Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristina, daca se simt prost inseamna ca au oamenii bun-simt. Eu n-am avut parte de asa ceva aseara, chit ca tuseam si eram ca lamaia... ei se simteau bine! Plus ca efectiv "sudau" tigarile alea.
La mine acasa e altceva: suntem nefumatori, nu avem nici macar scrumiera in casa, iar cei care vor musai, au loc (un scaun) pe balcon.

Coralia rochita e "imprumutata" (ca era o investitie prea mare pt mine acum sa-mi fac/cumpar o rochie pe care nu o sa o mai port vreodata, ca nu mai am nunti pana nasc).

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Acum eu am un pitic...dar in loc de vata nu se pot folosi tampoane..si atunci sa nu mai fie nevoie de comprese sterile?

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata burticutele!
revin si eu dupa o absenta de cateva zile, n-am mai intrat de joi si ati si umplut mai mult de 10 pagini, harnicutelor!!!
multumesc fetelor care m-au incurajat legat de pozitia mea de nani, chiar ma speriasem, va pup !
tania, am citit ca ai fost la nunta sambata, vreau sa va povestesc ca eu am fost nasa sambata la prietenii nostri cei mai buni. a fost super ! a iesit atat de frumos, cum nu ma asteptam ! plus ca a fost chiar usor pentru mine, ma asteptam sa fiu mai obosita, dar zic eu ca m-am descurcat chiar bine, plus ca nici o contractie, nimic. Bine, eu nici pana acum n-am avut parte de neplaceri, asa ca totul a fost ok.
o sa vad candi mi dau finutii poze, sa le pun in album, o sa ma recunoasteti usor, sunt biluta mare si rosie din multime !!!
mai citesc din urma si va mai povestesc.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cristina, altceva am intrebat.
Ziceai ca daca apare ceva nou, putem intra pe adresa nov_dec_2005 si dam un mesaj la toata lista si toata lumea primeste mail cu noutatea. Si asta ziceam eu ca poate substitui subiectul, cu rezerva ca o sa primim zeci de mailuri pe zi .

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor!
m-am intors si eu de la cursuri de gimnastica ptr graviduze (mama, ce cald e in Giulesti!) si vestile sunt si bune si rele. cea buna: rezist destul de bine la efort, cea rea: mi se intareste burta.
Culmea, chiar azi-noapte am avut dureri destul de puternice in zona inghinala, asa ca m-am pus pe No-Spa 3/zi.
Of, si e prima zi de prenatal si aveam o sumedenie de lucruri de rezolvat.

mandy tu cum te mai simti?

taniaz n-am mai facut clatite, ca tot trebuie sa stau atata in picioare. Am gasit in schimb o reteta de prajitura cu mere si bezea intr-o foaie de calendar si a iesit bestial. Spre disperarea mea, dupa ce l-am cantarit pe barbati-miu si am constatat ca iar merge spre 100 de kile. Asta dupa ce vineri luasem un carton cu mini-amandine. Asa ca de-acum, gata cu prajiturile, compot de mere scrie pe el.
daca tot ati vorbit de comprese sterile, revin cu o intrebare pe care am pus-o zilele trecute si a ramas in aer: cate bucati de comprese sterile cumparati? Ca intr-o lista de bagaj, scria - cat de multe

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Felicia suna bine prajitura aia. Nu-mi dai si mie reteta?

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

BB_Alinus, luna a9a incepe la 36+, asa ca suntem in luna a9a sigur :)
Mandy, sper ca esti ok si ne vedem miercuri.
Asta cu fumatul in timp ce se mananca sau cu suflatul fumului inspre nefumatori si mie mi se pare nesimtire, si ca fumatoare convinsa am evitat sa fac asemenea faze. Cat despre a fuma musafirii in casa, eu sunt de acord cu fumatul in bucatarie, sau la noi in partea cealalta a casei departe de dormitor, ca sincer majoritatea prietenilor sunt fumatori si vreau sa se simta bine la noi. Totul e sa delimitezi spatiul de fumat, sau dc nu suporti fumul atunci sa-i scoti pe balcon :)
Felicia, ai grija cu efortul dc iti provoaca contractii, sfatuieste-te cu medicul tau, cel mai bine.
Cred ca azi fac eu niste clatite ca mi-ati facut o pofta imensa :((
Eu scutece am luat unele nou aparute de la pampers, cu ceva galben pe pachet, 3-6 kg - oferta la metro.

Ripley, 36+
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Ripley ai grija sa speli bine ouale cu apa si sapun. Sunt bune clatitele, mai ales cand ramai fara paine in casa, cum am patit eu, si decat sa cobor 4 etaje si apoi sa le urc...

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cred ca am niste oua de acum vreo 2 sapt, in plus sunt de prin ardeal de pe la noi, unde sper ca nu erau probleme mai ales atunci.
Eu poftesc oua, desi n-am mancat de-o vreme, insa mi-e teama sa mananc.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ZIUA BUNA !!!!
Dar chiar mi-ati facut pofta de clatite....
Tania, tare frumoasa ai fost ...Si mai ales o burticutza de Stefanel superba
BB ALINUS..am reusit sa vad pozele !!!! Cred ca toate suntem frumoase si zau ca ne sta bine cu burtici...
Pe bocanila tati l-a prins asa de fromos...Eu stateam pe o parte si el tot miscacea si facea balet si top si tati cu aparatu' doar soar o prinde ceva. Si na ca a prins....
Astazi am treaba destul de multa dar pana acum am stat si am citit nasterea pe glob...despre doctori si spitale si ma ingrozesc !!!!!

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput