FIV 45
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta71 spune:
Buna,
Am fost azi la ecografie. Pentru azi aveam programate ultimele 3 fiole de Gonal F. Dar la eco s-a vazut ca 5 dintre foliculi au crescut tare, asa ca dr. mi-a zis sa nu mai fac aceasta ultima doza de Gonal F si deseara sa fac Pregnylul. Pe marti dimineata am punctia. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine. Putin sunt totusi stresata, desi stiu ca nu e bine, dar ce sa fac.
Cecilia ce mai faci?
Cristinici multumesc.
saftoiu_gina spune:
CRINUTAsa-ti ajute D-zeu ,tie si la fetele care sunteti pe ultima suta de metri si sa fie intr-un ceas bun.
Fetelor o stiti pe DANUTZA,ce-o mai face ,ca a venit de o luna in Tara si nu stim nimic de ea,o fi inceput si ea tratamentul? Poate da cineva de ea pe la Giulesti.
lucia1 spune:
Crinuza,mult,mult noroc marti la punctie.Incearca sa nu fi stresata pana marti.Sa-ti dea D-zeu 5 emrioni frumosi si sanatosi.Ai vb cu doctora?Cati embrioni iti transferi?transfera cati mai multi si sati dea d-zeudoi nu unu.stai linistita ca totul va fi bine.PUPICI la toate fetele in curs de FIV!!!
ceciserban spune:
Crinuta ce sa fac am facut iar buf buf la fundulet si am emotii pt. maine,sa-mi tineti pumnii sa fie ceva FOLICULUTI draguti pe acolo,ca deja am luat-o razna .Cum mi se intampla sa ma balonez am impresia ca m-am umflat.M-am tampit deja,ce sa faci.Dar ma tin tare nu ma las,macar pana maine ;;;;;;;;Maine poate dau si eu in plans ca tine.Asta e ce-o vrea Dumnezeu.
Dodo draguto ce faci?Cum te mai simti?Cand mergi la eco sa vezi daca au disparut chisturile alea urate?Sper din tot sufletul sa se rezolve si sa faci tratamentul pana la capat.
Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa iasa bine!
Va pup dulce pe toate.
cecilia
danita spune:
ceci sunt langa tine ! te pup si iti tin pumnii ! restul fetelor va doresc sa aveti parte de bine si de o saptamana frumoasa !
danita
mishi spune:
crinuta, iti tin pumnii! Bafta!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
dodo23 spune:
Crinuta, Cecilia, multumesc de gandurile bune .
...si eu pe aici, va urmaresc indeaproape si va tin pumnii sa fie bine.
Eu nu mai sper la nimic deocamdata. Ce va fi va fi...ma duc joi la eco si pe urma mai vedem.
Sa aveti grija de voi!
Dodo.
Monica-Elena spune:
Crinuta si Cecilia tinem pumnii stransi.
Ceilia cand anume faci punctia si cand Et ca sa stiu sa vin cu mihnea. Oricum te asteptam intr-o dimineata cand te intorci de la Medsana pe la noi.
Dodo curaj fata frumoasa. i cititi mesajul din cap 44 pe care ti l-am scris ca sa vezi ca se poate?
O saptamana excelenta va ureaza Mihnea si cu bebei la purtator.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
De azi mi-am luat concediu. Nu am mai rezistat cu dormitul de maxim 6 ore pe zi (noaptea), apoi serviciul si in plus stresul cu tratamentul acesta. Vreau sa ma odihnesc pana maine cand am punctia. Putin sunt totusi stresata. Sper sa fie bine totul. Sa-mi tineti pumnii maine. Ieri seara am facut si Pregnylul (10.000 UI). Azi nu am mai facut nici o injectie. Ma dor sanii tare si am intepaturi, asta de vreo cateva zile. Saftoiu_Gina, Lucia, Mishi, Dodo, Monica Elena multumesc.
Cecilia iti tin pumnii sa fie bine azi la eco!
Dodo incearca sa speri ca se vor retrage acele chisturi pana joi sau macar se vor putea punctiona. Iti doresc sa fie bine in final si sa poti continua totusi FIV-ul.
Va pup pe toate
nounou spune:
Bafta maxima, Crinutza!
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Incearca, totusi, sa nu te mai stresezi atat de tare ....