Fetele din America (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Nu am auzit de infestare cu lady bugs, dar am auzit infestare cu kitchen moths. Am mai aruncat inca o data toate fainoasele, dar degeaba. Se pare ca le-am carat cu mine si in casa noua si zboara pe aici in voie.
Dar lady bugs sint bune la casa omului. Unii chiar le cumpara de la nursery pentru plante. De ce vrei sa scapi de ele?

Problema cu aerul conditionat nu am mai atacat-o, ca iar ma enervez....
Nu inteleg de ce trebuie sa mor de frig in timpul verii. Vara de-aia-i vara ca sa te incalzesti. Si mai inteleg AC unde e cald, da' de ce frate bagi aerul in cladiri intr-un oras care, dupa clasificarea Oanei_B, nu are decit 3 zile de vara pe an, in rest primavara?!?
Sau in alte parti, unde e vara, de ce bagi domne' AC-ul la 16 grade C cind afara sint 40C, sa simt ca fac atac de cord cind ies sa-mi iau o gogoasa???
Benzina am luat-o cu 2.80 azi, da' de la o benzinarie chiar la iesirea din autostrada, unde e mai scump in general.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

ha? Bicule, ce am io mah? Unde ai vazut tu 3 zile pe an vara? Cre' ca nu citisi bine:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

quote:
Originally posted by Bic
da' de ce frate bagi aerul in cladiri intr-un oras care, dupa clasificarea Oanei_B, nu are decit 3 zile de vara pe an, in rest primavara?!?

Chiar, oare or fi avand americanii si in Alaska aparate de A/C? Cred ca asta ar fi culmea aerului conditionat !

Anamari, nu stiu exact ce ai vrut sa spui cu infestarea aceea, dar noi am avut acum vreo cativa ani o invazie de gargarite. Era plin balconul de ele si intrau si in casa foarte multe pana cand a reusit sotul sa izoleze cum trebuie usile si geamurile. De atunci nu prea mai pot sa le sufar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Oana, cred ca Bic se referea la zona unde locuieste ea si unde numa' 3 zile pe an sare temperatura de 70 de grade (cf. def. tale, peste 70 de grade = vreme de vara).

Si pe-aici e la fel - ca de, e aceeasi zona - da' la noi nu se poarta AC. Acu' frun an a fost o perioada in care a fost neobisnuit de cald. Eram la curs si era foarte cald si imbacsit in sala de clasa, si profa, proaspat venita din NE, a sunat la administratie sa intrebe daca nu se exista aer conditionat sau barem un ventilator ceva. Persoana de la celalalt capat al firului a facut-o pe biata femeie cu ou si cu otet, ca unde se crede si ce iresponsabila e, cum sa avem noi aer conditionat si sa stricam mediul? E, acuma cam avea dreptate, ca in general ar fi consum inutil la clima de aici, da' s-a stropsit in telefon de numa' la profa care abia ce intrebase, nu daduse cu paru', asta ca sa vedeti si cealalta fata a Americii (i.e. the People's Republic of Berkeley).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

noi platim aici la un apart de 2 camere pentru gaze+electricitate cam 60 euro pe luna in medie, incalzirea ca nota de plata se repartizeaza pe tot anul. ni se parea noua OK, o sa dea al meu sot pe spate cand o sa auda preturile astea de care povestiti voi. acum nici nu stiu daca incalzeste sau nu, ca temp e pe automat si apartul f bine izolat. nu folosim aici aer conditionat, singurul loc unde l-am intalnit este in blocurile turn de la defense, unde lucrez.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!
O intrebare as avea :)
A nascut o prietena din America si am vrea sa le trimitem un cadoas de new baby ... si ne-am gandit ca daca luam direct de acolo iesim mai convenabil ptr. ca prefer sa mai luam ceva in loc sa platim posta de aici. Deci avem nevoie de un online-shop bun cu lucrusoare de nou-nascut ... ei sunt din Atlanta (Georgia), dar nu cred ca conteaza, America sa fie :) Eu una nu prea am gasit pe google :(
Zic "saru-mana" de acum si astept indrumarile voastre!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Fusei ieri dimineata la interviu ca am depus cerere de nationalitate in septembrie. Dar nu stiam ca e interviu, credeam ca trebuie doar sa duc niste hartii. Ma intreaba aia o multime de intrebari idioate, dar nici cu mine nu mi-e rusine… cica data casatoriei dau eu sa scot verigheta zice aia nu ca e parte din test, balbai eu ceva 2003 zice aia nu 2002 zic eu pai asa am zis. Mai nasol a fost cand m-a intrebat de ce solicit nationalitatea. Asta intrebare grea, cum nu ma pregatisem inainte i-am zis si eu adevarul, ca mi-e acru de alergat dupa hartii si de platit vize peste tot pe unde mergem in vacanta. Dar cum sunt fata frumoasa si desteapta i-a placut aleia de mine si mi-a zis la sfarsit ca i-ar face placere sa aiba mai multe pretendente asa ca mine. Si ca o asa mare onoare le-am facut ca o sa vina sa ma caute prin state sa ma faca frantuzoaica…

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Irinusha, uite aici: www.babycenter.com , daca iei de $75, deliverarea e gratis, www.babiesrus.com, (dar de fapt asta te duce pe amazon.com in final), www.buybuybaby.com (dar asta-i mai scump). Mai sunt, dar nu mi le aduc aminte pe moment pe toate.

Ia uite ca intre timp m-am mai gandit, asa ca editez raspunsul. De la magazinele "universale" mai poti cumpara, de genul www.macys.com, astia au mai mult hainute de copii, cele de sus au de toate. Mie mi s-a parut babycenter.com cel mai ieftin, de acolo am luat eu lucruri pt baietelul meu.

Jucarii pt copii http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=storeLanding&GCID=S13743x001>KW=baby+shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Irinusha , uita-te si AICI .

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Pisik, la un apartament utilitatile (curentul si eventual incalzirea, in unele) sunt mai ieftine decat la o casa, dar daca ai "norocul" sa-ti controleze ei caldura, apoi ti-o controleaza frate, de mai pun un rand de haine pe tine, cel putin asa a fost experienta mea cand am locuit in Manhattan. De obicei apa si caldura sunt incluse in pretul chiriei, doar curentul ti-l platesti tu si telefonul, bineinteles. Unele apartamente (mai noi) au termostat propriu inauntru, deci poti sa-i dai drumul la incalzire cat vrei.

Mergi la inceput