Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fee succes la echo sa-ti vezi bb-ul cat mai bine!
Ce fericita trebuie sa fii cu o asa soacra; esti printre putinele, din pacate...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ina, eu ma duc miercuri sa cer trimitire pt hemoleucograma, sumar urina+urocultura. vreau sa-i mai cer si eu uxudat, sa nu care cumva tusea asta idioata sa o am de la vechiul meu prieten streptococ, si mai am de facut cultura de col.

ma bucur ca ti-a placut gluma....

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Bic sper ca esti bine!
Monet la ce dilatare ai ajuns acum

Schimbul II nu v-ati trezit, dormiti in papuci?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina daca tot ai vise criminale, stai sa-ti spun un banc (umor cam negru) pe care l-am auzit azi.

- Cum stii ca un barbat are gripa aviara?
- Simplu. te uiti la cocoselul lui. Daca e mort, are!

Lasa ca AMR-ul se curteaza in favoarea ta. Cred ca si eu daca stateam cu socrella cat ai stat tu, aveam aceiasi reactie pe care o descrii (arici cu tepi de 1 m)

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

mai mai, va tineti de poante!!! noroc ca are romanul simtul umorului si face haz de necaz...

Mergi la inceput

Cristina deci voi trebuie sa cereti...eu aici duc sumarul de urina la fiecare doua saptamani.

Taniutza mi-a placut gluma!

Ina

Mergi la inceput

ina, nu le cer... de la gineco am recomandarile, dar trimiterea o iau de la medicul de familie pt lab. si nu sunt toate gratuite... exudatul il vreau eu, pt antecedente... prea tusesc aiurea de 2 sapt.

Mergi la inceput

Cristina am inteles...ptr.tuse ai incercat ceva metode naturiste ( miere, ceai de tei, lamaine,grepfruit din belsug, etc.)?

Fetelor voi v-ati gindit sa cumparati pungi speciale ptr. stocarea surplusului de laptic?
Stiu cumva mamicile din zona mea care sint mai bune?
As vrea sa-mi cumpar si daca am norocul sa am lapte , sa pastrez lapticul in congelator si sa i-l dau atunci cind nu voi mai avea deloc(se poate pastra timp de 6 luni de zile); voi ce parere aveti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor, semnez si eu un pic prin condica.
Tania, Ina, Felicia, sunt mai bine parca. Nu stiu de ce ma apucasera durerile acelea, chiar ca m-am speriat, am cosmaruri legate de faptul ca m-ar putea apuca durerile de nastere inainte de a avea programata cezariana si apoi sa ma vedeti...
Pe mine m-a apucat iar facutul curateniei prin casa, sters pe jos, aspirat, sters praful, spalat haine, spalat vase, aragaz, hota, etc etc. Cred ca nu mai am rabdare ca si tine Ripley dealtfel, parca am dracusori in mine, nu stiu ce am. Miercuri dimineata mergem iar la Cluj, o sa te sun Ripley cand ies.
Alexandrina, eu am cumparat pampersi nr. 2, care sunt de la 3 kg in sus.Cred ca n-o sa-i fie mari
Xandra, nu fii suparata, sa stii ca si eu am impresia uneori ca doar eu imi citesc mesajele.
Oare ce face Mirela-Anca? O fi ramas in vigoare programarea pentru cezariana pentru maine? O sa fie primul nostru bb.

Hai ca incerc sa va mai citesc si mai raspund.

Mandy, 37+

Mergi la inceput

Inca o aspiranta la titlul de mamica de noiembrie:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59730

Ina

Mergi la inceput