Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

da la bebele meu nu va uitati?ca de cand tot asteptam eu sa-l pun aici sa-l vedeti si voi si sa ma laud cu el..

poza bebe eco 11+sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe io12+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ama_kaly, ba eu am vazut ecografia cu bebe al tau, m-am si minunat ce bine se vede, dar cum (am mai zis!) sunt senila, evident ca am uitat sa te felicit pentru asa frumusete de bebelin(a). sa fie sanatos (oasa) si sa se faca maaare-maare (atit cit sa nu nasti nici foarte greu, normal!)

Laura, admit ca eu sunt calaul care tunde porcusorii, rar de tot il las pe sotzu-meu sa se bage, pentru ca am bibilici pe creier si mereu cind vad ca ii tunde el, am impresia ca o sa le ia cu foarfeca si o bucata de piele :)))) si zau ca e atent, da' na, uite-asa realizez eu ca uneori am impresia ca-s perfecta :P

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor...nici nush cum sa va zic ca tare rusine imi e.Dar imi calc pe inima.Astazi cand am facut cu sotu...am bagat de seama ca am o mare mancarime inauntru..dar unde nush...dar jos acolo inauntru...Oare ce sa fie?O infectie urinara?Ati mai patit ceva de genu?

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

haaaaaaaaaa Tinaaaaa! te-am prins! IAR ai prestat? ntz ntz ntz! io am crezut ca te-a mincat inainte, hihihi! naughty girl!

e posibil sa fie si o candida, io stiu ca de la aia te maninca. daca mai ai si o scurgere care miroase urit, e foarte posibil! fuga la medic!

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Am programare luni.N-am nici un pic de secretie.Nici mirositoare nici nemirositoare! O sa vedem.Multumesc mult aida.Oricum am unda verde la prestat.SI io nu sunt fricoasa ca voi!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

aida_o multumim!!asa sa fie! te pupam si bebel frumos,sanatos si mancacios! ce tare ai fost cu porcusorii..si eu realizez uneori ca ma cred perfecta..adik ca fac mai bine unele lucruri cu toate ca nu e asa mereu..dar de cand sunt insarcinata parca s-a accentuat..vreau ca totul sa decurga dupa bunul meu plac si sunt plina nervi daca nu se intampla asa! saracii nostri soti..cate vor avea de suportat in aceste 9luni..
poza bebe eco 11+sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io12+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Salutare tuturor!!!
M-am intors de la spital unde am facut serclaj
Mi-a fost fff rau dupa interventie, dar a trecut si acum e mai bine. Stau in pat, repaus fizic si sexual si sper sa fie bine.
Am uitat sa va transmit data nasterii a mea 06.08.1973, iar spitalul unde voi naste este Panait Sarbu( maternitatea Giulesti) la dr Puia.Despre sexul bebelusului nu-l stiu dar eu cred ca va fi fetita, dar o sa vedem.... Dupa 5 incercari nereusite (sarcini pierdute ) mi-e teama sa ma pronunt, daca ma intelegeti
Peste trei sapt am de facut triplu test si imi este teama sa nu fie probleme, la cat ma chinui si cate sperante mi-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mersi muuuuuuult Tina, Ciuf, Ariadna, Danieldaneda, Pispirica (sper ca n-am uitat pe nimeni) pentru urari si idei, si pt ca ati fost rapide si pe faza... Ma duc sa pun in aplicare...

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Fetelor, intru doar putin ca am treaba multa la servici. De-abia apuc sa va citesc in pauze.
Laura, imi pare rau de bunica ta, condoleante. Fi tare si daca te ajuta plansul nu sta si plangi ca e mai bine asa decat sa ti in tine.
Irina, sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie. Pana acum doua saptamani ma spalam, dar nu foarte insistent sa nu-i fac rau lui bebe. M-am dus la dr. ginecolog si am facut citologia. nu mi-a iesit Candida, nici Trichomonas sau alte boli transmisibile, in schimb mi-a iesit "alte bacterii", foarte frecvente PMN si modificari celulare benigne. Atunci nu ma durea nimic. Dr. mi-a recomandat sa ma spal cu ceai de galbenele si cu Tantum Rosa, avand in vedere ca nu aveam inca 4 luni si nu puteam lua antibiotice. A zis ca n-are nimic daca bagam degetul inauntru, ca nu-l afecteaza pe bebe. Dupa o saptamana a inceput sa ma doara in partea stanga jos. Mi s-a spus sa iau No-Spa si sa-mi fac urocultura. Mi-am facut urocultura, ieri am aflat rezultatul: nu au crescut germeni. Deci e bine, problema e ca am inceput si eu sa am niste mancarimi exact ca Tinuta, dar n-am scurgere, nu miroase urat. Si doar la citologie mi-a iesit ca n-am Candida. Nu inteleg ce e. Mi-e teama sa nu fi aparut din cauza spalarilor frcvente din ultima perioada. Oricum, concluzia era ca avem voie sa ne spalam cu ceaiuri, asa ca nu mai sta pe ganduri si treci la treaba.
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!
De un sfert de ora stranut intr-una. Cred ca ma paste o raceala.
Pa fetelor!
17+

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatzaaah!

Andreea Georgiana mai am pisica si n-o dau! O iubim prea mult si ea e foarte atasata de noi. E sanatoasa, curata si foarte bine ingrijita si nu iese deloc din casa.

Irina, iau materna cu seleniu de la 6 saptamani si mananc normal si n-am luat decat 3 kg pana acum. Eu nu cred ca ne ingrasam de la prenatale, ci de la sedentarism, mancare nesanatoasa, metabolism lent etc. Nu-l priva pe BB de vitamine numai de frica grasimii, o sa dai jos dupa!
E normal sa simtim pe BB mai mult noaptea pt ca ziua il leganam miscandu-ne si ii place sa doarma leganat

Tcelen sa iei magneziu cand mai ai contractii. Eu asa iau 2Nospa si 1magne B6 cand simt ca se intareste burta sau am dureri considerabile. Intreaba-ti obstetricianul pt medicametele de inima. Eu stiu ca sunt mai frecvente crizele de tahicardie pe perioada sarcinii. Inainte de BB luam si eu metoprolol 50mg/zi pt ca am prolaps de valva mitrala. Am intrerupt tratamentul cu 3luni inainte de BB si crizele sunt surprinzator de rare.

Zi frumoasa tuturor!

Danutza dutza
Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput