Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna,
joy, la multi ani pentru vinerea trecuta
corap, biata pisicuta, bine ca acum are stapani de treaba...Si eu am un motan
bbalinus, fooaarte frumoasa camera amaliei! bravo! cred ca noi suntem campioanele kg...din pacate...si eu am +17 si-mi e fooame! of, asta e partea naspa a sarcinii...
lavi02, i-am zis lui gine de cusatura intradermica la epiziotomie si s-a uitat ca la martieni la mine, in sensul ca sunt cam pretentioasa. Si oricum, cica si de la aia ramane cicatrice...
bebe s-a rasucit intr-o pozitie uracioasa, adica sta in fund. Citeste o carte...Si doar i-am zis sa stea cuminte...Acum ma rog sa faca ceva sa-si schimbe pozitia in urmatoarea luna ca altfel nu-mi mai trebuie trusa de epidurala, ci poate set de cutitase.
Badiu nu vrea sa-mi faca clisma la inceputul travaliului! Adica sa ma lase sa mi se faca clisma! Auzi, eu, fata simtita, tot ceream, el nu si nu, ca e traumatizant...I-am zis ca prefer sa ma traumatizeze din timp, ca sa nu-mi incarce momentul extra super dureros al sfarsitului de travaliu cu inca un sentiment de jena, dar nu vrea!

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

taniuta, ce super arati!
si ce te mai iubeste socrela!!!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

anda, draga mea, cum sa fii tu campioana? pai da pe mine, cu cele +21 ale mele cui ma lasi?
hai ca pe mine chiar nu cred ca ma-ntrece nimeni!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Xandra - fraza 1: multumesc, inca mai arat a om
fraza 2: e doar imagine, stai linistita! Vorba aia "ca sarea-n ochi!", dar eram in cadru festiv si se uita lumea.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda deci previziune neimplinita, nu s-a distrat! In schimb, mai rau, nu i-a picat bine! Eu zic sa nu te mai stresezi, da-o incolo. Mi-am mai studiat-o pe a mea, in afara de o oarecare asimetrie vizuala pe acolo, e OK. Iar cine te iubeste, te iubeste la fel, nou-nouta sau "adusa din codei". Si cine nu, sa fie sanatos! Plus ca daca nu se intoarce bb... e rost de cicatrice in alta parte.

Tania, tu esti chiar frumusica by default, indiferent daca esti graviduta sau nu. M-am uitat si eu la poze,... erai o gravi stralucitoare!

Poza cu soacra... daca ma apuc eu sa interpretez body-language-u' in maniera proprie... poate iti stric relatia cu ea. Da' ma risc: Soacra sta prabusita peste tine, incearca sa se afiseze cat mai dragastoasa. Iar tu, cu una din maini ii sustii si parca ii respingi mana pe care o pune pe tine, parca ai zice: opreste-te cucoana! Lasa-ma-n pace!

Apropo de soacre, judecati si voi:

Soacra mea e chiar ciudata ca pastreaza supararea pt asemenea fleac (eu consider fleac): Ea trebuia sa plece dimineata la 9 cu autocarul spre Alba. Care se ia din autogara care e departisor de noi. Sotul meu a zis seara ca o duce cu masina si sa plece inainte de 8 ca e trafic mare la ora aia, dupa care s-a culcat pentru ca in noaptea precedenta ajunsese la 4 acasa (venit din delegatie) si dormise pana la 8 jumate.

Soacra, dupa ce s-a culcat sotul, mi-a zis mie ca nu, ca mai bine se duce ea cu metroul la autogara (de fapt la ora aia se ajunge cu metroul cam la fel de repede ca si cu masina din cauza de trafic, ba chiar mai repede), ca stie cum sa mearga, etc. Eu m-am dus la sot in dormitor, i-am comunicat si, prin somn, a zis: bine. Dupa aceea nu si-a mai amintit. Apoi i-am zis soacrei ca Virgil a zis: bine. Soacra mi-a zis ca pleaca la 7 si un sfert. Eu i-am zis ca e mult prea devreme, o sa ajunga prea devreme la autogara, o sa zgribuleasca pe acolo, n-are sens, cu metroul face cam 45 de minute pana acolo, sa plece la 8 fara un sfert ca e arhisuficient.

Apoi am pupat-o, mi-am luat ramas bun, i-am multumit pt tot ajutorul, etc si m-am culcat.

Dimineata, eu m-am trezit oarecum cand ea circula prin casa, pe la baie, etc, a sunat si ceasul si eu l-am oprit din reflex, sotul s-a trezit si el un pic, am mormait ceva intre noi, nici nu mai stim ce, dupa care am adormit la loc amandoi. Eu stiam ca nu e cazul sa-l stresez sa se scoale pt ca soacra se hotarase sa mearga cu metroul. Dupa care la un moment dat s-a auzit usa de la intrare (a plecat soacra) si ne-am trezit amandoi. Era 7.30.

Soacra s-a suparat in ultimul hal pe sot ca nu s-a sculat sa-si ia ramas bun de la ea. Probabil si pe mine, dar nu vrea sa recunoasca.
Dupa care a scos la iveala ca ne-a auzit vorbind. Nu mai prea vorbeste la telefon, Virgil a incercat sa se impace dar n-a avut cu cine... etc.

Recunosc ca a fost urat din partea noastra, oarecum, dar pt noi e normal sa ne chinuim cu sculatul dimineata, nu sarim din pat la primul gong, plus ca nu ne asteptam sa plece atat de repede. Plus ca sotul dormise insuficient noaptea de dinainte asa ca era adormit rau. Noua ni se parea normal sa bata la usa si sa zica: eu am plecat, etc.

A fost uratel, dar mie nu mi se pare ceva de neiertat sau pt care sa tii supararea atat de mult.

---------------------------------

Nasol cu calc conectat la net. Nu am atata spor la invatat! Trebuie sa-l deconectez!

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai mai, tot de soacre vorbiti!!!
azi a mea implineste 60 de ani! si l-am rugat pe tati sa-i transmita LMA si din partea mea, ca eu n-am chef s-o sun

lavi, pai bine ma, cum sa nu fie suparata??? dupa ce ca se duce cu metroul, nici nu va sculati sa inchideti usa dupa ea!. io zic s-o lasati, ca-i trece. daca nu, puteti sa-i spuneti ca si voi sunteti obositi, si daca ea e atat de matinala nu puteti fi si voi, mai ales ca urmeaza sa vina un bb....

am pus poze cu achizitiile de we.... http://pg.photos.yahoo.com/ph/hornoiuc/my_photos , in albumul "IRIS"

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai Cristina, v-am zis ca sotul a ofertat-o cu dusul cu masina, dar nici el nu-si inchipuia ora de plecare ca fiind 7.15. Greseala a fost si a mea, ca am transmis reject-ul ofertei de dus cu masina fara sa primesc o confirmare de la sot treaz ci de la unul adormit. Dar eu mai vorbesc cu el cand doarme, pt ca eu simt nevoia sa vorbesc si el simte nevoia sa doarma. Si asa suntem amandoi satisfacuti Sotul la 7.30 era absolut suprins ca plecase mamica lui si era si mai surprins ca nu urma sa o duca cu masina. Plus ca el in 10 minute era gata de plecare de-asta nu s-a sculat mai devreme.

Mie mi se pare un fleac toata treaba dar se pare ca ei nu! Asta-i ciudat! POate am mai suparat-o si cu altceva dar nu vrea sa zica. Ea asa face, nu zice! Of! Ca nici eu nu sunt un ingeras, ma cunoasteti si voi de-acuma!

Gata! Plec ca e sedinta cu parintii la gradi!

Lavi02 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristina frumoase lucrusoarele!

Lavi02 in relatia mea cu socrella nu mai ai ce sa strici, ca lucrurile sunt clare: ea se gudura si eu ma fac ca pricep. Ca in poza (ai vazut bine limbajul non-verbal). In schimb socrul meu e un tip tare de gashca!

In leg. cu socrella ta, da, cunosc frustrarile astea date de asteptari nemarturisite... mi s-a intamplat si cu parintii mei. Generatia asta a lor chiar are o problema de comunicare: isi fixeaza niste asteptari, dar nu spun nimic, asteapta sa le citesti gandurile si sunt dezamagiti pana la depresie daca nu se intampla asa (si e foarte probabil sa nu se intample asa). Nu au invatat inca lectia ca, daca vrei ceva, trebuie sa SPUI! Nu sa "dai de inteles", nu sa "astepti" etc.

A, si sa va spun: de la atatea laude din partea voastra, am primti si o pedeapsa: mi-a iesit un cos IMENS in barba! Na, cu asta sigur nu fac poze!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

Iata-ma si pe mine pe aici , dupa ce in weekend a plouat , azi cand muncesc este un soare
Alina , si mie la spital mi-au zis ca ne dau totul si cat depre alaptat eu vreau sa alaptez ca este cel mai bine pentru bb
Cat despre subiectul socrella , a mea parca mi-ar fi a doua mama , tare bine ne mai impacam , am noroc
Va pup pe toate si ma intorc sa citesc ceea ce ati scris ca iar ati umplut un capitol si in plus mai am si cateva dosare de rezolvat pana plec la ultima eco , abia astept sa - l vad pe daniel

32++

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ripley deci tu esti gata de “atac” ..tunsa, rasa si frezata! Ce bine ca ai reusit sa-ti pui totul in ordine, sa stai si tu linistita in asteptarea puiutzei.
Joy sper ca ai primit invitatia si sper sa-ti foloseasca!
Alina eu nu am mai auzit despre masurarea bazinului; sa aiba legatura poate cu faptul ca tu esti prea micutza si Amalia prea marisoara ? In ceea ce priveste consumul de lichide, la mine este invers si zau ca nu-i bine nici asa, sint mereu ca o camila insetata, incerc sa nu mai beau apa seara inainte de culcare ( ca sa nu ma tot scol ptr. buda) dar dimineata ma trezesc cu buzele uscate rau de tot . In plus, din cauza consumului mare de apa, in timpul zilei mi-este greu sa merg fara sa am senzatia ca vreau sa ajung de urgentza la buda…si de multe ori stau acolo fara nici un rezultat..
Tania si eu ma minunez ce gusturi ciudate am! Ma intreb la ce sa ma mai astept de-acum incolo??
Foarte frumoase pozele cu tine de la nunta ( si nu numai!) si rochitza.
Soacra ta, cel putin pastreaza niste aparente; eu si soacra-mea nici macar in poze ( de dragul artei) nu o sa fim vreodata asa, daca m-ar atinge m-as strange ghem ca un arici…si-asa mi-este greu ca trebuie sa o pup cind vine si pleaca la noi ( de doua ori pe an!!!). Bleahhhhh!
Da’ chiar neamuri proaste fumatorii aia...sa nu se sinchiseasca, vai, ce face dependentza din oameni!
Ptr. cos incearca sa dai cu deodorant ( spray) ca sa stagnezi coacerea lui, la mine merge de fiecare data.
Alexandrina multumesc, o sa incerc. La mai multe saptamani si ptr. tine!
Coralia si eu tot doua saptamani mai am, pina la sf. lui octombrie ( 11 zile lucratoare , ca we nu le mai pun!).
Xandra nasica, asteptam poze de la nunta!
Alina incearca sa rontai niste seminte de ceva... floarea-soarelui, migdale, alune (ca sa-ti faci si sete ) poate iti trece foamea sau bea apa multa ca sa-ti umpli stomacul.
Noki_Lara vai, da’ ce a trebuit sa induri tu! Eu nu stiu nimic despre analizele din trim. III , le-a mai facut cineva???
Lavi02 in primul rand spor la invatat si da, soacrele sint precum strugurii. Poate ca soacrei tale o sa-i treaca atunci cind va auzi veste nasterii tale..sau poate mai devreme, dar sensibiloase cum sint…
Felicia multumiri ptr. reteta cu prajitura; pare usor de facut, asa ca o s-o incerc si eu.
Anda… poate ca bb Nichita este autodidact si nu vrea sa piarda timpul degeaba pe-acolo, copil harnic!... hai ca mai e’ timp sa se intoarca asa cum trebuie.
Cristina in primul rind sa-ti traiasca sanatoasa soacra – dar la departare cat mai mare de tine- ! Frumoase lucrusoarele si cercelusii, sa-i stapineasca sanatoasa Iris!
M-ai facut sa rad cu gluma despre soacra, si s-a nimerit la fix, asta-noapte am visat ca incercam sa o string pe-a mea de gat (Doamne, ce inumana am devenit!!! ).

Pupicei la toate!

Ina si bebelina 33+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Mergi la inceput