hiperprolactinemie (2)
Raspunsuri
iarinutza spune:
Stie cineva nr de telefon de la cabinetul de dermatologie al dr. Nedelcu Ioan? Eu am unul de anul trecut si vad ca nu mai e bun.
Pupici
iarinutza
cinthia spune:
iarinutza
Din cate am inteles cel mai puternic detoxifiant este DETOXUL(Ghiara de pisica), se gaseste la plafar, si cred ca la orice farmacioe , am inteles ca si ceaiul de coada calului dar nu e asa de puternic. eu iau detox de 2 saptamani si sedintele de reflexoterapie le-am terminat , ma simt mult mai bine, am pierdul deja 5 kilograme Oricum e foarte inportant sa-ti detoxifici organismul dupa orice fel de tratament mai ales inainte sa ramai insarcinata.
Legat de reflexoterapie eu i-ti recomand REVITAL , sa stii ca primele 3 sedinte sunt destul de neplacute , cateva puncte din talpa o sa te doara , cum ar fi "epifiza" si "Hipofiza" (partile laterale la degetul mare de la picior comunica cu ele)
cinthia spune:
detox sau apare si sub denumirea de ghiara de pisica sunt tablete sau capsule.
revital , este o clinica de reflexoterapie , o sedinta costa 300000rol
Lilicica spune:
Mi-am refacut analiza la prolactina, rezultatul dupa 2 luni de dostinex mi-a iesit 1,65, a scazut prea mult in urma tratamentului.Cred ca nici prea mica nu e bine sa fie prolactina, voi ce parere aveti?
bubulina1 spune:
lilicica, ce analize ai facut inainte de a incepe tratamentul cu Dostinex? Eu am facut analiza prolactinei la diferenta de 2 luni si mi-a scazut in limitele normale dupa ce am luat doar 3 saptamani 1/2 pastiluta Brocriptin, apoi 3 saptamani pauza si nu m-am mai stresat deloc. Mi-a dat diagnostic de prolactina oscilanta si nici un tratament medicamentos, doar Mastodynon picaturi. Chiar daca ti-a iesit o valoare prea mica, nu cred ca este vreo problema, in timp se va stabiliza dupa ce se elimina Dostinexul din organism.
"Speranta moare ultima"
Ramonika spune:
fetelor, eu am luat Brocriptin fara nici o problema. am luat 2 zile cate o jumatate de pastila seara, apoi cate una in fiecare seara si nu am avut absolut nici o problema.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
Lilicica spune:
Bubulina 1, Eu am urmat anul trecut, tratament cu brocriptin, mi-a scazut prolactina in urma tratamentului, dar dupa o perioada mi-a crescut din nou. Probabil am si eu o prolactina oscilanta.Am facut si o parte din analizele hormonale (fsh, lh, estradiol, anticorpi), toate mi-au iesit foarte bune, in afara de prolactina.
iarinutza spune:
mie mi-a scazut sub valoarea minima normala si dr mi-a spus sa iau in continuare pana raman gravida.
asta e, poate poate