici batuta.
in general eram o persoana care iubea somnul la nebunie. as fi putut dormi si 12 ore ca n-aveam nici o treaba, iar in we ma uita domnul in pat.
in schimb de cand am ramas gravi nu mai sunt asa de somnoroasa. acum dorm noaptea, nici macar la pipi nu prea ma mai trezesc, dar dimineata, desi ma ridic greu din pat pentru ca mi-e lene (vad ca lenea nu mi-a trecut) am o energie de nu-mi vine sa cred 
. a ajuns sotul meu sa doarma mai mult ca mine care conduceam detasat de departe...
adar nu cred ca e vorba de risc. ai inca o sarcina destul de mica. problema este doar daca te simti tu in stare. ca daca simti ca nu poti sa faci drumul mai bine stai acasa. mai ales daca nu e cineva foarte apropiat, iar prezenta nu este absolut obligatorie. probabil ca se va supara un pic tatal tau dar o sa-i treaca, nu? si oricum inmormantarile sunt deprimante, te intristeaza orice ar fi. mi-e mila si de saraca laura ioana cred ca numai tu decizi
pupicei
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
DanaR spune:
Ma laud si eu:
Am 14 saptamani si o zi si Bebe-le meu misca!
La-am simtit acum o saptamana dar am zis ca mi se pare si saptamana aceasta a fost foarte activ in fiecare zi, mai ales dimineata cand sunt si eu foarte agitata la servici.
In rest toate bune.
Tratament cu progesteron injectabil la 10 saptamani si mai departe la 12 saptamani 10 zile de utrogestan pentru a evita pierderea de sarcina, au am pierdut anul trecut o sarcina la doua luni. Acum avem deja trei luni si doua saptamani.
Va dorim la toate numai bine si pupici pe burtici.
DanaR
P.S.
Ziua mea de nastere pentru cine face lista de la inceputul fiecarui capitol: 08.04.1974
adar spune:
TINUTOOOOO, IO SUNT NASCUTA PE 7 AUGUST !!!!!!!
http://community.webshots.com/user/adarr103
Laura Ioana spune:
multumesc fetelor, sunteti niste dragute ca va ganditi la mine!
Cat felicitari pentru fetita! Cred ca ce veselie e pe capul vostru acum!

Adar cel mai bine intreba-l pe dr tau daca te lasa sa mergi. Pe mine nu ma lasa inca sa merg la Iasi la eco 3D. Si daca tu simti ca nu e bine, atunci stai acasa ca cel mai important e bebe al tau!
Pispi sa inteleg ca ti-ai facut anestezie generala pentru masea
Macar sa nu te mai doara, mama ei de masea
Laura
18+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
DanaR, am trecut datele.Te rog sa imi dai si medicul daca poti si spitalul la care vei naste.Tu acum de fapt ai intrat in trimestrul 2!La 14 saptamani, pentru ca se calculeaza +2 de la UM!Deci ar fi fix 12 saptamani de sarcina de la data productiei!![]()
Adar am inteles sa traiti!Sfaturi nu iti pot da ca nush ce sa zic!Dar ce pot sa zic este ca sunteti un cuplu simpatic si o sa aveti un bebe frumos!
Slaba activitate pe-aici fetelor!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tinuta draga,daca ai sta si tu mai aproape de mine(adica in Bucuresti),tare as veni sa te ajut la trebuta,nu de alta dar imi place la nebunie sa gatesc si,de cand sunt ceva mai libera imi rasfat iubitul sot in fiecare zi,cu alt fel de mancare...si cu desert.Macar atat sa fac daca
nu!
Multumim pt. actualizarea datelor!
Dananita sa stii ca inainte de a ramane insarcinata,nu prea aveam probleme cu somnicul,dar de cand a aparut bebita in burtica,noaptea apar insomniile care,corelate cu multiplele plecari la pipi,imi dau o teribila stare de nervi.dimineata in schimb,nu m-as mai ridica din pat.eu sunt de cand ma stiu o somnoroasa incurabila,iar in weekend(la fel ca Pispi) as sta doar in patic.
Am inteles ca in ultimul trimestru vom avea mari probleme cu somnul de noapte,asa ca ...vom sta pe net.
Mai ai pisica inca???????Eu le urasc de cand prietena mea a avut probleme din cauza lor,in timpul sarcinii.Ai mare grija!!!
Corinag ce...Ilincuta frumusica ai!!!Vedeti,am spus eu ca fetitele sunt mai dulci.Sa-ti traiasca!
Cat felicitari pentru fetita!Ne-am cam inmultit noi,

cu fetite.
Mai este vreuna dintre voi care ar manca doar acrituri?Eu mananc seara,in pat,gogonele murate(rosii) taiate marunt si beau zeama de varza(ambele din productie proprie).E bine oare,ca dr. zice ca da?!
ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ama_kaly spune:
in sfarsit..pun si eu poza cu bebe de la eco!l-am trimis pe tatic pana la urma sa o scaneze si acum pot si eu sa ma laud cu bebelul meu..
tina azi noapte am visat ca dadeam iama prin magazinele de bebelusi si de gravidutzei in cautarea unei salopete comfortabile
n am gasit asa ca i am luat niste lucrusoare lu' bebe..ROZ!hmm..sa fie oare vreun semn k e fetita?iar eu care vroiam atat de tare un baietel..in fine ce-o fi sanatos sa fie si de acum incolo!
va pupic si bebei sanatosi la toate!
poze eco bebe la 11sapt aici:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
Irina71 spune:
Fetelor sunt foarte 

Ieri am facut analize de sange si de urina - rutina, am crezut eu. Cand colo, sunt suspecta de infectie urinara.
Trebuie sa astept si rezultatul de la urocultura (deocamdata am doar analiza urinei, si mi-au iesit : epitelii plate, leucocite si flora microbiana - frecvente, si normal era sa iasa ABSENT .....)
Cica daca rezultatul este NEGATIV, am raspunsul maine, iar daca e vreun streptococ, poimaine.
Chestia e si ca de cateva zile ma doare burtica, jos, ca si cum as avea anexita. Dar am pus-o pe seama intinderii ligamentelor.
Oi avea voie sa ma spal cu ceai de coada soricelului + galbenele ? (doar pe deasupra, fara sa bag degetele inauntru). Ca nu prea as vrea sa iau antibiotice, chit ca or fi de-alea permise.
Deocamdata mi-a dat sa iau ( e vorba de dr. de familie) Calciu lactic si Tardyferon Fol (niste prenatale cu fier mult).
Dar ginecologul meu nu mi-a dat sa iau pana acum prenatale, a zis asa "daca tu ai luat 10 kg in primele 3 luni, cate vei lua cu prenatale ?).
Deci le-am cumparat, dar nu stiu daca sa le incep. Apropo de greutate : inainte de a ramane gravi aveam 65 kg la 1.70 m, iar acum am 78 kg. 
Cand va aud pe voi ca ati luat 1-3 kg, raman cu gura cascata ....
Tinuta, sa stii ca pe ginecologul meu de aici din Constanta il cheama Dantes Florian si sper sa nasc tot cu el (sa fie de garda atunci)la maternitatea din Constanta.
Pup toate fetele, fara deosebire. 
P.S. Bebe doarme toata ziua, iar noaptea misca
Am imbulinat-o daca si dupa ce va iesi va face la fel - ma asteapta multe nopti albe 

Irina.
20+
Multe poze cu mine
danielaneda spune:
Mai dragutzelor nu stiu cum voi aveti probleme cu somnul de noapte ca eu as dormii non-stop. Sunt zile in care adorm pe la 7 seara si ma trezesc la 7 dimineata.
Si aseara era cat pe ce sa adorm pe la 8 dar tati ma rugat frumos sa mai stau cu el de vorba, ca de
nici nu putea fii vorba... Saracutul a inceput sa se cam plictiseasca, si il cred, dar ce sa fac daca nu ma pot abtine...![]()
Cat despre poftele de acrituri ce sa mai zic,
sunt innebunita... numai ca am arsuri la stomac daca mananc ceva acru, si asta mi se intampla de cand am ramas insarcinata. Cu toate astea tot mananc ![]()
Pispi nu fii dezamagita ca o sa simti si tu! Iti recomand sa te asezi intinsa confortabil pe pat cu burtica dezvelita si sa tii mana pe burtica.
. O sa simti un fluturas sau un viermisor
![]()
![]()
Pupici pt. burtici
Daniela
16+