Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
Sunt disperata ca nu mai pot sa ma opresc din mancat!! E abia ora 11 si eu deja am mancat de dimi si de pranz ...si inca mi-e foame, acuma am pofta de gris cu lapte! Iar pe la 2 imi vine o prietena in vizita si am mai pregatit si o prajitura. Si am 18kg in plus

Ripley, in cartoiul meu gen Mama si copilul -versiunea frantuzeasca, scrie ca luna a 9a incepe la sfarsitul sapt 36 ( se considera sapt 37, 38,39,40 ca alcatuind luna 9). Iar cum in calculatorul de sarcina de la noi de pe forum imi zice ca pot sa nasc fara probleme incepand de duminica 23 oct, data ce coincide cu inceputul sapt 37 la mine, am considerat ca luna 9 incepe atunci...

Tania ce frumoasa burticutza ai fost la nunta! Si rochita super faina!

Coralia, intr-adevar seamana burticile noastre, frumoase si bombate
Noua aici ne-au zis ca putem sa ne aducem tampoane marimi mai mari (nu au zis nimic de vata), desi au si ei in stoc, au zis ca poate avem noi alte preferinte. Eu mi-am pregatit un pachet de always super long ( cele mai mari) si o multime de chilotzei de unica folosinta, asta la sfatul unei prietene care imi zicea sa nu ma iau deupa ce scrie pe lista, doar 2-3 perechi ca nu ajung, deci mi-am luat vreo 20!

Alina si Bebitza Amalia 36+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna fetelor! Nu am apucat sa citesc nimik, asa ca nu pot raspunde... Sunt in fuga pe la serviciu si am intrat doar sa va dau vesti..

Sunt happy!!! Am trecut hop-ul!!! Am trecut de denumirea de IMATUR + a venit si doctorita mea inapoi de prin tarile straine si nu mai pleaca!
Am fost la doctorita de dimineata. BBlina mea pare cu 4 zile mai mica... dar e OK, dpdv al doctoritei. Are 3.098 de grame +- 400 grame. Capsorul e normal, DBP mi-a iesit exact cit am azi - 37+1, dar femurul a iesit de 36 de sapt...Inseamna oare ca are picioruse scurte? Sper ca nu...Poate nu a masurat destul de exact.

Apoi am facut culturi de col - ORIBIL - cu porcarii de-alea de fier reci care se baga stim noi unde...A cam durut, dar fata de ce urmeaza...asta chiar ca e nimik! Apoi mi-a facut si tuseu vaginal, cu degetul si: surprize, surprize - a zis ca au INCEPUT MODIFICARILE!!!!! Sunt in stare confuza - nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma apuce frica... Oricum, sper sa stea inauntru cit mai mult, preferabil pina la termen.

Cam astea sunt vestile Culturile de col pentru streptococ dureaza 3 zile. Analizele de trim. 3 tot asa au durat si mi-au iesit bune!

Sper ca tpata lumea e bine. Voi citi diseara...

PS - am supravietuit ieri la cursuri de la 7.30 la 17.00. La fel, doar ca pina la 13.15 simbata, numai matematica! Un lucru e insa sigur: NU VA IESI MATEMATICIANA, FII-MEA, pentru ca a facut un scandal monstruos la cursuri, a dat fffff rau din picioare, ea care e o cumintica de obicei...

V-am pupat pe toate!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buna fetelor,

Intru si eu in graba, ca invat! E cu totul alta viata acum, citesc cu placere si sunt relaxata, sper sa apuc sa citesc tot ce mi-am propus pana miercuri.

Multumesc muuult pentru incurajari si galerie .

Coralia - de ce e mai buna vata decat tampoanele: am explicat eu la subiectul sticky cu bagajul de maternitate: pt ca tampoanele de obicei au 'fundul' de plastic, care nu lasa aerul sa circule. Iar ca sa se vindece o rana ii trebuie cat mai mult aer. Eu data trecuta m-am gasit desteapta si mi-am pus tampon cu comprese sterile deasupra, contrar sfatului asistentelor de prin spital si s-a vindecat mai greut.

Comprese sterile trebuie indiferent daca e vata sau tampon, pentru ca ce pui pe rana trebuie sa fie cat mai curat (de preferat steril). E adevarat ca se desterilizeaza odata ce desfaci pliculetul si pui mana pe ele, dar ideea e sa le atingi cat mai putin si oricum sunt mult mai curate decat vata sau tamponul. Doi, chiar daca nu ai taietura dar ai nascut normal, colul e deschis asa ca germenii care eventual ajung in vagin pot foarte usor sa urce in sus, spre uter,unde e un pic de rana unde s-a desprins placenta si poate sa se infecteze. Asa ca - igiena maxima!

Fiecare face cum vrea si cum crede pana la urma.

Ina stii cum e cu soacrele astea dulci care se acresc? uite si strugurii sunt dulci dar daca ii pui la fermentat rezulta alcool si daca ii lasi mai mult rezulta otet! Probabil ca fermenteaza si ele, in timp, asta e !

Mirela cum ramane, nasti maine?????

Tania, o sa ma uit la poze cand iau o pauza, bine?
Deci ai dansat, ai? Pai cine facea pe mortu' in papusoi cu col scurto-deschis, contractii, etc? Eu la nunta din 4 septembrie, cu 2 luni si o saptamana inainte de DPM am dansat numai vreo 3-4 melodii si alea lente si pe deasupra si separate intre ele!!!!

Corap e suficient si alcoolul de 70, tot dezinfecteaza si ala! Nu te da acum cu fundicul de pamant dupa cel de 90!

Voi vorbiti pe YM? Mmmmmm.... ce e tentant e ca nu e public... dar eu tot contra messanger-ului raman!

Lavi02 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi02,thx de explicatii...deci trebuie sa-mi cumpar si comprese sterile...o sa iau azi probabil.Ce bine ca sunt mamicutze cu experienta si macar stim exact ce e util si ce nu.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI02...SPOR LA INVATATURA.....
Ce liniste este la noi....

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

daaaa, super liniste, dupa o pauza de 4 zile azi aveam si eu chef de mai multa agitatie pe forum... mai ales ca mesajele mele in ultima vreme sunt ca invizibile, am impresia ca nu mi le citeste nimeni...
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

oau, oribil e sa te odihnesti! mor de plictiseala!
Nici la calculator nu prea pot sa stau ci mai mult in pat! asa ca intru pe net din cand in cand!

ti-o dau tania ca o am in calculator:

Prajitura cu mere si bezea

Ingrediente: 7 oua;, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 ½ ceasca ulei, 1 ½ cesca lapte dulce, ½ pachet praf de copt, mere calite

Mod de preparare: Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, apoi se pune uleiul, laptele fierbinte si praful de copt. Se adauga faina, iar compozitia se pune īntr-o tava; unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor. Cānd foaia este aproape coapta, se scoate; se pun merele calite fierbinti, iar peste mere se pune bezeaua facuta din albusurile batute spuma cu 14 linguri zahar se mai lasa putin īn cuptor, pāna ce capata o crusta albusurile. Prajitura se taie īn forma dorita cāt este calda.

Pofta buna!

[purple]Felicia 32+ si bebe strumfitza

PS: eu am facut-o la robot si mi-a luat ca 15 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

joy si eu mi-am filmat burta. Nu am vazut filmele decat in aparat, trebuie sa le trec pe PC sa vad calitatea lor.

nokia si eu trebuie din 10 nov sa fac oribilitati de culturi si chiar ma gandeam ca acum pe frig vor fi o placere.

Acuma vad, ce a iesit din reteta mea, trebuie sa modific mesajul cu reteta. Sorry![/purple]

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

XANDRA....sigur citim mesajele...dar este asa o apatie de luni...cand nici iarba nu creste
PUPICI

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

felicia multumesc de reteta. Am salvat-o pe calculator.
Asteptam poze cu burtika.

xandra stai linistita ca nu esti invizibila, doar trezirea e mai grea, lunea! Abia astept si eu pozele de la nunta unde ai fost nasha!

Multumesc de aprecieri fetelor!

Lavi02 stii vorba aia "bolnav de moarte, da' ar manca de toate". Asa s-a aplicat la mine cu dansul... dupa ce am scapat pe ring, nu m-au mai putut lua de acolo! Iar colul n-a facut figuri, in sensul ca n-am avut contractii sau alte chestii.

si chiar daca citesti relaxata, eu continui cu galeria

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput