FIV 45
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Salut fetele.
Crinuta, inca 2 pumni stransi de la mine! Doamne,poti sa crezi ca am emotii? ma gandesc ca sunteti foarte aproape tu si Ceci, si sper din toata inima sa reusiti!!
Maine o sa fie bine, o sa vezi! o sa ai destui embrioni de pus !! relaxeaza-te si gandeste-te ca trebuie sa fie bine!!
Dodo,sper sa scapi de problema si sa faci si tu punctia cat mai curand!!
Ceci, succes la echo!!
Mishi, curaj si sa dea Domnul sa-ti reuseasca urmatorul FIV!
Fetelor eu am un mod de gandire (care suna destul de scump,dar ce nu face omul sa-si implineasca visul!): incerc pana reusesc! chiar daca nu-mi va iesi din prima, voi continua sa incerc, cu orice risc! si trebuie sa ma asculte si pe mine Doamne-Doamne! sper sa fie valabil si pentru voi!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Teli spune:
Fetelor , traiesc alaturi de voi fiecare moment , v-am urmarit tot timpul din umbra , dar acum nu ma pot abtine sa nu va urez si eu mult succes .
Ma emotioneaza fiecare etapa prin care treceti , eu am 2 FIV-uri nereusite la activ si imi doresc cu ardoare sa incerc din nou , lucru pe care il voi face la inceputul anului viitor.
Pana atunci traiesc alaturi de voi cele care va luptati sa aveti propriul copil.
Inca o data mult succes !
mishi spune:
buna fete!
sunt ruuuuuupta. de la ora 8 dim sunt la giulesti si am ajuns acum 15 min in casa. inainte sa mananc (ca n-am apucat pe ziua de azi), m-am gandit sa va scriu.
azi am facut analize de ureaplasma, mycoplasma si clamydia la 8 dim dupa care m-am internat o zi pentru histeroscopie. habar n-aveam ca trebuie internare si, automat, tinuta de spital, ca daca stiam ma pregateam. am fost luata prin surprindere da' asta e. la 10.30 am intrat in "proces" care a fost CUMPLIT DE DUREROS. credeam ca am trecut prin toate durerile posibile, dar asta le intrece pe toate. mi-a zis o pacienta care a mai facut asta dar care a si trecut print-un avort la un moment dat, ca doare exact ca un avort fara anestezie. pai daca asta e ca un chiuretaj, atunci NICIODATA nu voi face asa ceva chiar de-as avea 10 copii.
partea buna e ca rezultatul a fost SUPERB. totul este perfect, uter, trompe etc. am colul putim mai stramt de aia m-a durut asa, probabil.
de maine incep injectiile cu diphereline de 0.1, una pe zi, in burta, ceea ce este diferit de primul fiv cand am facut o singura data diphereline de 3.7. o alta diferenta este ca stimulare va fi doar cu menogon fara puregon ca prima oara. va spuneam ca incerc o alta "formula" ca sa nu mai trec prin aceeasi situatie ca prima oara.
oare cat trebuie sa mai indure femeile pentru a avea copii??
curaj fetelor, ca asta-i viata!
asteptam vesti bune de cele care sunt aproape de "finish" in procedeul fiv.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
lucia1 spune:
Crinuza,iti tin pumnii maine.Incearca sa fi relaxata,nu te mai gandi la nimic.eu am sa ma rog pt tine in seara asta.am sa iti calc pe urme in curand.Te anunt miercuri cand incep si eu FIv-ul.PUPICI si bafta la toate fetele care fac FIV!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/condlucia/album?.dir=/d1e0 asa am ajuns,de la primul FIV.sper ca de data asta sa nu ma mai. http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/condlucia/album?.dir=9eed&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//it.pg.photos.yahoo.com/ph/condlucia/my_photos
ceciserban spune:
Imi pare rau ca am postat de mai multe ori dar nu reuseam si am apasat de mai multe ori.Scuze;
cecilia
dodo23 spune:
Crinuta, iti tin pumnii sa fie bine la punctie maine.
Cecilia, stai bine dupa prima ecografie. Sa dea Domnul sa fie bine in continuare.
Dodo.
Monica-Elena spune:
Crinuta ma gandesc la tine astazi. Sa fi curajoasa si sa stai cumintica dupa cat poti.
Cecilia te asteptam.
la toate fetele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ceciserban spune:
Crinuta tinem pumnii azi sa fie totul bine la punctie si asteptam vesti de la tine daca te simti bine si poti sa ne scrii.
Dodo sa dea Domnul asa sa fie si tinem pumnii sa iasa bine si la tine pana la urma.
Eu sper sa fie bine azi estradiolul si sa nu mai am surprize.Va pup dulce pe toate si mai vorbim .
cecilia
mishi spune:
buna fetelor!! unde ati disparut toate? am nevoie URGENT de o informatie. unde gasesc seringi pentru diphereline de 0.1 subcutanat, ca la farmacie am gasit cu greu dar pentru insulina. la spital mi-au zis ca sunt ca acelea de insulina dar au 2 ace, unul mai mare pentru dizolvat si cel mic pentru intepat. nici o farmacie din zona mea nu are si nici la Doina nu am gasit. daca m-as duce zilnic la giulesti sa le fac ar folosi de la ei, altfel tre' sa le cumpar si nu stiu de unde
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
asi spune:
Crinuta a facut punctia si are 6 ovocite de foarte buna calitate.E ca ametita de la anestezie dar e bine.
Va povesteste ea mai multe cand poate.
Familia mea
Razvan