Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Irinuca nu te necaji prea tare, ca e destul de frecventa infectia urinara in sarcina. Mie mi-a recomandat medicul ginecolog sa beau (cand am fost suspecta de infectie) ceai de coada calului (nu in cantitati f mari, asa o cana doua/zi) si multa apa pt a evita infectiil viitoare, iar dr de familie mi-a spus sa beau intr-un pahar cu apa 4-5 picaturi de albastru de metil, dupa care ai sa faci pipi verde si care cica te mai curata.
si sanatate
Laura
18+
Puiutul meu
tcelen spune:
LAURA IOANA,condoleante,Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
CAT,felicitari ptr fetita,sa creasca mare in burtica la tine si sanatosa!
DANANITA,multumesc ptr combinatia de nume,am sa le trec pe listuta ,sa le arat si sotului meu!
andreea georgiana,multumesc ptr felicitari
fetelor eu m-am simtit foarte rau azi-noapte,pe la trei m-am trezit,cu o durere mare in zona ovarelor,apoi niste contractii,de nustiam ce sa mai fac,imi faceam tot felul de ganduri!am luat 2 NO-SPA si m-am intins in pat incercand sa adorm,dupa vreo doua ore cand s-a calmat si uterul si durerea,a inceput sa ma doara inima si tot asa,pana la ora 7 cand m-am dat jos din pat,sa duc baiatul la gradinita!
am vrut sa intru mai devreme pe net sa va povestesc,dar pana acum nu mi-a mers netul!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Tina_Welsh spune:
Andreea, te rog, daca poti numai vb de zeama de varza si bors, ca pe bune vin la Bucuresti.Eu aici nu gasesc asa minunatii...si mi-e o pofta de ma urc pe pereti.
Irina sunt de acord cu Laura.Nu iti face multe griji.Bea mult lichid.Cat despre ceai nush ce sa zic.Iti multumesc pentru date si iti tin pumnii, o sa fie totul bine.Prenatalele nu le iei pentru tine, le iei pentru bebe.Si multe prenatale n-au nimic aface cu greutatea.Pune mana si ia prenatale.ca si eu am luat o groaza de kg dar o sa fie bine dupa aia.Fa miscare si numai manca mult seara.Si asta e.Dar ia prenatalele!EU iau din saptamana 6 de sarcina!SI bebu meu in loc de 10-11 cm la 13 saptamani are manca-lar mama 13.03!Acum nush cat mai are!
Tcelen,
fata.De la ce oare sa fie?Ai sunat medicul?Ce a zis?Daca nu pune mana si suna-l.Iar ai facut efort prin casa?Zi repede ca te pap cu totu!AI vazut burtica mea!![]()
![]()
![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
danielaneda spune:
Daca tot a venit Irina 71 cu problema ei , haideti sa va spun pe scurt cum a decurs sarcina mea:
Dupa cum stiti am incercat 1 an si jumatate ca sa ajung la aceasta sarcina, dupa o sarcina oprita in evolutie
La prima consultatie 10+ s-a stabilit ca sarcina nu arata destul de bine, si ca este mai mica decat ar trebuii 

. Deja ma gandeam ca o sa am aceeasi problema
!
deja ma rugam sa nu mi se intample dinnou o nenorocire
Doctorul mi-a recomandat Pregnyl injectabil, la 4 zile, cate 4 utrogestan pe zi, 4 MgB6 pe zi, 1 aspenter pe zi; pana ajung la 14 saptamani. Iar la 14 saptamani sa fac o eco 3D.
La 12 saptamani am fost dinnou la consultatie ca sa vad ce face bebe. Cand m-am suit pe masa si a incercat sa vada bebeul, nu se vedea nimic
. Mi-a recomandat sa bag pumnii sub mine si sa ridic fundul. Deja ma asteptam la o veste proasta. Simteam cum inima imi bate in creier. Tati care a participat la fiecare consultatie avea ochii scosi din orbite indreptati catre monitor [:0, si isi freca mainile nervos...Pentru o secunda am retrait ceea ce mi se intamplase in urma cu cateva luni
.
Intr-un final apare o imagine care se misca putin....offffffff.... TRAIESTEEEEEEEE
. Pentru mine conta ca traieste, gandeam ca restul problemelor se pot rezolva cu medicamente. Doctorul mi-a confirmat ca totul este ok, desi nu parea foarte multumit.
La 14 saptamani am facut eco 3 D, unde am si aflat ca este fetita. La aceasta eco medicul mia- sugerat sa ma odihenesc cat mai mult si sa nu fac efort deoarece am colul mic. Atat!
Continuarea maine, ca mai plec si eu acasa!
Pupici
Daniela
16+
tcelen spune:
TINA,nu am facut efort deloc,numai stiu ce sa mai fac!intrerupsesem duphastonul,acum am inceput iar sa-l iau,ptr ca mi-a zis doctorul ca daca simt nevoia sa iau in continuare ca nu face nici un rau la bebel!el mi-a zis ca unele dureri si contractii sunt normale dar la mine este a treia oara cand se intampla si in mijlocul noptii!
si vreau sa va ,mai intreb ceva,poate stiti sau gasiti voi pe net ca eu nu gasesc ,eu anul trecut tot asa cand era frig am facut o criza de tahicardie cu dureri puternice in piept ,dureri care m-au tinut pe aproape toata durata anotimpurilor friguroase,atunci cardiologil mi-a recomandat metoprolol si nitropector,acum vad ca de doua zile a inceput sa ma doara iar in piept si nustiu ce sa fac daca sa iau ,macar nitropectorul sau nu!!!!???!!!asta pana o sa ajung la un cardiolog iar ca sa intreb!!!!!
va pup
TINA ti-am vazut burtica ,aproape cat a mea!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iarta-ma Tinuta,am uitat ca unele 

nu au acces la aceste bunatati strict romanesti.Dar atunci cand vii acasa,neaparat sa treci pe la mine sa-ti dau.Promiti?
ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aida_o spune:
tcelen, draga mea, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc decit sa mergi la doctor (eventual la urgenta) daca vezi ca nu mai poti sa stai si iti tot faci griji. uite un pupic de la mine, ca sa te mai linistesti 
fetelor, hai sa v-arat porcusorii mei de Guineea. deocamdata, ei sunt copilasii mei
si-i iubesc muuult de tot :) in noiembrie se implineste un an de cind ii am.
13+
Se mareste clanul :)
dea0277 spune:
Salutare burtici,
eu m-am ingrasat cam 4-5 kg pana acum, va zic eu mai bine pe 4 cind ma duc iar la doctor.
De dormit, eu ma scol cam in fiecare noapte pe la 2-3, ma duc la baie si inapoi la dormit, rare sint noptile cind nu mai pot adormi inapoi.
Tina, merci ca mi-ai adaugat datele, o sa vb si cu doctorul meu mai multe detalii si trebuie sa sun si la clinica de maternitate sa imi fac appointment sa vizitez spitalul si ceva cursuri despre diverse.
Voi stiti cite ceva despre nasterea in apa?
Aici cred ca exista optiunea si as vrea sa aflu mai multe detalii ca parca m-ar tenta.
Andreea
18 sapt. +
Tina_Welsh spune:
Tcelen, uite ce-am gasit...la contraindicatii nu zice nimic de interzis in sarcina...http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1075 despre metoprolol n-am gasit nimic!Tcelen, pls ai grija de tine..si incearca sa suni un medic!Nu sta asa!
Andrea e ok!Stai linistita.Promit ca am sa trec insa nu stiu cand mai vin in tara!
Pfoai ce dulci sunt AIda porcusorii tai!Sa ii stapanesti sanatoasa!
Dea, cu mare placere.DIn cate am auzit si la mine exista posibilitatea de nastere in apa,cica ar fi mult mai usor si nu simti durerile la fel de tare...acum nush ce sa zic..o sa ma interesez si eu aici!

la toate si numai bine!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Laura Ioana spune:
Tcelen iti multumesc.
Aida am vazut frumusetile alea paroase, sunt simpatici rau de tot! Auzi, da' cine a fost profesionistul care a facut misto de parul lor?
Si ce stiu sa stea la poza![]()
Laura
18+
Puiutul meu