Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai noapte buna burtici! La mine merge binisor forumul dar ma duc sa ma uit la TV!
Pupici,

PS: Ina, n-o mai supara te rog pe Rachelina!)

Alina si Bebitza Amalia 36+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina trebuie sa recunosc ca ma distrez de fiecare data cand citesc ce mai descoperi ca "gusturi" in sarcina asta. Si mai ai si "darul " de a ma inspira pe mine. Dupa ce am citit de rontait gheata, mi s-a facut o pofta nebuna de acadele, stiti, din alea de pe vreumuri, in forma de baston si colorate in spirala....
Si apropo de filme, si mie mi-a placut foarte mult Terminalul!

Felicia sper ca ti-au placut clatitele...

Alina ce super-burtika ai! Tare frumoasa!

Mandy ce chestie cu durerile astea! Mie mi-a spus o tipa acum doua zile (de fapt "mi-a bagat in cap" - nu stiu de ce dar inghit foarte repede tot felul de prostii), asa deci mi-a spus ca cu 2 zile inainte de a naste, bb a inceput sa faca tot felul de trasee prin burta, ca nu mai lovea, si se deplasa ca un viermisor. Si mie chiar de o zi incepuse sa-mi faca miscarea asta, iar ea zicea: asta-i semn ca urmeaza sa nasti . Mi-am spus eu mie ca sunt o proasta daca o cred si bine am facut!

Hai sa va spun: sambata am fost la nunta, s-a insurat cumnatul meu. Am fost singura graviduta de pe acolo, asa ca am avut o gramada de rubedenii prin jur care ma felicitau, intrebau, etc. etc. M-am simtit extraordinar de bine (fizic), chiar nu m-am asteptat. Si am dansat + mancat la greu. Mi-a prins bine, dupa atata stat prin casa!
Am pus poze in albumul "Burtica la nunta"!

Azi am fost la o asa-zisa continuare - cu tinerii, dar am venit rapid acasa. S-a tinut intr-o camera in care, din 10 persoane, 8 fumau non-stop si nu le pasa ca mai sunt si nefumatori prin preajma! Mai tineau si usa si geamul inchise, ca afara era frig! In doua ore am simtit ca pur si simplu ma sufoc si ne-am carat acasa rapid! No offense pentru fumatoare (si eu am fumat 10 ani cam 1.5-2 pachete pe zi) dar chiar vreau mai multi prieteni nefumatori sau mai multi funmatori cu bun simt! Eu cand fumam intotdeauna evitam sa stau langa persoanele nefumatoare si IN NICI UN CAZ nu le suflam vreodata fumul in fatza! Dar sunt unii care nu se sinchisesc.... Am stat afara 10 minute sa-mi curat plamanii!

E, gata, mai povestim si maine! Noapte Buna!

- Pentru LAVI02

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Neata la burticute ! V-am citit ce ati postat ieri si m-am minunat cata rabdare ati avut cu netul ieri , ca pe mine m-a scos din sarite.Nu am avut rabdare sa incarce pagina,chiar daca am plecat de langa calculator ca sa-l las sa-si faca damblaua. A fost prima noapte cand BB nu a dormit non-stop si sper sa nu devina un obicei la el de a nu dormi. De 2 zile stam si noi cu teama in suflet pt.ca ieri de dimineata ,dupa ce am vazut ceva ca un dopulet in WC ,am sunat-o pe dct si a ramas ca,chiar daca nu este sigur "dopul"sa fiu foarte atenta la tot. Oricum BB este intr-o continua miscare,mai adoarme cate o ora si dupa aceea iar se misca. Acum cand vorbesc cu voi zici ca se intinde de dimineata in fata geamului la aer curat. Maine intram in saptamana 37 si incerc sa ma pregatesc sufleteste. Mamicilor..deja mamici..nu mai incercati sa ne speriati cu odihna de care trebuie sa profitam acum,pt.ca si voi ati trecut pe aici si stiti ca cea mai apriga dorinta este sa-ti vezi puiutul,sa-l stii sanatos si sa-l strangi la pieptul tau,oricate sacrificii ar insemna asta.

O saptamana excelenta

ANA MARIA 36+++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neata!
Ancris si eu huhurez pe langa tine. Mie mi-a dat trezirea BB pe la 5 dimineata si n-am mai avut nici o sansa sa adorm la loc. Asta dupa ce m-am culcat pe la 2, cu acelasi motiv. Macar la tine are circumstante atenuante, ca se apropie momentul mult asteptat, dar eu sunt abia in sapt 32!!!
Da, subscriu si eu la ce ai zis cu "sperieturile" primite de la anumite mamici (din fericire, nu s-a intamplat, din cate stiu eu, in grupul nostru). Eu le primesc tot timpul de la prietene si cunostinte care deja ma plictisesc cu textul binecunoscut "dormi acum ca vezi tu dupa aia ca plangi!". Oricum, le-am gasit si replica: daca le intreb: "dar voi cat ati dormit, draga in luna a 8-a si a 9-a?", majoritatea recunosc ca au facut multe nopti albe. Asa ca, intr-un final, ma lasa in pace.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

'Neata tuturor!

Ina, pentru a "desface" fisierele puse de Cristina in adresa de mail, ai nevoie de un RAR, WinRAR de exemplu, trebuie sa fie gratis pe net.
De unde la inceput am fost reticenta cu privire la adresa asta facuta de Cristina, acum vin si va intreb, la ce mai avem nevoie de subiectul asta de forum? Lasa ca intri tu Cristina si ma lamuresti cu privire la toate avantajele si dezavantajele ambelor cai de comunicare.

Am pasit si eu in luna a opta!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Acum realizez ca maine e 18. Aveti vreo veste de la Mirela?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza burticutze!
Am ajuns si eu la servici(parca tot mai greu)..ma gandesc ca mai vin 2 sapt si dupa aia stau si eu acasa...Weekendul asta a fost iar ocupat,am mai pus pe iarna niste vinete si ardei si cred ca am cam terminat cu astea ...
Fetelor am vazut in listutze ca sunt trecute comprese sterile astea sunt absolut necesare?la ce ne trebuie?Am vrut sa cumpar vineri dar am zis sa va intreb pe voi prima data...
Mai am de cumparat pampers ptr bebe si alte cateva maruntisuri.
Bb_alinusfrumusica burtica...si ce bine seamana cu a mea,eu maine implinesc 34 de sapt.
Vad ca sunteti multe care sunteti aproape de termen,in curand o sa avem si mamici printre noi.A mea sper sa stea cumintica pana pe la mijlocul lui noiembrie.
Lavi02 bafta la examen!
Joy..chiar cum ai reusit sa faci poza in care bocanila se vede asa de bine?Super!
Va pup.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Ca veni vorba de scutece. Voi de care cumparati, numarul 1 sau 2?
Nu mai stiu, parca 1 este pentru 2-5 kg si 2 pentru 3-6 kg...

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania faina burticutza la nunta!Rochita ai cumparat-o sau ai facut-o la croitoreasa?Tare bine te-a prins!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

neata!
matinali si noi, desteptarea la 6 pt batucxit cararea spre buda... dar cu o ambitite maaaare, pe la 7 si ceva am mai adormit pt o ora.

Ina... peste doua saptamani sunt teoretic in 35+, adica aproape de 36... ceea ce ma linisteste. macar de-atunci nu se mai poate intampla nimic. oricum la termen sper sa nu ajung, ca innebunesc inca o luna juma' cu burtoiul asta!!
la andrei ultima luna mi-am petrecut-o dormind. adica dimineata pana pe la vreo 11, somn si dupa-amiaza, noaptea uneori nu prea reuseam de arsuri. acum as vrea, dar nu se poate, si ne resemnam. poate am parte de copil cuminte, care sa manance doar o data pe noapte si sa dorm si eu! ca, daca e cu sculat la 12-3-6 sau 2-5, ma termina!!

am vazut ca deja ti s-a raspuns cu arhivele. uite ca nu mi-a dat prin cap sa le fac executabile, ca sa nu mai fie nevoie de rar.exe sa le deschizi.

alexandrina, eu am primit de la cineva vreo 40 masura new born, si astia intra primii, eu o sa cumpar direct 3-6kg, sau 4-7 (pampers), inca nu m-am hotarat ce firma. oricum, prietenilor care vin in vizita le spun 4-7, sa fiu sigura ca apuc sa-i folosesc.

cu adresa si forumul... pai in primul rand alex, avem nevoie de amandoua. pt ca nu toata lumea intra pe YM, sau poate intra la o anumita ora ca sa stam de vorba. forumul poti sa-l citesti si cu intarziere. e adevarat ca au alt gust conferintele de pe YM, mai ales ca nu sunt publice.

coralia compresele sterile se pun peste tamponul de vata, sa nu se lipeasca firisoare de cusatura. io caut insa fasa sterila pt pansament, ca se infasura mult mai bine tamponul, compresele se strangeau si picau.

tania din fericire prieteni fumatori n-am prea multi. si daca am, la mine in casa nu se fumeaza. iar daca chiar au tupeul asta, ii dau afara pe balcon. oricat de frig ar fi. normal, insotiti si de morala de rigoare cu "tutunul dauneaza grav sanatatii". daca iesim pe undeva, evit locurile de fumatori... sau pur si simplu ii rog sa ma fereasca ei pe mine. nici nu e prea greu, ca de la fum de tigara ma apuca o tuse... si se simt ei prost...

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput