Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina ce bine ca te tii ocupata, o sa treaca timpul mai repede ptr. tine!
Am vazut pozele cu hainutzele ptr. Amalina, foarte frumoase, iar burtica frumoasa nu este atit de jos incat sa dea semne de nastere..eu cred ca mai ai cel putin trei saptamani..
Si tie se vede ca iti prieste sarcina, esti radioasa si frumoasa!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina, se pare ca suntem doar noi doua pe forum, la mine e seara tarziu deja, la tine cred ca e miezul zilei!
Cum a fost la party-ul de binefacere pt cei din Pakistan(sper ca am inteles bine!)
Si ce filme mai ai in "vizor"? Da-mi idei.
Si mai da-ne si noua vesti despre Rachelina ta!

Alina si Bebitza Amalia 36+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Seara buna mamici!
Am stat tot timpul online de 3 zile, dar atata treaba am avut incat n-am avut nici timp si nici tragere sa scriu, mai ales ca a fost un weekend pustiu in gasca noastra de mamici. Cu casa suntem aproape gata, cel putin livingul e gata, in domritor mai trebuie sa ne vina dulapurile si comoda copilului sapt viitoare, in rest toul e perfect, arata superb.
Si livingul e fte fain, as fi vrut sa nu fiu nevoita sa-mi pun biroul aici, dar uite ca nu am de ales, trebuie sa si lucrez si sa si stau cu fata, asa ca 2 ani nu e tragedie, mai ales ca arata fte bine, de fapt si nu strica aspectul general.
in bucatarie am ales cum vrem sa facem mobila, cand ne aduce restul de dormitor ia masurile si se apuca de ea, va dura cam 1 luna, dar sper sa fie gata de sarbatori.
Mi-am facut geanta de spital, sunt epilata, tunsa, curata peste tot... gata de marea livrare.... dc tot e luna plina Alina, poate scap de burtoi si-mi vad fetitza ca sunt tare curioasa :))
Sincer, ultima luna a trecut cumva mai greu, incep sa-mi pierd rabdarea, sa ma satur de plimbat burtoiul desi nu il simt greu.... dar pur si simplu nu mai am chef, vreau sa imi tin in brate copilul.
Ina, sut curioasa cum e gheata aia de care spui tu. Si eu simt nevoia de lichide reci, doar ca inca sunt racita bine - dupa 2 sapt - si mi-e teana si sa inaugurez supapa de lichide reci a frigiderului din aia de numai pui paharul pe exteriorul usii si curge la fix.
Doina, si aici pe DC sunt articole, sau eu zic totusi sa cauti ceva mai specializat pur si simplu prin search pe google cu rh negativ + sarcina, sunt cred mii de raspunsuri. Sper ca esti ok.
Cristina, ia-o mai usor cu muncile, eu iti inteleg energia, ieri dupa 10 ore de bagat curatenie si ordine parca eram noua si proaspat odihnita, nu ma puteam opri, insa nu cred ca e bine sa exageram cu consumul de energie, o prietena de-a mea de la maici de iul-aug spunea sa ma odihnesc acuma ca apoi am belit-o... m-a umflat rasul, cum pisici sa ma odihnesc cu toata casa intoarsa pe dos? Acum ca sunt pe undeva mai aproape de ordine si curat parca sunt ceva mai relaxata, insa tot stau si ma intreb ce mai am de facut, ce mai este de aranjat si cum sa ma mai organizez mai ales ca de luni merg iar la birou, si nu-mi cade bine nici un pic de odihna sau stat la tv. Greseala mare, am si zis ca din seara asta 3 zile stau cuminte si ma relaxez si odihnesc, si asa nu mai am ce face fara femeia de la curatenie si mobila de dormitor.

O seara faina,

Ripley 36+

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Da Ina,asta cautam.Multumesc frumos si o zi buna in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai mai mai nu sunteti singure pe forum...!
Doar ca la mine merge ingrozitor de greu netu'
Alina nu am apucat sa vad decat 5 poze.. pentru care am stat 20 minute sa le incarce....poate maine va merge mai bine...
Ina, ti-am trimis un mail pt gmail, dar l-am trimis pe adresa de yahoo... sa trimit si pe gmail unu'?
Ripley...stiu ce inseamna sa stai asa intr-un stres, mie nu-mi vine sa cred cata treaba am facut ieri...si ca 90% sunt aranjate, dar astazi al meu sot zicea ca facem si restul,numai ca eu am cam zacut asa in pat, am citit reviste mami si super bebe si copilul meu...si chiar ma i-a groaza de nascut atat natural cat si cu cezariana . L-am rugat pe al meu daca nu vrea sa nasca el in locul meu... cam asa a ramas....
Dar o sa trecem noi peste toate astea....

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput

Ina draga, nu ma supar daca bebelina mai sta in burtica, doar ca miercurea viitoare cand ma vad cu nea gineco o sa il intreb daca nu e necesar sa fac o radio de bazin, asta la sugestia moasei de la curs care, cand a auzit ce bebe mare mi-a "prezis" gineco la talia mea de doar 1.54cm, s-a cam mirat ca nu mi s-a recomandat si o masurare de bazin. Voi ati mai auzit asa ceva?

Ripley, pai bagajul e gata, epilatul gata, casa gata, luna plina in curs...dar totusi hai sa mai asteptam un pic ca e mai bine pt bebei, nu? Oricum, luna a 9a incepe la sfarsitul sapt 36, deci sa nu ne grabim.
Asteptam si noi poze cu casa, sa vedem rezultatele!
Da, a fost liniste ieri si azi pt ca nu a mers DC...

Si tot vorbiti de lichide, gheata, etc, mey burtici pe mine ma apuca disperarea, eu ma chinui efectiv sa beau 1.5l pe zi, ma uit cu teama la sticla, o port peste tot dupa mine...si am impresia ca nu se mai termina! Nu mi-e sete, parca ma pedepsesti daca ma pui sa beau apa! Si atata am citit pe forum, ca gravidutelor le este sete, ca beau pana la 3l pe zi...la mine, impossible!!

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Nu cred ca pot sta pe forum ca merge INGROZITOR. Mia rau ma enervez...dureaza prea mult
Pe maine....
PUPICI

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput

Joy, chiar vroiam sa iti spun ce burtica frumoasa si...expresiva ai! In poza cu "bocanila in miscare" se vede forma lui bebe atat de clar! Impresionant!

Puiutul meu e pe drum:

Mergi la inceput

Alina!!! cind eram in plina "creatie artistica" am pierdut
conectia cu forumul...norocul meu ca eu srciu totul in Word si s-a salvat:

La concertul de binefacere nu au sosit atitea persoane cit s-ar fi asteptat, s-au facut donatii prin Cruce Rosie, a deschis spectacolul o ventriloaga si apoi a urmat un prieten de-al nostru de familie care a cantat muzica folk cu chitara, foarte frumos,iar in timpul pauzei a sunat baby –sittera verisoarei mele (i-am luat cu masina noastra pe verisoara mea si sotul ei) si a rugat-o sa se duca de urgenta acasa fiindca cea mica plangea si avea un inceput de febra , asa ca am plecat cu totii in masa, nu am stat pina la sf. concertului.( asa este cu copilasi mici...trebuie sa ne obisnuim toate!)
Am inteles ca populatia orasului nostru a facut donatii in valoare de un sfert de milion de dolari, nu stiu cat s-au mai strins si aseara, cert este ca imi place cum sint organizati aici, scoli, biserici, institutii, se string cu toti, cu mic cu mare, vin din usa in usa si poti dona bani sau prod. alimentare neperisabile, de cite ori este vreun prapad prin lume ei sint primii si lumea foarte dornica de a ajuta, imi place aceste spirit de echipa.
Ref. la filme…him…am cam dat iama in ultimul timp si de fapt aceste era un plan ptr. cind voi intra in prenatal, nu pentru acum; am auzit comentarii bune la adresa filmului “Sahara” , o sa-l inchiriez si pe acela dar mai astept vreo saptamina, ca filmele astea ma tin in urma de la treaba si nu-mi place…
Rachelina este cumintica, ca de obicei, as putea spune ca nu atit de activa ca acum cateva saptamani.
Asta-noapte chiar m-a pufnit rasul , mi-am mutat pozitia pe partea dreapta, desi stiu ca nu-i place, dar citeodata mai amortesc si eu si simt nevoia sa stau altfel ptr. cateva minute; a inceput sa-mi dea niste semnale din interior usor, finute, discret, si eu nu m-am sinchisit, m-am facut ca nu “vad” si dupa alte cateva minute de asteptare mi-a tras un sutuletz de am sarit in sus si l-am trezit si pe George ( am si reflexe bune, intr-adevar) si mi-am spus “minca-o-ar mama, cum stie ea sa se impuna…fata este diplomata la inceput, te atentioneaza frumos, dar daca vede ca esti neam prost si nu percutezi, trece la represalii…bravo ei!”

Ina

Mergi la inceput

Nici eu nu mai stau pe forum ca ma enerveza cat de incet merge ...noapte buna burtici frumoase!!

Ina si Rachelina 33+

Mergi la inceput