FIV 45

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

bravo crinuta. multumim asi.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

bravo crinuta .acum este important sa se divizeze bine.
mishi imi pare rau dar nu stiu sa iti spun. daca nici 2na nu are nu stiu ce sa iti spun.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Bravo Crinuza,si sa iti revi cat mai repede dupa anestezie.daca sunt de calitate,atunci nu iti mai face mari prb pentru Et.o sa ai niste embrioni de toata frumusetea.nu mai fi stresata.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bravo Crinuta!Tinem pumnii in continuare!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Bravo CRINUTA sa-ti ajute D-zeu mai departe, sa se divizeze bine .

MISHI eu m-am chinuit cu seringi de 2 mg. ptr. ca nu imi dadea nici o farmacie mai mici ,credeau poate ca ma droghez.Cand spuneam subcutanat spuneau ca nu au si vai de mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta BRAVO!Vezi ca a fost bine pana la urma.Asteptam cu sufletul la gura sa ne zici cati embrioni ai pus la burtica.Te pupam dulce si te astepatam din nou printre noi.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mishi cere seringi pt vaccin si cumpara ace separat mai mari. Eu asa am facut si a fost OK. Dizolva cu acul mare si injectia o face cu celalalt .
Crinuta bravo si sa se fecundeze toti si sa fie cu ochisori din prima.
Moni si Mihnea va vad f activi.
Lachi ce mai faci draguto?
De Danutza am citit la aspirante ca a facut inseminare , dar nu a reusit si tb sa inceapa tratamentul pt FIV.Sper de data asta sa fie bine.
va pe toate cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am vorbit cu Crinuta si va multumeste.Nu se simtea prea bine .Cred ca de la anestezie.Maine sigur va fi mai bine si va spune chiar ea cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

cristinici, gina, multam' din suflet. chiar intrasem in panica si ma si vedeam batand drumul pana la giulesti zilnic. o sa incerc sa gasesc seringi de vaccin (daca s-or mai gasi cu aviara asta), daca nu, cu cele de 2 ml. ce nu inteleg eu este de ce nu ni se dau odata cu dipherelinul de la spital, chiar contra-cost. dipherelinul de 3,75 are seringa in cutie.
va pup.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristinici ,ma bucur ca am aflat ceva si despre DANUTZA,a intrat ea pe forum ,ca vreau sa stiu ce face,daca se poate ,m-ar bucura f. mult sa aflu vesti bune si despre ea.

Mergi la inceput