FIV 45

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare la toate fetele dragute care sunt alaturi de noi zi de zi.
Eu nu fac foarte bine ca am tras curent luni si cred ca am racit ca ma doare rinichiul drept,asa cred eu ca e rinichiul, si ma inteapa putin si ovarul,din cand in cand.Asta imi mai lipsea acum.Sper sa-mi treaca pana la punctie si sper sa nu afecteze asta calitatea ovocitelor.Sunt asa stresata de chestia asta ca numai eu puteam sa racesc in timpul tratamentului.Azi am facut dozarea de estradiol si de progesteron si sper sa fie bine.Maine oricum ma vede dr. la eco si vedem ce zice.Banuiesc ca maine o sa aflu cand va fi punctia si ET,ca deocamdata nu mi-au zis nimic.Maine aflu mai multe si va comunic.Multumesc din suflet tuturor fetelor care se gandesc la mine.
SA DEA DUMNEZEU SA AUZIM DE CAT MAI MULTE BURTICI IN CURAND!
Va pup dulce pe toate si va tin la curent cu ce mai e nou .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena multumesc de sfat. Multumesc Flori. Cecilia iti tin pumnii pe maine. Rh iti doresc sa fie cu noroc. Asi un pentru tine.
Eu nu prea am intrat azi pe aici, am stat mai mult in pat, se pare ca nu mi-am revenit complet. Pana acum nu m-a durut burta, si de cateva ore a inceput sa ma doara. Am inceput sa beau si mai multe lichide (tot de cateva ore), de fapt trebuia de ieri sa incep asta, dar nu am putut pentru ca dadeam afara orice, chiar si apa. Sper sa nu fie probleme cu durerea aceasta, dar ma ingrijoreaza. Sper sa se termine cu bine totul.
Va pup pe toate fetele si va multumesc de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta merci mult pt. tot.Tin pumnii stansi pt. tine vineri la ET.O sa vezi ca o sa fie bine.Mai ai vineri si ai scapat si o sa ai puiutii in burtica si te vei relaxa cu gandul la ei pana la aflarea rezultatului final.Te pup dulce si iti scriu maine sa-ti zic cum a fost la eco.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Fetelor, va multumesc foarte mult la toate pentru incurajari. Fara voi ar fi fost foarte greu si poate ca nu as fi ajuns aici. Va urez la toate mult noroc in continuare, tinem pumnii stransi pentru cele care fac acum fiv si o sa va tin la curent peste 2 saptamani chiar si daca rezultatul nu va fi favorabil.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Crinuza,trebue sa bei f multe lichide dupa punctie.Asa ca pune mana si bea apa multa.Dupa cum a spus si monica-elena,este cel mai bine sa transferi toti embrionii dezvoltati.Sunt sanse mult mai mari,asa ca vb cu doctorul.Eu acum sunt in investigatii.Mi-au dat trimitere sa-mi fac analizele cu sotul meu,sa vada de ce la mine s-a dezvoltat doar un embrion.Vor sa vada daca suntem compatibili amandoi.La noi daca primul FIv nu a reusit,au spus ca acum sunt mai multe de facut si trebuie sa facem mai multe investigatii de data asta.Pe 1 noiembrie am programare la doctor sa ne facem analizele de care ti-am spus mai sus.Eu abia azi am aflat ca si mie la primul FIV mi-au facui ICSI,aici ti-o face automat daca motilitate e mica.Si au spus ca ei au facut-o,deci nu mai inteleg nimic.Oricum,acum am mai multe sperante deoarece doctorul a fost mult mai dracug cu noi de data asta.Tu ai facut ICSI?Multa bafta in continuare si pune mana si bea multe lichide.Daca nu bei multe lichide poti face tronboza.PUPICI!MULU,MULT,MULT NOROC!!!!!!!!!!!Sa stai cuminte si nu face efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna viitoarelor si actualelor mamici!

Crinuta, ma bucur ca rezultatul punctiei a fost bun! Ma rog pentru tine sa se prinda puishorii care intra vineri!! daca nu ti-e teama de o posibiltate de a avea gemeni, si eu zic sa pui toti embrionii care raman ! sansele de reusita sunt mai mari. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa te vedem la gravidutze luna viitoare si mult curaj !!!
La fel si pentru Rh si Ceci !!
Succes si reusita in tratament pentru Mishi,Dodo si Lucia1 !!!

Eu nu stau grozav. Azi am facut un echo mamar si se pare ca am o mastoza chistica in faza incipienta; la sanul drept sunt mai multe chistulete cam de 1 mm, iar la stangul se pare ca sunt si vreo 2 cam de 4 mm. Asta-mi lipsea! probabil ca va trebui sa fac niste analize hormonale si sa merg la endocrinolog!
Am tot citit pe forum si m-am lamurit ca nu e prea grav,dar nici bine; as incerca cu homeopate, ca de trat. hormonale mi-e groaza !
Sper sa am timp sa-mi rezolv problemele pana la anul in februarie cand incep procedura FIV.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fete, azi nu am avut timp sa va "vad" !
flori, da..am inceput de 2 zile cu dipherelinul.
gina, fac fiv la giulesti cu marinescu.
fetele cu TE saptamana asta, sa va ajute Dumnezeu, sunteti in rugaciunile mele.
seringile pentru vaccin sunt o raritate, sau mai bine zis au disparut. cred ca aviara asta a golit farmaciile de vaccinuri si seringi pt ele.
azi am gasit seringi de insulina cu acul detasabil (ca si astea sunt greu de gasit) dar la care nu se potrivesc alte ace, asa ca m-am gandit sa iau seringi de 2 ori mai multe decat am nevoie si sa folosesc de fiecare data 2 seringi, asa doar pentru ac ca nu sunt asa scumpe. am facut proba cu o fiola de altceva sa vad daca pot sa extrag lichidul cu ace micute si am reusit. asa ca voi avea mereu un ac perfect steril pentru injectare. am facut o injectie cu seringa de 2 ml si cu ac pentru subcutanat si am observat ca ramane multa solutie in "motul" seringii dupa ce o imping pana la capat. la seringile de insulina nu ramane deloc si cred ca e important sa injectezi toata cantitatea, nu credeti? sper ca ideea mea sa aiba efect maine.
pupici!

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
Am sunat la clinica. Ieri aveam 5 embrioni normal dezvoltati. Azi am aflat ca 3 s-au oprit din evolutie. Mi-a spus bioloaga ca s-ar putea sa fie mai lenti acestia 3 si sa se divida in continuare (s-au mai divizat de ieri dar nu complet) sau .... Nu va mai spun in ce stare sunt, cred ca va dati seama. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine pe maine.
Lucia eu am facut FIV, nu a fost nevoie de ICSI, din 6 ovocite am obtinut 5 embrioni in prima faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andicu fata frumoasa problema ta cu mastoza chistica se va rezolva printro sarcina si mai ales daca vei alapta. Pe cuvant stiu ce zic ca am trecut pe aici. Hai fruntea sus si mergi mai departe.

Crinuta acum nu mai ai ce face se zice ca la o fertilizare o parte tine de dr, o parte de tine cat de cuminte si calma stai mai ales dupa si o mare parte depinde de Dumnezeu. Mie una asa mi-a zis dna dr dupa ET. Acum nu iti mai ramane decat sa stai cumintica si sa te rogi ca totul sa fie bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crinuta o sa vezi ca in final va fi bine.Stai linistita ca daca te agiti va fi mai rau.Acum depinde de Doamne -Doamne.O sa vezi ca maine o sa faci et.

Mergi la inceput