FIV 45

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

MISHI cu cine faci FIV la Giulesti...(.da ml. nu mg cum am scris eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetele cele curajoase si carora le-am tinut pumnii stransi !!
pupici mai dragelor
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Buna seara fetelor,
sunt foarte fericita pentru ca am in burtica 3 embrioni. Sambata am facut punctia la Szeged - 10 ovocite; duminica - 7 embrioni; marti - ET 3 embrioni; 4 embrioni freezing.
Le urez mult noroc la toate fetele.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

RH, multa bafta, sa dea Dumnezeu sa-ti tii puiutul in brate peste 9 luni!
Crinuta, suntem alaturi de tine, curaj si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Crinuta, ce a fost mai dureros dpdv fizic a trecut. Iti tin pumnii si asteptam vesti de la tine.
Bravo, Rh, sa fie cu noroc!
Cecilia, te asteptam si pe tine cu vesti bune.
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Multumesc la toate fetele - care mi-ati tinut pumnii. Sa stiti ca m-au ajutat mult incurajarile de la voi.

Azi parca sunt mai bine (greturi mai am). Ieri aveam 6 ovocite. Am sunat acum la clinica si am 5 embrioni. Am zis sa-i lase pe toti sa se dezvolte, as vrea sa am macar 3 embrioni pentru ET. Mi-au spus ca daca las doar trei risc ca pe maine sa am doar unul sau doi (se pt opri din dezvoltare). Asa ca i-am lasat pe toti si nu congelez. Congelarea trebuia facuta obligatoriu in dimineata aceasta, deci trebuia sa ma hotarasc pana pe la ora 10. ET va fi pe vineri, sper. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine. Credeam ca tratamentul este cel mai stresant, dar nici nu se compara cu ce e acum. Sper sa fie bine in fina.

Mishi eu am cumparat pentru Dipherelin siringi de 2,5-3 ml. Cu acele a fost mai problema ca nu am gasit chiar ce am vrut. Dar am gasit totusi ceva ace mici (nu chiar cum vroiam) la farmacie (ceri ace pentru injectie subcutanata). Trebuie sa cauti la farmacii unde se vind siringi pentru insulina, acolo sunt ace mai mici separat. In final eu mi-am facut rost de ace si exact cum doream, dar acelea erau primite de la cineva din alta tara. Daca vrei pot sa-ti scriu dimnsiunile de pe ambalajul acelor, ca sa stii ce sa cauti.

Cecilia, Dodo, Mishi va tin pumnii pe mai departe!
Lachi ce mai faci? Lucia cand incepi tratamentul pentru FIV?

Va pup pe toate si va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Rh sa fie cu noroc. Acum stai cumintica si ai grija de comorile din burtica.
Crinuta semneaza ceva daca este cazul si cere sa iti bage toti embrionii care rezista pana vineri nu doar 3.
Lachi pe unde umbli?
Cecilia astept vesti de la tine. Cand ai punctia si Et-ul?
Cristinici cum sa nu fim activi doar baiatul creste si ii mai da timp liber si lui mami.
Noi saptamana viitoare vom merge la Medsana ptr ca se implineste un an de cand Mihnea a fost creat si vreau s ail vada toata echipa medici si embriologi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

fetele.Sa stiti ca eu stau cu ochii pe voi 'ca pe butelie' si chiar daca nu postez zilnic,va tin pumnii la toate sa veniti curand cu vestile cele mai bune

Rh,Doamne ajuta!ai grija de tine si de puiutii tai si incearca sa stai cat mai mult in pat urmatoarele 2 saptamani.

Crinuta,sunt convinsa ca greul acum incepe(sufleteste),dar fii tare,pt ca foarte curand o sa ai puiutii in burtica si trebuie sa fii cat mai linistita,cred.Te pup dulce

Ceci,ce faci?Cand ai punctia?

Mishi ai inceput tratamentul pt FIV?

Va pup pe absolut toate si bafta multa.

Nu in ultimul rand muuuuuuulti pupici lui Mihnea,care este atat de cumintel incat o lasa pe mami sa scrie pe aici si sa incurajeze fetele

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Rh stai linistita si ai grija de bebici.Asteptam vestea cea mare.

Cecilia tu cum mai esti?Cand faci punctia?

Dodo au disparut chisturile?

Fetelor va fac la toate galerie sa veniti cu anunturi de genul "sunt ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumim frumos Flory de la Mihnea ptr tine.

eu pe 25 o sa merg la medsana cu mihnea sa il vada toata echipa dna dr Denisa
protopopescu si embriologii greci ptr ca se implineste un an de cand a fost facut in eprubeta pe 25 oct am avut punctia si pe 27 oct et-ul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput